Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af bbplayer
#298370
Nu har jo set film gå fra VHS til flere forskellige CD / DVD / Blu-ray / streaming varianter, så HVIS NU. kommer der en UHD v2 , som understøtter HFR på de nye skærme, som jo så klare det, så vil der nok være et niche marked, selvom det ikke er stort men sådan var det også med UHD da de begyndte og sådan fortsætter industrien vel.
Så at sætte Ringens Herre eller Hobitten ud igen, vil da alene det, skabe et marked, for de fans som var til den, og mig som ikke har set dem :)
Af Gromit
#298372
Generelt set, så er der ingen fladskærms-nørder-fanatikere, der skal forvente sig den helt store revolutionære og teknologiske åbenbaring & udvikling de næste tre år - fra nogen som helst leverandører.

Til dem, som står overfor udskiftning af deres gamle fladskærm, så kan I roligt gøre jeres overvejelse nu, og vælge, at købe sidste års modeller til en rigtig god pris - modsat en eksorbitant høj pris anno 2019 modellerne uden nævneværdige forbedringer på billedkvaliteten.

Sammenfattet & Historisk
Den teknologiske udvikling, er, som den altid har været... intet har ændret de sidste 50 år - fordi ALT jævnfør den teknologiske udvikling altid har været strategisk & skematisk planlagt - internt blandt ALLE Tech-og-HiFi- virksomheder..!!!

NU og HER:

Det simple købmands spørgsmål, er som altid, hvor, hvornår, og hvorhenne får man mest for sine surt og hårdt optjente penge... ;)