Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#311722
Kære alle,

Ja – jeg er endnu en af dem, som godt kunne tænke sig kyndig vejledning i forbindelse med erhvervelse af ny TV-skærm. Jeg har på baggrund af mit budget og de få krav jeg har, forsøgt at zoome mig ind på hvilken skærm som vil være det bedst mulige køb. Men det kæmpe udvalg, og mange voldsomme tilbud på skærme (som er sat meget ned i pris fra bla. Power) – har gjort mig meget forvirret.

Jeg skal gerne have købt skærmen inde for de næste par uger. Hvilke(n) model(ler) kan I anbefale at købe, ud fra nedenstående behov/krav. Er der nogle gode tilbud derude, som er værd at ”løbe efter”?

Budget: maks DKK 6500,-
Tommer: Min 50" - Max 60 "’
Skærmen bliver vægthængt
Brugsmønstret er hovedsageligt flow-tv (via YouSee boks). Derudover en mindre andel streaming via Netflix samt DR.

Note til ovenstående* Jeg har brugt en del tid på at læse tidligere indlæg her på forum. Jeg er klar over at budgettet sætter (mange) begrænsninger. Jeg er som sådan ikke interesseret i at høre om begrænsningerne, men i stedet hvilket TV i ville købe hvis i (kun) havde 6500 DKK.


På forhånd mange tak for jeres hjælp og tid.
Med venlig hilsen

Nils
#311734
Ja, jeg ved godt at det er lidt over budgettet, men jeg havde altså kigget under gulvtæppet og i sparebøssen, og (forhåbentlig) fundet 1500,- mere. Så ville der være råd til dette TV fra LG, og så bliver det nærmest ikke bedre mht til billedkvalitet.
https://www.dustinhome.dk/product/50111 ... smart-oled
#311773
Der er i øjeblikket ikke nogle TV, der efter min mening råber: "Køb mig", men hvis behovet er der nu, og dit budget er, som det er, så vil du ikke gå fejl ved at købe dette:

https://www.hifiklubben.dk/tv-og-hjemme ... medium=cpc

Du kan muligvis få prisen et par hundrede ned, ved at henvise til prisgarantien, dog ser det ikke ud til POWER har det hjemme i øjeblikket...