Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#310256
Der er UHD på parabolen også, fra CanalDigital, og Viasat . Du kan sikkert streame 4K fra Netflix allerede i dag, hvis du havde et tv til formålet.

15Mbit er normalen for 4K på Netflix, når man checker diagnostik data de giver.

Det kan altid betale sig, hvis man vil have bedre, plasma er ikke toppen men søger du OLED pga billede kvalitet, så er du på rette spor, også selvom du ser 720p eller nyheder.

Som en helt ude i vejret løsning, hvorfor ikke købe en 4K skærm i elgiganten, virker den ikke hjemme hos dig og kan du ikke streame , så afleverer du den tilbage, du har 30 dages returret der , også hos power.
#310538
Torben Rasmussen skrev: 13. feb 2020, 15:30
ChrelleJensen skrev: 12. feb 2020, 20:13- Nu siger du iTunes PÅ LG; Går stærkt ud fra jeg får samme resultat ved at købe den på telefonen/computeren (via iTunes) og så caste via AirPlay til fjernsynet, eller er bitraten højest ved at købe indholdet og streame direkte på tv'et?
Det vil være modtager-enhedens egenskaber, som definerer hvilken kvalitet du får lov at se indholdet i, men LG burde understøtte Dolby Vision både via app'en og via AirPlay - jeg har dog ikke haft mulighed for at teste det selv. Der kan muligvis være noget bøvl med at styre opdateringsfrekvens via AirPlay. Jeg ved ikke om TV'et kan skifte afhængigt af materialet.
Hej igen Torben, skriver lige igen da jeg stadig er forvirret ang. AirPlay 2 på LG 2019 tv. Hvis jeg åbner Netflix på min telefon, og caster via airplay til tv'et, åbner den så Netflix på tv'et, og dermed streamer FRA tv'et, eller caster den fra min telefon?
Og i modsatte ende, hvis jeg caster via filmstriben til tv'et (som ikke har appen) streamer min telefon så i 100 procent "lossless" kvalitet? Jeg har altid forstået airplay sådan, at man bare bruger sin telefon som "fjernbetjening", og så går TV'et selv på nettet og streamer derfra. Min bekymring er, at jo flere led streamen skal igennem, f. eks wifi -> telefon -> wifi igen -> tv, destro ringere bliver kvaliteten? Håber i kan hjælpe :)

Bedste hilsner
Christian
#310539
Jeg har ikke prøvet AirPlay på et LG TV, men i almindelighed fungerer det ved, at telefonen blot fortæller TV'et at du har tilladelse til at initiere dataforbindelse, og så forbinder det selv til kilden. Sådan fungerer det i hvert fald på Android TV. Her er telefonen blot fjernbetjening og enhed til at bekræfte at du har lov til at streame. På Android er dette uafhængigt af om TV'et har app'en, så jeg tænker, at det er det samme når LG kører Airplay. Der må andre nok lige verificere, da ingen af de TV jeg nåede at se på sidste år havde fået Airplay.
#310563
Modtaget Torben, men kan vel kun håbe LG gør det samme.

- Nogen herinde der har erfaring med AirPlay og LG ift. for eksempel filmstriben?

Korreborg; Kan personligt meget bedre li' at finde mine film og serier på telefonen da jeg navigerer 130 gange hurtigere rundt på den end på et smart-tv :)