Til snak om underholdningsmedier af alle typer. Hvad har du set for nylig og hvilke er dine yndlingsfilm / spil?

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#301968
TROLDSPEJLET BLIVER VOKSENPROGRAM

"Vi har længe arbejdet på denne plan, og nu er det virkelighed: Troldspejlet bliver til TROLDSPEJLET & CO. og flytter ind på DR2.

Det kommer selvfølgelig til at handle om alt det samme som altid, men nu i en lidt anden form. Vi inviterer publikum i studiet, der kommer gæster og vi skal sammen dyrke alt det, vi elsker – og lidt mere, for nu kan selv de mest voksne spil og film fra vores verden komme med. Vi er kun lige gået i gang med alle ændringerne, så der går nogle måneder, før vi er klar – men vi håber I er med på ideen og at nogle af jer måske tilmed har lyst til at overvære optagelserne, når vi kommer så langt. Følg med her på facebook, hvor vi løbende vil fortælle om alt det, der er på vej – og hvor vi også meget gerne vil have jeres input, hvis der er emner, I synes fortjener at komme med i den nye udgave af det gamle format."

Se Jakob Stegelmann forklare, hvad det indebærer i videoen på Facebook her: https://www.facebook.com/troldspejlet/p ... 072498813/
#302025
Rasmus Larsen skrev:Videoen ser ud til at være online igen.

Alternativt kan den ses udenom Facebook her.
Tak,
det var en spændende udmelding efter så mange år. Kan det være at alderen presser på, og han må , alternativt, overlade tronen hvis muligt til en anden, for de yngre seere derude.

Men fedt nok, jeg vil klart følge manden i tykt og tyndt, har set programmet ofte nok, ikke kæmpe fan men alligevel godt program, også de indslag på nettet og før dette hvor man lavede grafik, demo'r og andet som kom på skærmen :)
#302026
Programmet har altid været lidt hæmmet af, at sendetiden var begrænset, men udbuddet af nyt var enormt. Jeg sad ofte med følelsen af, at man skøjtede lidt let hen over alting fordi der vitterligt ikke var mere end få minutter til at anmelde i. Dertil så favnede det for bredt, så man måske både dækkede tegneserier og spil i samme program, hvilket blev lidt et miskmask. Men entusiasmen og nørdaspektet var helt klart programmets charme. Det samme gælder nu også andre af DR's programmer, såsom So Ein Ding. For meget materiale, for lidt tid.
#302028
Mærkeligt er om det er lønnen ,tiden eller andet som gør , de ikke går online og man kan se disse programmer mere ofte, som online afsnit, og så kommer sammendrag og detaljer i de mere flowtv situationer som en dr2 episode. Klart en metode som jo er YT lignende og mange ser idag.