Til al snak om Apple TV - Apple's medieboks til tv-skærmen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af jramskov
#301577
Rasmus Larsen skrev:Spøjst at vi ikke har hørt rygter om ny Apple TV. Måske der slet ikke kommer en ny i september?
HDMI 2.1 support og en hurtigere CPU og GPU? Den nuværende boks er også ved at være 2 år gammel, men den fungerer sådan set fint, men hvis den kommer nok alligevel lidt til kort hardwaremæssigt på spilområdet.
Af jramskov
#301807
Han er som regel ganske velinformeret, men omvendt er Apple TV et produkt der flyver lidt under radaren. Der er 100x mere fokus på iPhone, Watch, iPad osv.
Af Bjur
#301815
Hvad anbefaler i idag mht. indstillinger i Apple TV. Skal man stadig vælge SD eller er det fint at bruge HDR nu i opløsning?
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#301816
Der er stadig nogle apps (såsom DRTV), der ikke kan finde ud af at skifte til SDR, så hvis du vil være sikker på det korrekte format, så er det stadig anbefalelsesværdig at køre med SDR som standard og så lade Apple TV skifte til HDR via match-funktionen, når det er nødvendigt.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#301832
Du skal stadig stille den på SDR og aktivere Match Content. Apps uden HDR-indhold kan stadig ikke finde ud af at fortælle, at ATV skal køre i SDR, så der vil du få blæst farverummet ud i noget ala DCI, hvis du lader den stå på HDR som default.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#301965
I tvOS beta er der nu kommet auto-play på Apple TV app, når den er placeret oppe i toplinjen. Det tager vel ca. 5 sekunder før videoen begynder afspilning. Det er uden lyd indtil man klikker sig videre. Der er ikke umiddelbart mulighed for at slå det fra i indstillingerne, men man kan blot rykke TV app'en en række ned på hjemmeskærmen.

Til gengæld er muligheden for at lade Apple TV indgå i HomeKit scener og automatiseringer fjernet igen. Ærgerligt hvis det ikke når at blive klar til iOS og tvOS 13.
Brugeravatar
Af karuso
#302235
dr tv på apppletv
skulle lige prøve dr appen på appletv, det blev en kort fornøjelse, ved ikke hvad jeg skal kalde det
nærmest micro stutter, meget uroligt billede, har slået match content til, skal det være sådan?
Brugeravatar
Af karuso
#302248
har under bevægelsemenuen sat natural motion og clear motion til minimum, og nu kører det
som det skal
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 103