Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOpdateret: Paramount+ bliver til SkyShowtime: Hvad der sker hos YouSee, TV 2 Play mv. - FlatpanelsDK

Opdateret: Paramount+ bliver til SkyShowtime: Hvad der sker hos YouSee, TV 2 Play mv.

16 Sep 2022 | Rasmus Larsen |

I næste uge lanceres SkyShowtime, som opsluger Paramount+ i Danmark. Her er hvad der sker for Paramount+ kunder hos Allente, Telmore, TV 2 Play og YouSee.
Opdateret 20.9.2022: YouSee har udmeldt konkrete detaljer. Se YouSee-afsnittet længere nede i artiklen.
SkyShowtime lanceres og erstatter Paramount+ i Danmark den 20. september til en pris på 69 kr/md. Der er en stigning på 10 kroner ift. Paramount+, som i dag koster 59 kr/md. Ændringen afføder spørgsmål om, hvad der sker hos de udbydere, der inkluderer Paramount+. Flatpanels har kontaktet udbyderne og læst kundekommunikation for at få klarhed om sagen.

Kunder direkte hos Paramount+

SkyShowtime har oplyst, at Paramount+ kunder som udgangspunkt ikke konverteres automatisk til SkyShowtime. Visse kunder har dog fået at vide, at det sker alligevel. Paramount+ appen vil i en overgangsperiode være aktiv for at sikre, at kunder der har betalt en måned forud stadig kan tilgå tjenesten. Paramount+ lukkes definitivt i Danmark den 20. oktober 2022. SkyShowtime appen bliver klar den 20. september, men det er endnu ikke bekræftet, hvilke TV-platforme der supporteres.

Allente

Allente, der i dag tilbyder Paramount+ som en del af tv-pakken, vil fortsat tilbyde SkyShowtime til samme pris på 59 kr/md. Det er 10 kroner under normalprisen. - "For satellit-tv-kunder vil indholdet være indlejret i tjenesten for alle kunder med Standard- eller Premium-pakkerne. For OTT-kunder (streaming, red) er det et tillæg. Du bruger SkyShowtime appen med Allente-prisen 59 kroner" oplyser Maja Wikman Ulrich, Kommunikationschef hos Allente, til Flatpanels.

Telmore

SkyShowtime erstatter Paramount+ i teleudbyderen Telmores mobilpakker Fri/Fri. Indtil videre forbliver prisen på mobilpakkerne uændret.

TV 2 Play

TV 2 Play, der i dag tilbyder Paramount+ som tilkøb, fortsætter med at tilbyde SkyShowtime. - "Dit nuværende tilkøb af Paramount+ på TV 2 PLAY vil automatisk fortsætte som et tilkøb af SkyShowtime fra 20. september 2022. Det vil fungere på præcis samme måde, som du kender det i dag, hvor du kan tilgå indholdet fra SkyShowtime direkte i TV 2 PLAY-appen. SkyShowtime på TV 2 PLAY vil også fortsætte som et tilkøbsprodukt til din normale TV 2 PLAY-pakke," skriver TV 2. Eksisterende kunder og kunder, der køber før den 19. september, beholder indtil videre deres pris på 40 kr/md. Nye kunder efter den 20. september kan tilkøbe SkyShowtime til en pris på 60 kr/md. Det er 9 kroner under normalprisen.

YouSee

Opdateret 20.9.2022: Flatpanels har i dag modtaget et svar fra YouSee med konkrete detaljer om SkyShowtime: - "Alle YouSees kunder som i dag har Paramount+ opgraderes automatisk til det nye SkyShowtime. Det gælder uanset, om de har det via deres Fuldpakke eller tilvalgt i Bland Selv," oplyser YouSee til Flatpanels. "Fremover kan SkyShowtime tilvælges i både Bland Selv og YouSee Play. Pointværdien vil være uændret i Bland Selv. I morgen melder YouSee ud, hvad pointværdien bliver i YouSee Play, når det tilgængeligt. Tidligere svar fra YouSee: - "For nuværende kan vi sige, at eftersom SkyShowtime erstatter Paramount+ vil alle YouSee-kunder, som i dag har Paramount+ inkluderet i deres abonnement, i udgangspunktet få SkyShowtime i stedet, når tjenesten lanceres i Danmark den 20. september. Øvrig info vil vi kommunikere, når vi nærmer os lanceringsdagen," skriver Mikkel Riis-Jørgensen, Pressechef hos Nuuday, til Flatpanels.Flere fokusartikler

Kan YouSee Play betale sig?

23 Sep 2022 |

Første kig: 240Hz OLED, 97" 4K OLED og LG Flex

16 Sep 2022 |

Første indtryk: Bang & Olufsen Beosound Theatre

13 Sep 2022 |

Stor, større, størst på IFA 2022: 97" OLED, 98" LCD og microLED TV

07 Sep 2022 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

05 Aug 2022 |

Abonnements-festen var vild – nu er den slut

05 Jul 2022 |