Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#301171
Yousees kanal Xee sender Premier League i 50 fps. I hvert fald på deres streaming tjeneste "Tv og film". Det er en positiv overraskelse og viser jo at de allerede har teknologien til at gøre det. De sender dog stadig ikke i 50 fps på tv3's og eurosport/Discoverys kanaler. Så det er måske disse kanaler, der sender et forringet signal til Yousee ? Strive har jeg forresten heller ikke set i 50 fps endnu, på noget tidspunkt endnu.
#301775
Stabiliteten har de arbejdet med henover året, siger de. Skridtet til 720p50 skal løfte billeddelen. 50fps vil dog ikke kunne leveres til alle enheder, så det er kan anbefales at benytte en dedikeret streamerenhed såsom Apple TV. Mere om disse detaljer i artiklen. Vi skal også lige have dobbelttjekket visse ting med Strive efter weekenden.
#301786
Alle TV klarer 50 (og 60fps). Flaskehalsen ligger typisk i, hvad TV (eller afspillerboks) kan dekode (og ved hvilken opløsning) samt signalveje og distributionsvejene. Der kan være falskehalse undervejs.

Hvis man vil se, hvad man får igennem så har f.eks. Apple TV en konsol, der kan rapportere det. Det er sådan oversigten her er lavet: viewtopic.php?p=277294#p277294
#302745
Hej Rasmus.

Som sagt så stream Yousees egen kanal Xee nu i 50 fps. Havde i planer om at tage fat i dem ift. at hører om deres planer om at gøre det til standard på alle knaler der viser sport og planer ift. hæve den billedkvaliteten yderligere f.eks. med højere bit og opløsning. Det ville være rigtig spændende at læse om .

God weekend :)