Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af UglyBugly
#297122 Når jeg filmer med min Samsung mobil og kopierer dem til en disk/stick som tilsluttes mit LG Oled B6V og afspiller med dens video-afspille app vises de korrekt.
Når jeg gør det samme med iPhone 8 så vender mine “vandrette” klip forkert. Jeg kan enten lægge fjernsynet ned på siden, eller redigere mine videoer på min PC inden de lægges på stick.
Er der nogen det har en bedre løsning?

P.S Apple tv er ikke en løsning.....
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297125 Vend din mobil om når du optager video. Informationen om hvordan en video vender gemmes i de såkaldte EXIF-data, men mange afspillere ignorerer disse informationer når de afspiller video, så den sikreste metode er, at vende telefonen, så billedet passer med den måde billedet optages og ikke skal vendes korrekt via EXIF-data. Med volumen-tasterne opad vender billedet pr. default forkert og kun via EXIF vil en afspiller vide, at det er optaget på hovedet.

Du kan også hente en alternativ optager til iPhone, som i stedet vender selve billedet om i softwaren når den optager. Så slipper du for at forlade dig på EXIF-data. Det kunne være Camera+.