Debat og råd om tv-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærms-tv
Brugeravatar
Af MRP9000
#297032 Hey folkens

Står og overvejer at købe et lg 55” C8 hos power.dk på fredag, men har lige et par spekulationer som jeg gerne vil have svar på, hvis i kan :)

De kommer her:

- Vil et 55” passe når sidde afstanden er 2.5 m? Eller bliver det for stort?

- Kan det lade sig gøre at vægmontere det nogenlunde fladt og stadig benytte de bagudvendte porte, altså antennekabel osv? Og hvis ja hvilket beslag vil i anbefale?

- Burn-in er det noget jeg skal frygte? Eller kan jeg benytte tv’et til alm brug uden frygt?

Håber i kan hjælpe med at besvare mine spørgsmål :)
Brugeravatar
Af DanishBacon
#297046 Emnerne har været oppe og vende på forum før, men hermed mit korte indspark :)

- Sidder selv knap 3m fra mit 65” C8 uden problemer 8-)
- Vogels 305 fungerer fint med stik etc
- Burn-in er mest hvis du gamer i timevis eller kun ser den samme kanal hele dagen lang. Jeg tager ikke specielle hensyn, og har ikke fået antydningen af problemer.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297050 Den vil også virke fint. Min bror har samme beslag og han har SPDIF-porten i brug, så det kan sagtens lade sig gøre. De bagudvendte stik sidder i en fordybning, så der er lidt mere plads end hvis de flugtede med bagsiden. HDMI-portene må du dog nok have fat på vinklede stik til, men disse kan eventuelt blot fås som en vinkeladapter, så du kan købe et almindeligt kabel og sætte i.
Af Moulder
#297052 Jeg har lige købt et 55" C8 i Bilka til 7777,- kr. og er ovenud tilfreds med købet.
Det er et mega fint tv, med et fantastisk billede.. Jeg er dybt imponeret og hvor sort farven sort kan være på et tv :)

Jeg sidder også ca. 2,5 m. fra mit, og det giver ingen problemer overhovedet.. Jeg havde et 50" før, og forskellen på størrelsen er tydelig, men jeg synes faktisk det er fedt med de ekstra 5"

Jeg købte et vægbeslag med, som ligner de Vogels der er linket til her.
Det kostede 299,- kr. og får tv'et 9 mm. fra væggen.
Det er dog ikke nok hvis man vil bruge SPDIF porten til lyd, men der medfølger mellemlægsskiver i forskellige størrelser til beslaget.

Ang. HDMI portene, så sidder 3 af dem på siden af tv'et, og et af dem er HDMI2, som er ARC porten.
Så hvis du skal tilkoble en receiver eller lign. behøver du ikke et vinkelstik. :)
Af Bicakd
#297054 Er selv på jagt efter nyt oled tv fra Sony, men jeg ser meget tv2 news som kører flere timer om dagen og så sport, vil det være for risikabelt ift. burn-in? ::l
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297055 Kan du ikke bruge en vinkel-adapter til SPDIF selv med 9 mm til væggen? Den jeg har liggende er godt 1.2 cm dyb fra stik til yderkant og SPDIF er jo forsænket en smule i kabinettet.

Til TV2News i flere timer om dagen ville jeg holde mig fra OLED. Det kommer til at give problemer.
Af Grandahl
#297056 Ja, TV2 news har en rød bjælke der konsekvent kører, så der vil nok være en risiko
Af Bicakd
#297062 Øv okay, hvad vil i så anbefale at gå efter? Altså ift. det jeg kigger efter prismæssigt; Sony AF9/LG C/E8 i 65"
Lige nu har jeg en Panasonic tx-l42e6y, som fungerer upåklageligt, eneste grund er en større skærm og noget nyere funktioner :o
Brugeravatar
Af George1
#297065 Jeg ville kigge efter den meget roste Q9FN fra Samsung, som er nede i under kr 15000 for en 65"
Hvis du bor i nærheden af køge har Power den til under kr 13000, dog kun 10 stk.
Du kan også få No Gab ophæng til denne model, så den hænger fuldstændigt fladt ind til væggen.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297069 Du kan redigere dine egne indlæg, og tilføje ekstra tekst, så du ikke ender med en flodbølge af svar, som kunne have været kogt ned i ét indlæg.

Tråden her er startet af MRP9000, så kan vi ikke lige holde fokus på hans problem i stedet for at de-raile den med andres spørgsmål.
Brugeravatar
Af George1
#297079
Torben Rasmussen skrev:Du kan redigere dine egne indlæg, og tilføje ekstra tekst, så du ikke ender med en flodbølge af svar, som kunne have været kogt ned i ét indlæg.

Tråden her er startet af MRP9000, så kan vi ikke lige holde fokus på hans problem i stedet for at de-raile den med andres spørgsmål.

Korrekt med mine lomme/fejl indlæg men jeg kunne ikke få lov at til at slette dem?
Apropos tråden som er startet af MRP, besvarede du selv Bicards indlæg så det tillod jeg mig også.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#297080 Yes. Det var heller ikke for at hakke på dig, men mere blot en notits om, at vi nok var ved at køre ud på et sidespor.
Af Grandahl
#297081 George, jeg ved ikke hvad du er utilfreds med.. Jeg fornemmer at du mener omkring risiko for burn in ved flere timer TV2 news om dagen..

Du vil nok gerne have mig til at svare at det er sikkert at der kommer burn in ved det scenarie.. Jamen, jeg ved ikke om det er sikkert at det vil fremtvinge burn in, men jeg tror det... Derfor kan jeg kun svare at der er en risiko... Sådan er det jo
Brugeravatar
Af MRP9000
#297084 Jeg takker for svarene :)

Tror jeg hopper på en C8 imorgen, hvis det ellers er til at få bestilt.

En ting der virker meget mærkeligt ved power.dk er at for 2 dage siden stod lagerstatus til 50+ på C8, imorges var den så ændret til 15+, og nu er den ændret til meget få på lager. Virker mystisk, da jeg ikke kunne forestille mig at folk bestiller det til fuld pris når nu det kommer på bud imorgen ::l
Brugeravatar
Af bbplayer
#297085 Du kan slet ikke på bruge informationen online til andet end at reservere, og håbe det så også er i butikken når du bestiller, sådan en oplevelse har jeg haft med 2 produkter. Og jo, de siger også dette i butikken, da de mener siden ikke opdateres løbende som deres lager status lokalt i butikken.