Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#289752
Nyt på Viaplay i januar 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Tv-serier:

The Blacklist
Sæson 6 | Krimidrama
Dramaet i den populæra Viaplay-exclusive serie fortsætter i sæson 6. Raymond Reddington er tillbage, og fortsætter med at opbygge sit kriminelle imperium. Imens er Elizabeth Keen splittet imellem sin rolle som FBI-agent og fristelsen til at give efter for sine kriminelle instinkter.
Premiere 5. januar


Blindspot
Sæson 3 | Krimidrama
Viaplay begynder året med 3. sæson af den intense krimiserie om 'Jane Doe', som vågner på Times Square med hukommelsestab. Eneste spor er en masse mystiske tatoveringer, hun har på kroppen. I den nye sæson har FBI-teamet været væk fra hinanden i 18 måneder, men nye hændelser bringer dem sammen igen.
Premiere 2. januar


The Gifted
Sæson 1 | Actiondrama
Plej nytårs-tømmermændene med en spritny serie. I en ikke så fjern fremtid lever muterede mennesker side om side med almindelige mennesker. De bliver mødt med mistro og angst, men et institut kæmper for at skabe en fredelig sameksistens mellem de nye og gamle menneske-typer.
Premiere 1. januar


Scandal
Sæson 1-7 | Dramathriller
Den populære dramaserie, som er skabt af legenden Shonda Rhimes, er nu tillbage på Viaplay. Serien følger krisestyreren, Olivia Pope, som hjælper nationens elite med at forhindre potentielle skandaler i Washington DC.
Premiere 7. januar


Deadly Class
Sæson 1 | Ungdomsdrama
Brødrene Anthony og Joe Russo, som står bag Marvel-filmene, producerer den nye dramaserie Deadly Class, som er et teenage-drama med et spændende twist. I serien følger man Marcus, en hjemløs teenager som bliver rekrutteret til King's Dominion, en eliteskole for lsnigmordere. Serien er baseret på bøgerne af samme navn.
Premiere 17. januar


Flere serier i januar
Dawson's Creek - Sæson 1-6 | Ungdomsdrama - Premiere 1. januar
Family Guy - Sæson 16 | Animeret komedie - Premiere 1. januar
Bob's Burger - Sæson 8 | Animeret komedie - Premiere 1. januar
The Goldbergs - Sæson 1-5 | Komedie - Premiere 25. januar



Dokumentarer:

National Geographic +
Den er god nok! National Geographic + kommer til Viaplay. I januar flytter 150 forskellige epiosder og one offs ind på Viaplay, så værsågod at gå på opdagelse!


The Valley of the Boom
Sæson 1 | Dokumentardrama
Denne miniserie tager et kig på Silicon Valleys epokegørende fødsel i kølvandet på dot-com-boblen i 2001. Vi følger de hjerner, som oplevede den revolutionerende tekniks upgang, nedgang og genfødsel. De giver os et helt nyt indblik i- og nye vinkler på historien om tech-miraklet, som igen viser, at virkeligheden ofte overhaler fantasien med mange kilometer i timen.
Premiere 14. januar



Film:

Så længe jeg lever
Ole Bornedal har instrueret, og Rasmus Bjerg leverer en kraftpræstation som den danske folkekære sanger, John Mogensen, der begyndte i Four Jacks og siden fik stor succes som soloartist. Men succesen havde også en bagside, og alkohol blev en tro følgesvend for John Mogensen. Filmen høstede i år SVEND-prisen for Årets bedste film, mens Ramus Bjerg fik prisen som Årets bedste mandlige skuespiller.
Premiere 8. januar


Hidden Figures
Drama-biografi
Se den utrolig inspirerende og sande beretning om tre kvinder i NASA, som spillede en afgørende rolle i et af historiens vigtigste rumprogrammer - at få sat astronaut John Glenn i kredsløb om jorden.
Premiere 4. januar


Logan
Fantasythriller
Endelig kan fans få afslutningen på Wolverine-sagaen. Denne gang gemmer Logan sig ved den mexicanske grænse med den syge Professor X. Filmen har en stærkt psykologisk persontegning, som blandes med benhårde actionscener.
Premiere 25. januar


Peter Rabbit
Familieanimation
Beatrix Potters børnebøger om Pelle Kanin er nu blevet til film. Saml hele familien og se med, når Pelle Kanin og hans familie må kæmpe for at slippe af med den onde nabo – og få haven tilbage. Der er garanti for hygge og gode grin.
Premiere 29. januar


Aristocats
Glæd dig til et gensyn med O'Malley, Duchess, Berliot, Marie, Toulouse og alle de andre velkendte karakterer i Disneys udødelige klassiker fra 1970. For hvem vil ikke gerne være kat?


Flere film i januar
Beirut - Thrillerdrama - Premiere 3. januar
Proud Mary - Action - Premiere 11. januar
A Cure for Wellness - Skrækfantasy - Premiere 15. januar
Film Stars Don't Die in Liverpool - Dramabiografi - Premiere 17. januar
Hostiles - Westerneventyr - Premiere 18. januar
You Were Never Really Here - Thrillerdrama - Premiere 22. januar
Monster Family - Animeret komedie - Premiere 1. januar
The Vanishing of Sidney Hall - Mysteriedrama - Premiere 10. januar
Breakable You - Dramakomedie - Premiere 24. januar
The Padre - Thrillerdrama - Premiere 31. januar
#291881
Nyt på Viaplay i februar 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.


Tv-serier
Hidden – Den førstefødte (Viaplay Original)
Sæson 1 | Thriller
Tempoet er højt og spændingen tæt i den nye Viaplay Original-serie Hidden - Den førstefødte, hvor jagten på at finde sig selv efter en alvorlig ulykke fører Jonas ind i en verden præget af mørke hemmeligheder og overnaturlige kræfter. Serien har danske Alexandre Willaume samt svenske Izabella Scorupco og August Wittgenstein på rollelisten, og den er baseret på Filip Alexandersons populære bog Förstfödd.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nMWOhYz ... e=youtu.be
Premiere den 1. februar


The Enemy Within
Sæson 1 | Krimiserie
Den nye krimiserie The Enemy Within har dansk premiere allerede dagen efter den amerikanske dato. Følg FBI-agenten Will Keaton og forræderen Erica Shepherd, som tvinges til at samarbejde for at redde nationen.
Premiere den 26. februar


Criminal Minds
Sæson 1-13 | Krimiserie
Endelig kan alle 13 sæsoner ses på Viaplay. FBI's eliteteam The Behavioral Analysis Unit dykker dybt ned i USA's mest kriminelle hjerner og forsøger at forudse gerningsmændenes næste træk, inden de slår til igen.
Premiere den 4. februar


The Chi
Sæson 1 | Drama
Premiere den 1. februar


Outcast
Sæson 2 | Gyser/drama
Premiere den 1. februar


The Oath
Sæson 1 | Thriller
Premiere den 13. februar


You've Been T@gged
Sæson 3 | Ungdomsthriller
Premiere den 20. februar



Film
Ant-Man and the Wasp
Komedie/Action
Den populære film om Marvels mindste superhelt har streamingpremiere i februar. Scott Lang kæmper med at kombinere familielivet med ansvaret som superhelt, da han igen må trække i Antman-dragten for at afdække fortidens hemmeligheder sammen med Wasp.
Premiere den 15. februar


Tully
Komedie/Drama
Charlize Theron tog 25 kg på og blev nomineret til en Golden Globe for hendes rolle som den uperfekte mor til tre, der bøvler med at få hverdagen til at hænge sammen. Men tingene synes at vende, da barnepigen Tully træder ind i billedet.
Premiere den 1. februar


I Feel Pretty
Komedie
En rigtig feel-good film med Amy Schumer i hovedrollen som den unge kvinde Renee, der febrilt forsøger at overvinde sin usikkerhed og følelsen af at være utilstrækkelig. Da hun vågner op efter en ulykke i spinning-lokalet, ser hun pludselig sig selv med helt andre øjne, og selvtilliden er i top!
Premiere den 22. februar


Submergence
Romantisk drama
Premiere den 8. februar


First Girl I Loved
Romantisk drama
Premiere den 12. februar


7 days in Entebbe
Action/Thriller
Premiere den 19. februar


Midnight Sun
Romantisktdrama
Premiere den 26. februar


Escape Plan 2: Hades
Action
Premiere den 5. februar



Familie/børneindhold
Marvels Spider-Man
Sæson 1 | Animation
Følg Marvels berømte superhelt Peter Parker i forklædning som Spider-Man, når han spinder sig gennem storbyen for at bekæmpe kriminalitet og superskurke.
Premiere den 1. februar


Vilde Rolf
Familiefilm/Animation
Varm op til biografpremieren på opfølgeren med den første film om Vilde Rolf. Rolf er træt at blive overskygget af Fix-Det-Felix; helten som altid får reddet dagen i det spil, de begge er en del af. Så Rolf beslutter sig for, at han ikke altid vil være skurken.
Premiere den 22. februar


Sofia den første
Animation | sæson 2 og 3
Premiere den 1. februar


Soy Luna
Komedie/familieserie | sæson 1
Premiere den 3. februar


K.C. Hemmelig agent
Komedie/familieserie | sæson 1 og 2
Premiere den 8. februar
#293741
Nyt på Viaplay i marts 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.


Tv-serier

DEN SOM DRÆBER - Fanget af mørket (Viaplay Original)
Sæson 2 | Drama/krimi
Flere end en million seere fulgte med i den anmelderroste danske serie i 2011. Nu vender DEN SOM DRÆBER endelig tilbage med en helt ny sæson, der har Natalie Madueño og Kenneth M. Christensen i hovedrollerne. Da en seriemorder kidnapper unge piger, begynder en rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind, og vi kommer helt tæt på efterforskeren Jan og psykologen Louise i den nervepirrende fortælling.
Premiere den 1. marts


I magtens øje (Viaplay Original)
Sæson 1 | Politisk thriller
Det politiske stjerneskud, David Ehrling kæmper for at overtage statsministerposten. Den svenske serie skildrer det politiske spil bag kulisserne, men byder også på høj spænding og svære overvejelser.
Premiere den 22. marts


The Walking Dead
Sæson 8 | Sci-Fi / Gys
8. sæson af den populære Emmy-vindende serie får nu premiere på Viaplay - og det går ikke stille for sig. En blodig krig bryder ud, og Rick og hans gruppe må kæmpe for deres frihed.
Premiere den 26. marts



Flere serier i marts:
Viaplay Exclusive: Schooled
Sæson 1, del 1 | Komedie
Premiere den 12. marts

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D
Sæson 1 | Eventyr/drama
Premiere den 4. marts

9-1-1
Sæson 1 | Action/drama
Premiere den 1. marts



Film

De Utrolige 2
Animeret familiekomedie
Efter 14 års ventetid vender De Utrolige tilbage! I den Oscar-nominerede opfølger drager familien Thunderman ud på nye eventyr - og denne gang må far Bob blive hjemme for at passe børn, mens mor Helen passer sit nye job. Hun skal redde verden.
Premiere den 22. marts


Wilson
Drama/komedie
I den anmelderroste film spiller Emmy-nominerede Woody Harrelson rollen som Wilson – en midaldrende eneboer som genforenes med sin ex-kone for at møde den teenagedatter, han ikke vidste eksisterede.
Premiere den 29. marts


Professor Marston and the Wonder Women
Romantisk drama
Den sande historie om kvinderne bag manden, som skabte den ikoniske superheltinde Wonder Woman. En utraditionel saga om kampen for frihed, som alle DC Comics-fans bør se.
Premiere den 8. marts



Flere film i marts:
Just Getting Started
Action/komedie
Premiere den 1. marts

Taxi 5
Action/komedie
Premiere den 5. marts

The Lovers
Romantisk komedie
Premiere den 12. marts

The Birth of a Nation
Drama
Premiere den 15. marts

Rules Don't Apply
Romantisk drama
Premiere den 19. marts

Supercon
Action/komedie
Premiere den 21. marts

S.W.A.T. Under Siege
Action
Premiere den 26. marts
#294881
Free Solo er nu tilgængelig på Viaplay, som jeg varmt kan anbefale alle at se (pånær dem med dårlige nerver og bange for højder)

Kan godt forstå at den hev en Oscar hjem for bedste dokumentar?
#295353
Nyt på Viaplay i april 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.


Tv-serier

Straight forward (Viaplay Original)
Sæson 1 | Krimi, drama, komedie
Cecilie Stenspil har hovedrollen i den nye internationale Viaplay Original Straight Forward. Et svindlerdrama, som med et smil på læben tager seerne med på en hæsblæsende katten-efter-musen tur fra Nordic Noir-København til Queenstown, Down Under. På rollelisten er også andre stærke navne som Troels Lyby, Marie Bode og Vibeke Hastrup.
Eksklusiv premiere på Viaplay den 17. april
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=HKnJR48APcg


Wisting (Viaplay Original)
Sæson 1 | Krimi
Ny spændingsfyldt serie baseret på Jørn Lier Horsts populære bøger. Den hårdtarbejdende kriminalbetjent William Wisting (Sven Nordin) er midt i sit livs mest udfordrende efterforskning, og samtidig begynder hans datter på egen hånd at undersøge sager, som leder hende ind på samme spor som sin far. I serien medvirker bl.a. også Hollywood-stjernen Carrie-Anne Moss, som spiller en FBI-agent, som rejser til Norge fra USA på jagt efter en amerikansk seriemorder.
Premiere den 11. april


Marvel's Runaways
Sæson 1 | Action, Sci-Fi
Da de opdager, at deres forældre i virkeligheden er superskurke, løber en gruppe teenagers hjemmefra for at rette op på forældrenes ugerninger. Undervejs løftes sløret for hemmeligheden om deres oprindelse.
Premiere den 1. april


Flere serier i april
Marvel's Inhumans
Sæson 1 | Action, Sci-Fi
Premiere den 1. april

Deep State
Sæson 1 | Drama, thriller
Premiere den 1. april

American Dad
Sæson 13 | Animeret komedie
Premiere den 1. april

Baskets
Sæson 3 | Komedie
Premiere den 1. april
Marvel's Agent Carter
Sæson 1-2 | Action, Sci-fi
Premiere den 2. april

NCIS
Sæson 15 | Krimi, drama
Premiere den 12. april

Catastrophe
Sæson 3 | Komedie
Premiere den 12. april

Viaplay Exclusive: Carter
Sæson 1-2 | Krimi, komedie
Premiere den 22. april



Film

Hotel Transylvania 3: Monsterferie
Animeret familiekomedie
I premierefilmen fra 2018 tager Grev Dracula og resten af familien på krydstogt for vandelskende monstre, lykkeligt uvidende om at båden styres af den monsterhadende Van Helsing-familie.
Premiere den 5. april


Utøya 22. juli
Drama
Gribende film om det frygtelige terrorangreb på den norske ø Utøya den 22. juli 2011. Filmen følger en ung pige i kampen for at overleve angrebet på sommerlejren.
Premiere den 3. april


Tomb Raider
Action
Oscarvinderen Alicia Vikander spiller hovedrollen i filmen om, hvordan Lara Croft blev til Tomb Raider. I håb om at finde svar, begiver Lara sig ud på et eventyr, som måske en gang for alle kan løse gåden om hendes fars forsvinden.
Premiere den 26. april


Flere film i april
Lady Bird
Drama, komedie
Premiere den 2. april

Ulydighed
Romantisk drama
Premiere den 18. april

Shrek 2, 3, og 4
Animerede familiefilm, komedier
Premiere den 8. april

Truth or Dare
Gys
Premiere den 11. april

Pacific Rim: Uprising
Action, Sci-fi
Premiere den 12. april
Death Wish - En mand ser rødt
Action, thriller
Premiere den 16. april

Blockers
Komedie
Premiere den 17. april

Alien: Covenant
Sci-Fi, thriller
Premiere den 19. april

Paddington 2
Familiekomedie
Premiere den 22. april

Hotel Artemis
Action, thriller
Premiere den 30. april
#296540
Nyt på Viaplay i maj 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.


Tv-serier:

ALEX (Viaplay Original)
Sæson 2 | Thriller
Efter den dramatiske finale i første sæson af successerien ALEX, er Alex endt i fængsel - enhver politimands værste mareridt. Da han løslades, tvinges han til at gå undercover i et forsøg på at få sit gamle liv igen og genoprette sit gode ry. Men endnu engang indhenter Alex' mørke fortid både ham selv, hans venner og hans familie. Dragomir Mrsic ses igen i den stærke hovedrolle som politimanden Alex, der desperat kæmper for at slippe sin korrupte fortid, og beskytte de mennesker, han elsker højest.
Premiere den 24. maj


Legion
Sæson 2 | Drama, Sci-Fi
Endelige kommer den længe ventede 2. sæson! David har været indlagt på den psykiatriske afdeling gentagne gange, siden han var teenager. Men efter et mærkeligt møde med en anden patient, indser han, at han måske slet ikke ser syner eller hører stemmer.
Premiere den 1. maj


Familien Löwander
Sæson 2 | Drama
De to første sæsoner af den svenske dramaserie, som tog publikum med storm og blev set af over to millioner seere hver uge, vises ekslusivt på Viaplay i maj-juli. Danske Sofie Gråbøl har en stor rolle i familiekrøniken, der følger Familien Löwander fra Stockholm over flere årtier efter 2. verdenskrigs afslutning.
Premiere den 10. maj


L.A.'s Finest
Sæson 1 | Action, komedie
16 år efter premieren på den populære Bad Boys 2 kommer der endelig et tv-spinoff med Gabrielle Union og Jessica Alba i hovedrollerne. Syd Burnett, der er søster til Marcus Burnett i Bad Boys-filmene, har forladt Miami for at blive betjent i Los Angeles, og sammen med sin nye makker, Nancy McKenna, kontrollerer hun effektivt byens hårdeste skurke.
Premiere den 14. maj


Flere serier i maj
Last Man on Earth
Sæson 4 | Komedie
Premiere den 1. maj

Absentia
Sæson 2 | Thriller
Premiere den 1. maj

Fresh Off the Boat
Sæson 4 | Komedie, drama
Premiere den 1. maj

Black-ish
Sæson 1-4 | Komedie
Premiere den 6. maj

The Fosters
Sæson 1-5 | Ungdomsdrama
Premiere den 17. maj

Viaplay Original: Porn Conspiracy
Sæson 1 | Dokumentar
Premiere den 17. maj

Schooled
Sæson 1, del 2 | Komedie
Premiere den 21. maj

Animal Kingdom
Sæson 4 | Krimi, drama
Premiere den 29. maj



FILM

Far til fire i solen
Familiefilm
Der er dømt sjov og hygge foran skærmen, når den populære familie, med far i spidsen, drager på ferie sydpå. Det der skulle være en dejlig afslappende tur ned i varmen udvikler sig imidlertid til det rene kaos, da familien ender i konkurrencen 'Årets Solfamilie'. Det viser sig nemlig, at de er oppe imod fars gamle ærkefjende, Bjørn Skov, og nu vil far vinde for enhver pris! Med Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen.
Premiere den 1. maj


Mamma Mia: Here We Go Again!
Romantisk komedie, musical
Efterfølgeren til kæmpesuccesen Mamma Mia! byder på et gensyn med alle stjernerne fra den originale film fra 2008 og flere store ABBA-hits. Sophie har overtaget hotellet og føler sig tættere på sin mor end nogensinde før - men hun føler også, at hun burde vide mere om morens fortid. Hvordan gik det egentligt til, at Donna blev gravid med hele tre mænd, og hvem var i virkeligheden hendes store kærlighed?
Premiere den 24. maj


Jurassic World: Fallen Kingdom
Action
Da den sovende vulkan Isla Nublar vågner, må Owen og Clair redde de sidste overlevende dinosaurer fra øen, inden de bliver udryddet.
Premiere den 3. maj


Abernes planet: Opgøret
Drama, action
Caesar og de andre aber bliver presset ud i en dødbringende konflikt med en gruppe bevæbnede mennesker, der ledes af den nådesløse oberst. Krigen om planetens fremtid er begyndt!
Premiere den 31. maj


Flere film i maj
Mesterdetektiven Sherlock Gnomes
Animeret familiefilm, komedie
Premiere den 7. maj

Hver dag
Drama, romantik
Premiere den 8. maj

Pige overbord
Romantisk komedie
Premiere den 9. maj

Sicario 2: Soldado
Action, thriller
Premiere den 10. maj

Shock and Awe
Drama
Premiere den 14. maj

Sidste stop
Action, thriller
Premiere den 17. maj

Superfly
Sci-Fi, thriller
Premiere den 21. maj

The First Purge
Gyser
Premiere den 28. maj

Alene i rummet
Sci-Fi, Familiefilm
Premiere den 30. maj
#298009
Nyt på Viaplay i juni 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.



Tv-serier

Desperate Housewives
Sæson 1-8 | Drama/komedie
Viaplay byder velkommen til fruerne fra den tilsyneladende fredfyldte gade Wisteria Lane.
I seriens første sæson forsøger de fire veninder Susan, Lynette, Bree og Gabrielle at finde svar på, hvorfor deres fælles veninde Mary Alice pludselig har begået selvmord. Og tingene udvikler sig med lynets hast i den fiktive forstad Fairview.
Premiere den 3. juni


Chicago Med
Sæson 3 | Drama
Få et følelsesladet indblik i det daglige arbejde på det pulserende hospital i Chicago. Her slås det modige og heroiske personale med svære tilfælde, og deres forhold til både patienter og hinanden.
Premiere den 3. juni


The Oath
Sæson 2 | Kriminaldrama
En gruppe korrupte betjente, kendt som The Ravens, arresteres og tvinges til at slippe en FBI-mulvarp ind i deres bande for at undgå straf.
Premiere den 14. juni


The Handmaid's Tale
Sæson 1 | Drama-Sci-Fi-Thriller
Første sæson af den populære dramaserie, som er baseret på bestsellerromanen af Margaret Atwood, får nu premiere på Viaplay. I en dystopisk fremtid påtvinges kvinder seksuelt slaveri i et desperat forsøg på at genbefolke en hærget verden. I det skræmmende totalitære samfund færdes tjenerinden Offred blandt kommandører, deres brutale koner og tjenestefolk med et mål for øje: At finde den datter, som de tog fra hende.
Premiere den 1. juni


Flere serier i juni
APB
Sæson 1 | Krimi/drama
Premiere den 1. juni

Star
Sæson 1 | Drama
Premiere den 1. juni

Chicago P.D
Sæson 1 | Krimi/drama
Premiere den 7. juni

Chicago Fire
Sæson 6 | Drama/action
Premiere den 7. juni

Section Zero
Sæson 1 | Drama/eventyr
Premiere den 14. juni



Film

The Spy Who Dumped Me
Action/komedie
Audrey bor sammen med sin bedste ven Morgan i Los Angeles, hvor de fejrer fødselsdag og hendes nye status som single, da Audreys ex-kæreste pludselig dukker op og trækker dem ind i en actionfyldt hemmelig spionverden.
Premiere den 4. juni


Hereditary - Ondskabens Hus
Gyser
Den skræmmende gyser blev hurtigt en af 2018’s mest omtalte film. Familien Graham står overfor begravelsen af bedstemoren Ellen, der længe har haft et anstrengt forhold til sin datter Annie – og da de rammes af en ny tragedie, kommer Annie på sporet af en skræmmende familiehemmelighed.
Premiere den 14. juni


Jakob og Peter Plys
Familiefilm
Jakob er blevet voksen og har fået sin egen familie. Men han er faret vild i de voksnes verden, og nu må hans barndomsvenner fra Syvmileskoven komme ham til undsætning for at vise ham den rette vej.
Premiere den 7. juni


Skyscraper
Thriller, Action
En sikkerhedschef må bevæge sig helt op på 225. etage i et brændende højhus for at redde sin familie, som er taget til fange af en bande kriminelle.
Premiere den 14. juni


Flere film i juni
Juliet, Naked
Drama/komedie
Premiere den 12. juni

Table 19
Drama/komedie
Premiär 18 juni

Bob & Max - Lådne helte
Familiekomedie
Premiere den 19. juni

Book Club
Romantisk drama
Premiere den 21. juni
#298658
NENT begynder at vise udvalgte Superliga-kampe i 4K. Det dækker forhåbentlig også streaming på Viaplay: https://www.flatpanels.dk/nyhed.php?sub ... 1560849514

I den forbindelse tjekkede jeg Viaplays supportside for 4K. Jeg husker ikke, at det fremgik før. De skriver nu: "Chromecast Ultra. Tilsluttet netværkskabel samt indstillet til 50Hz, læs hvordan du gør her."

Så hvis nogen har problemer med at modtage 4K-streamet med en Chromecast Ultra så hjælper det måske at indstille den til 50Hz. At Chromecast Ultra ikke automatisk kan skifte... don't get me started :)
#298957
Nyt på Viaplay i juli 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.



Tv-serier

SEAL Team
Sæson 1 | Action/drama
I SEAL Team følger vi Jason Hayes (David Boreanaz, Bones) og de amerikanske elitesoldater Navy SEALs under træningen, planlægningen og gennemførelsen af de sværeste missioner, et land kan kræve af dem.
Premiere den 19. juli


Marvel's Cloak & Dagger
Sæson 1 | Action
De to teenagers, Tandy Bowen og Tyrone Johnson, opdager på ægte Marvel-facon at de har superheltekræfter, og at de på mystisk vis er koblet til hinanden. De beslutter sig for at holde sammen, men deres følelser for hinanden gør en allerede kompliceret verden endnu sværere.
Premiere den 1. juli


The Good Fight
Sæson 1-2 | Krimi/drama
Der er gået et år siden begivenhederne i "The Good Wife", og Diana Lockhart har fået nok. Da hun ser Trumps indsættelse som præsident på tv, bliver hun overbevist om, at hun er nødt til at forlade USA. Hun forlader sin stilling hos advokatfirmaet for at flytte til Provence i Frankrig og prøve at skabe sig et bedre liv.
Premiere den 2. juli


Flere serier i juli
Atlanta
Sæson 2 | Drama/komedie
Premiere den 1. juli

Bite Club
Sæson 1 | Krimi/thriller
Premiere den 5. juli

House M.D
Sæson 1-8 | Drama
Premiere den 12. juli

Paris etc.
Sæson 1 | Drama/komedie
Premiere den 12. juli

Code Black
Sæson 1-3 | Drama
Premiere den 15. juli

Into the Dark
Sæson 1 | Gyser
Premiere den 26. juli



Film

Venom
Superhelte / action
Tom Hardy og Michelle Williams er begge på rollelisten i den populære superheltefilm. Journalisten Eddie Brock har længe forsøgt at afsløre Carlton Drake og hans ugerninger. Da Brock undersøger et af Drakes eksperimenter, besættes han af rumvæsenet Venom og forvandles til en dødelig beskytter med enorme superkræfter.
Premiere den 26. juli


Ditte & Louise
Komedie/romantik
I den underholdende danske film møder vi Ditte og Louise; to midaldrende skuespillere der indser, at det eneste, branchen kan tilbyde dem, er mor-roller. Derfor vælger Ditte at tage en drastisk udvej. Hun forklæder sig som en mand.
Premiere den 24. juli


BlacKkKlansman
Drama/krimi
Mød Ron Stallworth; den første afroamerikaner som har infiltreret Ku Klux Klan. Spike Lees populære film om den sande historie var nomineret til et hav af priser ved årets store awardshows og vandt æresprisen i Cannes.
Premiere den 30. juli


Nøddeknækkeren og de fire kongeriger
Familiefilm
Disneys populære fortolkning af den udødelige klassiker har blandt andre Keira Knightley og Morgan Freeman på rollelisten. Clara leder efter en nøgle, der leder til en gave fra hendes afdøde mor. Men for at få fat på nøglen må hun begive sig ind i en anden verden, hvor tyrannen Mother Ginger huserer.
Premiere den 5. juli


The Equalizer 2
Krimi/drama/thriller
Robert McCall (Denzel Washington) er ikke bange for livsfarlige situationer, og han hjælper gerne mennesker i nød. Men denne gang modarbejder hans mørke fortid ham, og han må kæmpe mod en hel gruppe toptrænede lejemordere, der vil feje ham af banen for enhver pris.
Premiere den 12. juli


Flere film i juli
Det regner med frikadeller 2
Familie/eventyr
Premiere den 1. juli

Colette
Drama
Premiere den 2. juli

Slenderman
Familie/eventyr
Premiere den 4. juli

Løvernes konge 1, 1 1/2 og 2
Familie/eventyr
Premiere den 5. juli

Olsen Banden på de bonede gulve
Animeret familiefilm
Premiere den 8. juli

Alpha
Drama/eventyr
Premiere den 11. juli

The Seagull
Drama/komedie
Premiere den 9. juli

Upgrade
Thriller/sci-Fi
Premiere den 16. juli

My Cousin Rachel
Drama/romantik
Premiere den 18. juli

A Simple Favor
Krimi/drama
Premiere den 19. juli

Kin
Sci-fi/action
Premiere den 23. juli

Hearts Beat Loud
Komedie/drama
Premiere den 25. juli

Viktor & Viktoria
Familiefilm
Premiere den 26. juli

Young Black Stallion
Familiefilm
Premiere den 26. juli
#300391
Nyt på Viaplay i august 2019

Billede

Viaplay har en gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.



TV-SERIER

Undskyld, Norge
Sæson 1 | Dansk komedie, mockumentary
En skandaleramt og arbejdsløs Casper Christensen må flygte til Norge. Med sig har han et kamerahold, der følger ham døgnet rundt for at dokumentere hans succes, så han selv og resten af Danmarks befolkning kan svælge i den. Men sådan kommer det langt fra til at gå, og i stedet indfanger kameraet Caspers desperate forsøg på at genvinde sin popularitet og berømmelse ved at få sit eget talkshow i Norge. Udover Casper Christensen medvirker også en række kendte norske ansigter som hotelkongen Petter Stordalen, komiker Morten Ramm, skuespiller Ulrikke Falch (SKAM) og party-kongen Sverre Goldenheim.
Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=MXh8Xl2r4o0
Premiere den 26. august


Honour
Sæson 1 | Thriller
Hvor langt er man villig til at gå for at bevare sin mørkeste hemmelighed? For de fire kvinder på advokatkontoret Honour er det svært nok i sig selv at navigere i en branche, hvor sager med kvindelige ofre nedprioriteres til fordel for ‘vigtigere sager’. Og med en dødelig hemmelighed i bagagen er det så godt som umuligt.
Premiere den 30. august


Manson's Bloodline
Sæson 1 | Dokumentar
Den nye Viaplay Original dokumentarserie går tæt på arven efter kultlederen og massemorderen Charles Manson. Mansons barnebarn forsøger at komme fri af den blodige arv fra sin farfar, som har kastet en skygge over hele hans liv.
Premiere den 9. august


Preacher
Sæson 4 | Drama, Sci-Fi
Sidste sæson af serien, der er baseret på tegneserien fra DC Comics om den kæderygende og alkoholiserede præst. Sammen med en kriminel og en vampyr vender han tilbage for at redde dagen endnu en gang.
Premiere den 5. august


Flere serier i august
LEGO Friends Girls on a Mission
Sæson 1 | Animation, børn
Premiere den 1. august

Snowfall
Sæson 2 | Krimi, komedie
Premiere den 1. august

Family Guy
Sæson 17 | Animation, komedie
Premiere den 1. august

The Arrangement
Sæson 2 | Drama
Premiere den 2. august

LEGO Jurassic World: The Secret Exhibit
2 episoder | Animation, børn
Premiere den 2. august

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape
1 x 22 mins episode | Animation, børn
Premiere den 2. august

For the People
Sæson 1 | Drama
Premiere den 5. august

Vikings
Sæson 4 + 5, del 1 | Action, drama
Premiere den 9. august

Interns
Sæson 1 | Drama
Premiere den 12. august

The Office
Sæson 1-9 | Komedie
Premiere den 16. august

Condor
Sæson 1 | Action, thriller
Premiere den 16. august




FILM

Journal 64
Dansk krimi, thriller
Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares spiller hovedrollerne i den fjerde film, der er baseret på Jussi Adler-Olsens bestsellerbøger om Afdeling Q. Her gør nogle håndværkere et uhyggeligt fund, da de finder mumificerede lig siddende omkring et spisebord i en ældre københavnsk lejlighed. Efterforskningen sender Carl Mørck til en berygtet kvindeanstalt på Sprogø, hvor fortidens rædsler begynder at spøge.
Premiere den 23. august


Mary Poppins vender tilbage
Familiefilm, musical, komedie
I 30’ernes depressionsramte London får søskendeparret Michael og Jane Banks pludselig besøg af den fortryllende Mary Poppins, der var deres barnepige for 20 år siden. Den populære efterfølger til klassikeren fra 1964 har blandt andet Emily Blunt, Colin Firth og Meryl Streep på den stjernespækkede rolleliste, og den blev nomineret til hele fire Oscar-priser.
Premiere den 16. august


Vildheks
Dansk familiefilm / fantasy
Gerda Lie Kaas spiller overfor blandt andet Sonja Richter i den eventyrlige film, der er baseret på Lene Kaaberbøls populære bogserie af samme navn. Clara lever et helt almindeligt liv, indtil en mystisk kat overfalder hende, og hun opdager hun er langt fra normal - og at hun har en speciel kontakt til naturen og dyrene.
Premiere den 29. august


Den skyldige
Dansk Krimi/thriller
I den prisvindende film, der ryddede bordet ved Robert Prisen i 2019, spiller Jakob Cedergren betjenten Asger, som modtager et nødopkald fra en kidnappet kvinde. Da forbindelsen pludselig bliver afbrudt starter en nervepirrende jagt på kvinden og hendes kidnapper.
Premiere den 14. august


First Man
Drama, biografi
Oscar-vindende film om Neil Armstrong og månelandingen i 1969. Ryan Gosling har hovedrollen som piloten, der må gennem en intens og krævende proces op til den farligste mission i menneskets historie.
Premiere den 30. august


Toy Story 1-3
Animation, familiefilm
Et kærkomment gensyn med de banebrydende Toy Story film - verdens første computeranimerede spillefilm. Vi mødte legetøjs-cowboy'en Woody, astronauten Buzz Lightyear og alle deres venner i børneværelset for første gang i 1995, og siden da har de været på flere missioner udenfor hjemmets trygge vægge.
Premiere den 2. august


Flere film i august
Sune vs. Sune
Svensk blockbuster familiefilm, komedie
Premiere den 1. august

The House with a Clock in its Walls
Fantasy, komedie
Premiere den 2. august

Ideal Home
Komedie, drama
Premiere den 6. august

Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul
Familiefilm, komedie
Premiere den 8. august

Kingsman - The Golden Circle
Action, komedie
Premiere den 9. august

Searching
Drama, thriller
Premiere den 15. august

Life Itself
Drama, romantik
Premiere den 20. august

Goosebumps 2: Haunted Halloween
Eventyr, komedie
Premiere den 22. august
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10