Hvis du har testet eller kort afprøvet en skærm og du ønsker at dele dine erfaringer med andre.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af o27
#219574
Modtog endelig det nye TV i dag (http://www.samsung.com/dk/consumer/tv-a ... HU7105UXXE). Efter lidt rodet udpakning (4 stk M4 skruer manglede til foden, og dem i det XL byg var ikke af finmekanik udgaven så de passede ikke...) har jeg fået rodet lidt rundt med settings (pt. er den landet på nogle fra AVforums) og set lidt forskellige kilder, TV, BD, Netflix 4k, HBO Nordic, YouTube 4k (dog er det 2014 Smarthub, så den skalerer op til 4k).

Generelt er jeg lidt ambivalent. Sort niveauet er ikke så godt som jeg havde forventet (måske det kræver noget mere indkøring og eller tweak af settings). Og det ser ud til at i 65" er skærmen mere kræsen med source materialet (no shit Sherlock).

Så alm. TV svinger fra ok til acceptabel på gode DR udsendelser. Derimod er der ingen tvivl om at BD og Netflix 4k gør skærmen ret - det ser rigtigt godt ud. Dog er komprimeringen i fx Daredevil 4k ret hård så sort baggrund kunne være bedre.

4k videoer på YouTube ser fantastiske ud selv om det ikke er native 4k før Evolution kit bliver opdateret.

Så nu glæder jeg mig til at få lidt flere timer på det og se hvordan jeg har det med sort niveauet om et par dage...

Og ja, skal lige vænne sig til at skærmen er curved, det ved jeg ikke helt hvordan jeg har det med endnu. Det er ikke så slemt som frygtet mht. betragtningsvinkler, men kan godt se af forringelse i yder positionerne i sofaen.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#219576
Jeg har flyttet dit emne til "Brugeranmeldelser" i stedet. Tillykke med skærmen.