Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af TBC
#342468
Nvidia har, som et afgørende parameter for kvalitet haft DLSS, som i nogle titler ligefrem giver et output bedre end native render kvalitet, mens AMD's FSR hidtil har været en sammenlignet dermed bedrøvende skuffelse. Selv om træerne ikke vokser helt op i DLSS himmelen, er AMD NU med FSR 2.0 kommet tættere på DLSS end nogensinde før og teknologien er reelt begyndt at kunne konkurrere med DLSS og native render kvalitet. FSR 2 kan også få afgørende betydning på konsol, som jo nu også ville kunne få titler med FSR 2 i stedet for at afhænge af en ringere kvalitet checkerboard upscaling. Det kan med andre ord få substantielt betydning for spillenes visuelle udtryk på konsollerne, som har mere end svært ved at indfri et native 4K render i langt de fleste, i praksis alle større titler. Så imho er dette, foruden VRR, kvartalets, måske årets bedste nyhed for både folk med AMD GPU'er og for folk der spiller på konsol:

https://www.eurogamer.net/digitalfoundr ... impressive


Eneste "bøvs" er at det imho kommer med for meget kunstig sharpening som default, som det bliver spændende at se om man kan konfigurere sig ud af på konsol, som på PC og så at man kunne frygte at det betyder at AMD kunne udskyde/ikke fokusere så meget på at få en decideret hardwarededikeret/specialiseret og endnu bedre maskinlærings-løsning. Men nedenstående er og bliver en glimrende opsummering:
Senest rettet af TBC 18. maj 2022, 12:48, rettet i alt 3 gange.
Brugeravatar
Af TBC
#342559
Det ville være et KÆMPE ENORMT scoop hvis UbiSoft+ med sine "Day One" releases bliver indlemmet i PS+, men som jeg forstår det, er det heller ikke det som det handler om.

Som jeg læser det handler det om at UbiSoft+ servicen bliver tilgængelig som abonnement på Playstation, lige som det allerede tidligere er blevet annonceret mht XBox (UbiSoft+ har hidtil kun været tilgængeligt via PC, Stadia & Luna). Det er så i sig selv også godt nyt, at begge konsoller åbner deres systemer og for 3-part subscription services på den måde - jævnfør Apple/Google vs Epic/EU problematikken.

Man kan så tolke det sådan at "prisen"/vejen til at de får lov til at slå døren ind for deres UbiSoft+ service på konsollerne, lader til at være "betalt" med de spil der indgår i GamePass og PS+ og "prisen" for at sparke døren ind på Playstation, er at "UbiSoft+ classic", med tiden op til 50 titler, bliver "bundled with PlayStation Plus Extra or PlayStation Plus Premium", mens der ikke tales om dette mht til selve "UbiSoft+" servicen. (Hvilket jo ville have været at betragte som "træer vokset ind i himmelen" og omtrent ville have sat lighedstegn imellem Sony og Ubisoft)

Så summa summarum lader det til at:
- UbiSoft+ kommer som service til konsollerne
- I stedet for at smide spillene ned i en samlet "game pass" hat, så samler man "Ubisoft+ Classic" titlerne under en "Ubisoft+ Classic" hat, som så kommer bundled med PS+ Extra & Premium, og måske som en billigere end "Ubisoft+" subscription service for non Extra & Premium medlemmer = ? (Her hæfter jeg med ved at UbiSoft selv kalder Ubisoft+ Classics for en subscription service og siger at den kommer bundled med PS+ Extra & Premium). https://news.ubisoft.com/en-us/article/ ... 7wKIHlnVF1. Så jeg tænker at "Ubisoft+ Classic" er at regne som en slags pendant til EA Play i gamepass, som både er inkluderet i gamepass, men også er noget man kan abonnere selvstændigt (og billigere) på igennem gamepass, hvis man ikke har selve hovedproduktet (gamepass) der inkluderer EA Play.


Men jeg synes nu heller ikke der er nogen grund til at underspille hvor udmærket et scoop selv "blot" et "Ubisoft+ Classics" er for PS+ - Det er stadig langt flere UbiSoft spil end der svjv er udsigt til at komme til at indgå i Game Pass, hvor det f.eks. er et Assassin's Creed Origins og ikke et Assassin’s Creed Valhalla der er på vej. Valhalla er jo et nyere spil end Origins. Så alt i alt ser det ud til at Sony bare har taget sig dyrere betalt. Det bliver også interessant, nu døren lader til at være sparket ind, om et EA Play så også finder vej til playstation?

Hvis man vil sneak-peake på Ubi-soft+ : https://store.ubi.com/eu/ubisoftplus?lang=en-DK

Edit: Nu vi er ved UbiSoft, så faldt jeg i dag over denne nyhed: https://www.gamereactor.dk/nyheder/1070 ... aeste+uge/

...Jeg har selv tidligere spillet det på PC og kan kun give spillet en varm anbefaling som et spil der er værd at spille og det rette sted at starte hvis man også har tænkt sig at spille assassin's creed odyssey Odyssey og Valhalla. Det er store om omfangsrige spil, så der er virkelig valuta for pengene imho.
Brugeravatar
Af TBC
#342795
Overraskende, men imho også positiv udmelding fra Sony der giver håb om yderligere opblødninger i forbindelse med såkaldt konsol eksklusive spiltitler til PC, til glæde for dem der som jeg fortrækker selv at kunne bestemme og spille spillene med både højere grafiske settings, højere renderresolutions og flere fps .

For Sony kan jo ikke øge omsætningen eksponentielt uden at tilføje flere titler https://www.eurogamer.net/playstation-e ... le-by-2025
& https://www.eurogamer.net/sonys-looking ... -the-world

Jeg var så ikke klar over at Sony også solgte spil på mobil, men i betragtning af at mobil-spil markedet er så stort som det nu er, især i Asien, er det vel slet ikke overraskende at Sony også er repræsenteret der.
Senest rettet af TBC 9. jun 2022, 17:02, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Af TBC
#342890
YouTube forkynder at der kun er et kvarter til Sony's "State of Play"
...så formentligt en del nye game trailere og måske nogle PSVR2 titler?

#342896
Er der nogle herinde der ved, hvornår A Plague Tale Requiem udkommer? Så et sted på nettet, hvor nogle skrev 17 Juni. Coolshop melder 22 September.

Playstation store siger, “kommer snart”

Glæder mig meget til dette spil.
#342898
Ja.

Og det var mega fedt :).😜

Men kan ikke finde en release dato på det. 😏
PS: Elsker mit nye Q90A. Det spiller bare max 😎, og så endda 8500 kr retur oveni, efter jeg havde købt Q90A istedet for. Super service af Hifiklubben.
Brugeravatar
Af TBC
#342906
Rasmus Larsen skrev: 3. jun 2022, 09:17 Er det efterfølgeren til A Plague Tale? Det husker jeg som god underholdning.
VILLAFOREVER skrev: 3. jun 2022, 09:26 Ja. [..] Men kan ikke finde en release dato på det. 😏
Jeg ved at man på PC (så det samme gælder vel PS og XBox) tidligere har talt om at det skulle udkomme 17 Juni, men da det har været stille omkring den dato noget tid og det nu i stedet lyder "sometime in 2022", så må det vel aktuelt stå mere hen i det uvisse hvornår vi ser det, dog forhåbentligt i 2022 som det angives - i stedet lader det til at EP'en udkommer den 15 Juni, så det varer forhåbentligt ikke længe

Hvis man ikke har set/ er faldet over efterfølgeren endnu, som vi også glæder os til at spille herhjemme, så er der for længst udgivet trailere:

kabri skrev: 3. jun 2022, 11:21 Findes der en god opsummering af deres event igår? Synes ikke der er skrevet så meget rundt omkring.
Jævnfør mit link til eventet på forrige side - Der var alene tale om ca 25 minutter spiltrailere (og man kan jo spole i eventet) for kommende titler og det var relativt overskueligt da 2022, som Digital Foundry har beklaget det, bliver lidt tynd på antal spiltitler - så de ikke har så meget at kaste sig over fordi de fleste større titler først kommer senere da de er under udvikling. Mange af trailerne handlede således også om titler der først kommer engang i 2023. Senest har selv Bethesda, der ellers kun sjældent forsinker udgivelser efter at de har opgivet en udgivelsesdata forsinket udgivelserne af både Starfield og Redfall til engang i 2023.

Men er man til hurtigere løsninger, så har IGN vanen tro lavet dette 4½ minut lange sammenklip:
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 205