Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af bendix
#306222
Nemt og bekvemt automatisk fornyelse af abonnement på Disney + via min US ITunes konto.

Vil også tilføje at det hele kører meget stabilt på SmartDNS, afspiller hver gang uden loadingtid. Crasher aldrig eller noget. Super App til ATV
Brugeravatar
Af bendix
#306564
Spørgsmålet er om man har brug for det så længe, eller. Jeg har ikke. Når Disney + kommer på dansk. Så regner jeg med at gøre den til dansk. Medmindre jeg kan beholde US prisen samtidig med at have dansk indhold.
Brugeravatar
Af Naiera
#306566
jilech skrev: 29. nov 2019, 13:17 SmartDNSProxy har 80% life-time rabat på deres 36 mdr abonnement.
36 mdr til 35,28 dollars.
Det er selvfølgelig en rigtig fin pris, og noget billigere end Getflix. Selvom man så blev nødt til at skifte tjeneste en dag, så er det ikke engang så stort et tab ;;)
Brugeravatar
Af Naiera
#306567
Naiera skrev: 26. nov 2019, 04:01 Mit hold spiller i morgen nat, så jeg håber ESPN kører ordentligt til den tid :p
I forgårs lukkede de så for adgangen :(
Af UlrikR
#306835
Jeg har nu haft Disney+ siden launch med Getflix. Har fin adgang via DNS. Dog er videokvaliteten uhyre dårlig. Jeg har tastet Getflix DNS ind i ATV4K og har som nævnt fin adgang til tjenesten. Jeg har en 50/10 linie, og måler 42/10 på ATV4K, så der er fint hul igennem. Netflix og Itunes er knivskarpt og med god lyd. Det er kun Disney+, der er problemer med. Har andre problemer med videokvaliteten på Disney+? Det er meget pixeleret og uskarpt. Synes det var fint i starten, men de seneste par uger er det virkeligt blevet dårligt. Det er ikke kun i starten inden den har buffer'et ordentligt - det er konstant.
Af UlrikR
#306838
Min projektor viser, at den modtager 4K i HDR (feks ved afspilning af The Mandalorian), men billedet virkeligt dårligt. Meget værre end HBO Nordic - hvilket siger en del:-) Kan selvfølgelig være, at det er ATV, der opskalerer til 4K.
Brugeravatar
Af Naiera
#306845
Rasmus Larsen skrev: 3. dec 2019, 10:35 Det er endnu ikke lykkedes mig at få den over 1080p med smartdnsproxy. Jeg ved ikke om det er relateret til DNS-opsætningen eller om det er Disneys servere der kæmper.
Der var også for meget knas med kvaliteten til at jeg gad se Noelle i aftes. Oftest lignede det noget der var løgn, med enkelte peaks i hvad der nok var 1080p. Der var også lidt knas med fjerde afsnit af The Mandalorian i fredags, men for det meste var kvaliteten som den burde være.

ESPN og Hulu virker ellers fint, og det er jo også en slags Disney. Det kan være, at vi bliver nødt til at vente til D+ kommer til Danmark, før vi konsekvent kan få ordentlig kvalitet :( Men det kørte altså fint de første par uger.
Brugeravatar
Af bendix
#306868
Smart DNS har rådgivet mig til at benytte disse IP, har dog ikke haft tid til at teste.

45.32.218.29

107.191.48.176

or

149.28.40.219

149.28.65.242

Restart your Router and device after changing the DNS IPs.

After the restart, Log in to your Smart DNS Proxy account and click Activate or Reactivate button and wait for 5 minutes before trying again.
Brugeravatar
Af Naiera
#306899
Jamen, det har det da helt sikkert. Jeg har også ofte knas med US Netflix via Getflix, mens ESPN (som virker igen, hvilket Getflix gjorde mig opmærksom på i forgårs) og Hulu kører helt som de skal 99% af tiden. Mere end 99% af tiden for Hulus vedkommende. Heldigvis har jeg sjældent brug for US Netflix; der er simpelthen så meget at se på vores egen Netflix.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#307432
Hmm, er jeg den eneste som synes, at Disney+ hurtig bliver en kende 'tomgangsagtig'? Det er altså et rimelig begrænset katalog, særligt hvis man som mig ikke er til Marvel. Der kommer meget lidt nyt indhold og ventetiden på de nye biograffilm hænger lidt som en tung sky over tjenesten. Vi holder fast herhjemme fordi de yngste ser Disney og Pixar-film igen og igen, men ellers så ville jeg nok tage Disney+ i korte perioder af gangen.

Jeg tror altså, at Disney skal op i et helt andet investeringstempo, hvis de skal følge med Netflix. Og så droppe det her pjat med at der går adskillige måneder før deres film kommer på Disney+.
Af kamikazedk
#307434
Rasmus Larsen skrev: 13. dec 2019, 12:16 Hmm, er jeg den eneste som synes, at Disney+ hurtig bliver en kende 'tomgangsagtig'? Det er altså et rimelig begrænset katalog, særligt hvis man som mig ikke er til Marvel. Der kommer meget lidt nyt indhold og ventetiden på de nye biograffilm hænger lidt som en tung sky over tjenesten. Vi holder fast herhjemme fordi de yngste ser Disney og Pixar-film igen og igen, men ellers så ville jeg nok tage Disney+ i korte perioder af gangen.

Jeg tror altså, at Disney skal op i et helt andet investeringstempo, hvis de skal følge med Netflix. Og så droppe det her pjat med at der går adskillige måneder før deres film kommer på Disney+.
Jeg er helt enig. Var rimelig psyched da jeg fik det op at køre via Getflix, og tænkte det var megafedt at jeg havde fået det til at fungere. Men da jeg så havde set de to første afsnit af The Mandalorian (som er rigtig fed!) som lå tilgængeligt da jeg fik adgang, var det efterfølgende bare sådan lidt "meh". Er kæmpe Marvel-fan, men med en travl hverdag med børn og arbejde, sætter man sig ikke bare lige og ser 2,5 timers lange film. Vi ser som udgangspunkt serier, og der er Disney+ meget tyndt belagt pt. Jeg regner med at jeg opsiger igen, når The Mandalorian er afsluttet, og så kan jeg tegne abonnement igen en gang imellem hvis vi får lyst, eller når de nye Marvel-serier kommer.

De har naturligvis et kæmpe bagkatalog af film, men det har Netflix også. Og det er bare primært bare serierne vi bruger. Når vi er færdige med én serie, jamen så tager vi en ny som vi kan stene igennem over en kortere eller længere periode. Tænker derfor også, at vi skal have adgang til Apple+ på et tidspunkt, og sluge de serier der har relevans der, men det bliver også for korte perioder af gangen.

Netflix beholder vi, og jeg kan ikke slet ikke se os opsige det, selv for kortere perioder. Også fordi der ligger rigtig meget godt indhold til børn derpå.
Af emilth
#307776
Man kan få HD- & 4K-kvalitet ved at skifte til default DNS efter man er logget på i Disney+-appen med f.eks. Getflix's DNS (i hvert fald på Apple TV). Disney+-appen tjekker åbenbart kun DNS ved login og ikke når den starter film/serier.
  • Konfigurer Apple TV med f.eks. Getflix's DNS
  • Åbn Disney+-appen
  • Skift DNS-indstillinger til auto
  • Nu kan du se film og serier i fuld kvalitet
Det er lidt besværligt at skulle skifte DNS frem og tilbage, met virker fint heroppe i Grønland, hvor jeg nu kan se i 4K mod langt under 720p tidligere, så det skulle fungere lige så godt i Danmark.

Jeg fandt fremgangsmåden hos AVForums: https://www.avforums.com/threads/disney ... t-27608058