Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Af jesper.juel
#299622 Jeg har mulighed for at købe et ue55es8005 for 2000.

Kan det betale sig?

Synes 2000 er meget for et 7 år gammelt tv, men det var rimelig dyrt da det kom ud. Men det er jo features og billedet der har betydning. Jeg har ikke vildt meget forstand på tv som sådan så håbede en herinde kunne hjælpe.

Mvh,
Jesper
Af Grandahl
#299625 Det var såmænd et udemærket tv, men der er jo sket udvikling siden, med 4K, HDR osv.. Så den er jo ikke specielt tidssvarende, men det handler så igen om hvad man skal bruge den til..

Et 7 år gammelt tv, er i vore dage et gammelt tv. Der er ingen garantier for der ikke går noget i stykker på et snarligt tidspunkt.. Jeg ville ikke selv have købt et så gammelt tv til den pris, den skulle være tæt på gratis så.
Brugeravatar
Af HrJensen1
#299627 2000 er alt alt for dyrt for sådan et gammelt fjernsyn. Smart-TV delen i den så godt som ubrugelig i dag, så det er mere eller mindre bare en monitor at du køber, som har en tuner i.

Så skal du bare se tv kanaler og se lidt dvd/blu-ray film, kan du bruge den. Men du kan også risikere at så med en skærm som du lige har givet 2000 for, er 0 kroner værd 5 minutter senere, hvis der er noget der går i stykker.

Så er det næsten bedre at give nogle småkroner mere, og så få et helt nyt fjernsyn, som har fungerende smart-tv, og billedekvalitet, som er mindst ligeså godt. At det så var en topmodel for 7 år siden, betyder ikke så meget i den sammenhæng
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#299630 Mine forældre har også en ES’er og der er intet brugbart i Smart-platformen. Interfacet er jævnt træls at navigere i. Jeg ville maks give 1000 kr for sådan en gammel svend.
Brugeravatar
Af IT-Bruger
#299745
Supergris skrev:Én tusse mere, og du kan få nyt:

https://www.elgiganten.dk/product/tv-bi ... ue55ru7105


Med to års garanti, 4K, et spritnyt, et ubrugt panel med mange generationers nyere teknologi og et billede der kun kan være bedre, så er det da meget nemt at vælge 😉