Til al snak om Apple TV - Apple's medieboks til tv-skærmen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#308871
Har et ældre LG 55LA691V full hd tv (forhåbentlig udskiftet til 4k i 2020) som er tilsluttet en DENON AVR-X2200W surround receiver, hvor der i forvejen sidder tilsluttet en Playstation. jeg vil nu gerne tilslutte en Apple tv 4k til vores anlæg i stuen, da vi har opsagt vores tv pakke. Den har tidligere sat på skærmen i kontoret.
Når Apple tv 4k bliver tilsluttet Igennem DENON AVR-X2200W kommer der billede og lyd igennem, men det kommer og går som det passer den. det er som om signalet kommer og går . Har også prøvet at tilslutte Apple tv 4k direkte til LG 55LA691V men der sker absolut intet.
Har prøvet at tilslutte Apple tv 4k til et andet endnu ældre Lg tv, og der går både lyd og billede igennem uden problemer med de samme kabler. Så det er ikke hverken Apple tv 4k eller kablerne der fejler noget.
Jeg har også netop prøvet at nulstille DENON AVR-X2200W helt tilbage til, som man modtager den fra ny, men det hjalp heller ikke.
Jeg har også prøvet at tilslutte Apple tv 4k til Blu-ray indgange på DENON AVR-X2200W, Som Playstation bruger, men det gav heller ikke et bedre resultat.
Håber nogen har en løsning på mit problem.
#308873
At skifte mellem enheder med samme kabel, er ikke nogen dokumentation for kabel er ok.

ATV kan skifte opløsning og farve, som bliver til mere båndbredde afhængig af enhed som modtager, så vil din Denon modtage et bedre signal, så kan ATV , hvis accepteret, jo sende en autodetekteret opløsning, som giver de udfald du ser.

Forsøg at sæt din ATV til en fast opløsning både på hovedskærm og i video afspilning, og ikke noget HDR eller AUTO der, så 1080p eller 720p og se om Denon boks så stadig har udfald.
#309539
Tha nu er den gal igen periodisk. Nogen aftener, kan vi uden problemer se flere film på Netflix og streame tv uden problemer. Men så andre dage, kan signalet sagtens forsvinde 5 gange på en halv time. Nogen gange kommer det hurtigt igen, og andre gange melder skærmen at der Ikke er noget signal.

På Apple tv 4k er indstillingerne under video:
Format: 1080p SDR
Hdmi-udgang: YCbCr
March indhold: Fra

Står de rigtig?

Kan det have nogen betydning at Apple tv 4k bliver slukket helt sammen med fjernsynet på en afbryder? For det tænker jeg umiddelbart ikke har nogen betydning.

Håber på endnu et løsningsforslag.