Sæt ting til salg eller efterlys brugte produkter. Flatpanels er ikke ansvarlig for handler, men IP-adresser logges i tilfælde af svindel.
Brugeravatar
Af Lakke
#271148 Hvis der er en, som skulle have et Panasonic ST/GT/VT50 eller ST/GT/VT60 i minimum 50” (inklusiv bordstand) til salg, så er jeg interesseret.

Jeg bor i Farum, så med mindre forsendelse i f.eks. original emballage kan arrangeres, så skal tv’et være placeret på Sjælland. Evt. kan levering i Aarhus dog aftales, hvis det ville være en mulighed for en sælger. God pris – for det rette ’tilbud’.
Af PeterD
#271150 Prøv også at holde et øje på

https://www.dba.dk/soeg/?soeg=panasonic ... fra=privat

Og

Der er en som sælger et GT50. 18.april 19.46..

https://forum.recordere.dk/k-panasonic- ... page1.html

Man forstår dem jo næsten ikke for der er intet Samsung eller LG LCD tv som kommer i nærheden af plasmas sortniveau..

Held & Lykke.

Plasma er ikke perfekt men stadig på højde med topmodellerne fra Samsung og LGs LCD tv i rå billedkvalitet.

Imponerende!

Kvalitet fornægter sig ikke.
Brugeravatar
Af Lakke
#271160 Tak for tilbuddet. Det er fint tv, du har. Men 4000 kr. for et fem-seks år gammelt tv uden garanti, synes jeg trods alt er for meget, når man f.eks. nu for under 10.000 kr. kan købe et helt nyt 55" OLED, der på nogle (men ikke alle) punkter er et endnu bedre tv.

Det er et benhårdt marked. F.eks. er der på Fyn (desværre) en sælger, der tilsyneladende har svært ved at komme af med et flot 50" GT50 til 1700kr og bliver mødt med (skam)bud på 1000 kr.

https://www.dba.dk/plasma-panasonic/id-1043740372
Af JesperBrander
#271182 Har et P50VT50 i Aalborg, men det kan leveres i århus.

Incl halt ny bord stand, 4 x briller og begge fjernbetjeninger + alt tilbehør.
Brugeravatar
Af Lakke
#271190 Hej Jesper,

Jeg er interesseret i dit P50VT50, men af logistikmæssige årsager foretrækker jeg naturligvis en placering på Sjælland, da der kan gå mere end måned, før jeg evt. afhente tv'er i Aarhus (hos min far). Men jeg vil ikke udelukke det. Hvad er dit pris-udgangspunkt for øvrigt, og har du den originale emballage?

mvh
Lars
Af JesperBrander
#271244 Hej Lars.

Kom med et bud.. Nej, har ikke den orginale emballage, men mon ikke jeg kan finde noget tilsvarende + en masse bobbel plast.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#271254 Mit Kuro blev fragtet fra Kbh. til Aalborg stående oprejst på bagsædet i en bil med lidt sikkerhedssele, puder og tæpper omkring. Så vidt vides, så klarede det turen.

Hvor der er vilje er der vej.
Brugeravatar
Af Lakke
#271255 Hej Torben,

Du har fuldstændig ret: Hvor der er vilje er der vej. Men med til den aktuelle 'ligning' hører selvfølgelig også, at 'vejen' fra Farum til Aalborg t/r er ca. 850 km. (ca. 700 kr. i benzin) plus ca. 500 kr. i bropenge, plus dyr og dårlig cafeteria-mad på vejen etc.. Og hvem skal man hyre til holde på tv'et på bagsædet ved en hård opbremsning syd for Horsens? Det bliver et rigtigt dyrt tv..

Lars
Nu back to business:
Brugeravatar
Af Lakke
#271256 Hej Jesper,

Der er selvfølgelig altid en vis risiko ved at købe noget, man ikke har set, og ikke mindst skal transportere over længere afstand (specielt et følsomt plasma tv). Men hvis du kan pakke dit tv forsvarligt ned - som du beskriver - og levere det til min søster og svoger, der bor tæt ved Universitet i Aalborg, så vil jeg byde 2300 kr. Jeg vil så på et et senere tidspunkt i løbet af foråret/sommeren få det afhentet.
Mvh
Lars