Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#298312
Hej !

Jeg har længe med stor tilfredshed læst med herinde og nu er tiden kommet til, at jeg skal have et nyt panel i stuen. Jeg har læst diverse tests på de tre i emnefeltet og må blankt erkende at jeg er i syv sind.

Fruen/finansministeren har givet mig et maks. På 8000 ,- hvilket naturligvis giver lidt begrænsninger.

På nuværende tidspunkt har jeg et Sony KD49X8305C som jeg har været glad for. Men søger noget bedre og større.

Jeg bruger primært skærmen til sport og playstation.

De tre skærme i emnefeltet kan alle fås indenfor budgettet, men er interesseret i at høre jeres meninger. I Elgiganten mente han at LGeren vandt klart, men må ærligt indrømme at jeg er lidt forelsket i Tizen og den æstetiske fjernbetjening. Ydermere er jeg Samsung bruger både på smartphone og urfronten.

Lang historie kort! Hvilken skærm ville i foreslå mig af de tre eller eventuelt en helt fjerde?

Links til de tre i emnefeltet:

https://www.power.dk/tv-og-billede/flad ... flatpanels

https://www.power.dk/tv-og-billede/flad ... flatpanels

https://www.elgiganten.dk/product/tv-bi ... v-55sk8500

Ser frem til at høre jeres meninger :D

Med venlig hilsen,

Mickey
#298313
LG havde jeg valgt fra, den halter efter de andre billedmæssigt med dens IPS panel, den er også bare generelt for dyr ift. det value man får..

Det er tæt mellem de to andre, de ligger tæt billedmæssigt, X90 har en fordel ved bevægelse, Q8 er lidt bedre til spil, hurtigere i menu, kanalskifte, smart tv kører mere smooth.. Fjernbetjeningen er noget bedre som du selv er inde på.
#298316
Glem LG'en, den er ikke på niveau med de andre når det kommer til billedkvaliteten. De to andre er ganske fine valg til dine behov. Hvis du kan finde en tusse mere i budgettet, så kan du få XF90 i 65".
#298321
Hej jeg har prøvet begge tv og efter min mening er Samsungen bedre på lyd, kanalskift og den lækre fjernbetjening, Men billedmæssig vil klat jeg foretrække Sonyen. Så når alt kommer til alt skal det nok være det du vægter højst der afgør det, ingen af dem er fejlfrie.
Mvh aander