Sæt ting til salg eller efterlys brugte produkter. Flatpanels er ikke ansvarlig for handler, men IP-adresser logges i tilfælde af svindel.
Af guld80
#276932 Sælger dette top-end Panasonic plasma med superflot billedkvalitet og noget nær perfekte betragtningsvinkler.

Smart-TV med Netflix, Viaplay, YouTube osv.

Inkl. de to originale fjernbetjeninger, 3 stk. 3d briller, fod, Vogel vægbeslag og vinklet strømkabel for tæt væg montering.

Reference Award fra Flatpanels.dk:
https://www.flatpanels.dk/test.php?suba ... 1368523913

Standen er god, men ikke perfekt. Der er skrabet noget overfalde behandling af på et område nederst i højre side af skærmen, det ses dog kun hvis man kigger efter det når skærmen er slukket. Det ses ikke med billede på. Desuden er der en smule blæser støj fra den ene blæser, hvilket er årsagen til den lave pris.

Bemærk også at det som andre plasma'er skal transporteres oprejst, hvilket nok kræver en varevogn, lukket trailer eller lignende. Flytningen kræver også 2 personer, jeg hjælper dog gerne med til at læsse det. Det skal afhentes i Greve.

Fast pris og ikke interesseret i byttehandel.
Af Turbo
#276945
guld80 skrev:og noget nær perfekte betragtningsvinkler.

Det var noget af en påstand - gå ud til siden, så kan du se at billedet er ligesom i 3 lag, det ser hel åndssvagt ud.
Så langt fra OLED betragtningsvinkel, men meget bedre end et VA panel.

EDIT: Køb et OLED før du udtaler dig Hans - det er forkert det du skriver ang. OLED.
Senest rettet af Turbo 24. aug 2018, 16:17, rettet i alt 1 gang.
Af guld80
#277040 Det er rigtigt at der er flere lag i panelet, men lige på VT60 er det dog svært at spotte, selv når man går langt ud til siden.

Citat fra Flatpanels anmeldelse:
Farverne forbliver levende og der opleves ikke tab i kontrast, når tv’et betragtes fra siden. Der er intet behov for billeder her; VT60 opfører sig som tidligere plasma-tv fra Panasonic og betragtningsvinklerne er noget nær perfekte.