Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#291503
Nyt på HBO Nordic i februar 2019

Billede


ARTHUR’S LAW (ARTHURS GESETZ)
Alle episoder bliver tilgængelige 1. februar
Arthur Ahnepol har været arbejdsløs, siden han mistede sin ene hånd i en arbejdsrelateret ulykke. Samtidig har han en krævende og dominerende hustru, så lyspunkterne i livet er få. Da Arthur forsøger at ændre på tilværelsen, sætter det en lavine igang af katastrofale dimensioner. Serien, der - trods den dystre tematik - er fyldt med sort humor, har Jan Josef Liefers, Martina Gedeck og Nora Tschirner på rollelisten og er skabt af Benjamin Gutsche.


BLUE EYES (BLÅ ÖGON)
Alle episoder bliver tilgængelige 1. februar
Svensk politisk dramaserie skabt af Alex Haridi, der følger to kvindelige politikere op til et valg i Sverige, hvor det højreorienterede parti, Trygghetspartiet, vinder frem. Kort tid inden valget bliver en kontroversiel politisk kandidat myrdet, og det får dramatiske konsekvenser for svensk politik - og for borgerne i det hele taget. På rollelisten finder man Adam Lundgren, Louise Peterhoff, Linus Wahlgren, Cecilia Frode, Erik Johansson, Anna Bjelkerud, Marie Richardson og Kjell Wilhelmsen.


DEN SOM DRÆBER
Alle episoder bliver tilgængelige 1. februar
Den som dræber følger en specialenhed hos Københavns Politi, der opklarer mord, begået af seriemordere. Laura Bach spiller vicekriminalkommissær Katrine Jensen, og Jacob Cedergreen er den intellektuelle og menneskesky retspsykiater Thomas Schaeffer. Lars Mikkelsen, Carsten Bjørnlund og Lærke Winther er også at finde på rollelisten, og serien er skrevet af Elsebeth Egholm og Stefan Jaworski.


2 DOPE QUEENS
Sæson 2 får premiere 9. februar
Den succesfulde podcast med Jessica Williams og Phoebe Robinson, der sidste år fik premiere som serie, er tilbage med anden sæson. Jessica Williams er kendt for blandt andet The Incredible Jessica James, People Places Things, The Daily Show og Girls. Phoebe Robinson har blandt andet medvirket i I Love Dick, Broad City og The Nightly Show with Larry Wilmore. Hun har desuden skrevet bestselleren You Can’t Touch My Hair (And Other Things I Still Have to Explain). Jessica Williams, Phoebe Robinson og Chenoa Estrada har produceret serien.


THE WALKING DEAD
Sæson 8 bliver tilgængelig 15. februar
I denne sæson fortsætter kampen mellem Rick Grimes (Andrew Lincoln) og The Saviors med den tyranniske leder, Negan (Jeffrey Dean Morgan) i front. Grimes' flok kæmper sammen med Maggie (Lauren Cohan) og Hiltop-gruppen, og de får følgeskab af The Kingdom, som ledes af King Ezekiel (Khary Payton). I fællesskab forsøger de én gang for alle at vælte Negan og give de små samfund friheden tilbage. På rollelisten finder man også Norman Reedus, Chandler Riggs, Danai Gurira og Melissa McBride.


LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER
Sæson 6 får premiere 19. februar
HBOs ugentlige talkshow med den populære britiske vært, John Oliver, ved roret er tilbage med en ny sæson. Det Emmy-vindende show behandler med satirisk lune og en solid dosis provokation den forgangne uges begivenheder. I 2018 vandt showet 4 Emmys, blandt andet for Outstanding Variety Talk Series.


UNITED SKATES
Dokumentar med premiere 19. februar
Da USAs sidste tilbageværende rulleskøjtebaner trues af lukning, går en række modstandsgrupper i fælles front for at protestere imod lukningen. Hvad mange ikke ved er, at det undergrundsagtige rulleskøjtesamfund, der har undgået at blive en del af mainstreamkulturen, har fostret nogle af verdens største musiktalenter. Musikdokumentaren vandt publikumsprisen i dokumentarkategorien ved Tribeca Film Festival i 2018. Den er instrueret og produceret af Dyana Winkler og Tina Brown.


ACQUITTED (FRIKJENT)
Sæson 1 og 2 bliver tilgængelige 22. februar
Efter at have haft stor succes i Asien vender forretningsmanden Aksel Borgen (Nicolai Cleve Broch) tilbage til sin hjemby i Norge, hvor han bliver bedt om at redde et lokalt firma fra at gå konkurs - og det til trods for, at han for 20 år siden blev dømt - men senere frikendt - for mordet på sin gymnasiekæreste. Serien er skabt af Anna Bache-Wiig og Siv Rajendram Eliassen, og foruden Cleve Broch medvirker også Lena Endre, Anne Marit Jacobsen og Ellen Dorrit Petersen. Cleve Broch kan senere i år opleves i HBO Nordics første originale norske serie, Beforeigners.


O.G
HBO-film med premiere 24. februar
O.G er filmet i Indiana Pendleton Correctional Facility - et af virkelighedens højsikrede fængsler. Filmen følger Louis (Jeffrey Wright, HBOs Westworld), der engang var leder af en af fængslets hårde bander, men som snart er på vej ud i friheden efter 24 år bag tremmer. Louis sætter den forestående frigivelse på spil, da han tager den nyankomne fange, Beecher (Theothus Carter), under sine vinger. Beecher bliver kurtiseret af en af fængslets værste grupper, og Louis gør sit for at beskytte ham - men det har en høj pris. Det er Madeleine Sackler, der har instrueret filmen, og Stephen Belber har stået for manuskriptet. Blandt filmens producere er Sharon Chang, Kareem “Biggs” Burke, Mark Steele, Nic Marshall, Madeleine Sackler og Boyd Holbrook.


THE PIER (EL EMBARCADERO)
Alle episoder bliver tilgængelige 28. februar
Stjernearkitekten Alexandras liv bliver vendt op og ned, da hun får et opkald fra politiet, der beder hende identificere et lig, som er fundet på molen lidt udenfor Valencia. Politiet fortæller, at liget er hendes mand, Oscar, og de mistænker, at der er tale om selvmord. Men Alexandra kan ikke begribe, hvorfor hendes mand skulle begå selvmord, når de blot et par timer inden opkaldet fra politiet var igang med at planlægge deres fremtid sammen. Dog finder hun hurtigt ud af, at hendes mand har levet et dobbeltliv og blandt andet har haft et forhold til en anden kvinde, Veronica. Med Antonio Garrido, Marta Milans og Eva Martín.



NYE FILM PÅ TOONIX
For børn og barnlige sjæle
Spirit: Hingsten fra Cimarron – Tilgængelig fra 1. februar
Peter Pedal – Tilgængelig fra 8. februar
Mr. Beans ferie – Tilgængelig fra 22. februar
#291540
Jeg synes den første sæson af Knightfall var okay fed, men sæsonen lagde vildt meget op til en efterfølger. Er der nogen som er klar over, om og i så fald hvornår der kommer en sæson 2?
#293704
Nyt på HBO Nordic i marts 2019

Billede


8 Days
Alle otte episoder bliver tilgængelige 1. marts.
En 60 kilometer bred meteor er på vej mod Jorden med en hastighed på 30.000 kilometer i timen. Man forudser, at den vil ramme midt i Europa, og den anslåede europæiske overlevelsesrate er lig med nul. USA mislykkedes i deres ihærdige forsøg på at slå meteoren ud af kurs, og nu er hele Europa i undtagelsestilstand. Der er otte dage tilbage at leve i, så pludselig er der ingen grænser og regler for, hvad folk tillader sig at gøre - de kører for hurtigt, dyrker ubeskyttet sex, tager alle de stoffer, de vil, og shopper, selvom der ikke er penge på kontoen. I sidste ende er der dog kun én ting, som har betydning: Hvad er det allervigtigste for dig i dine sidste dage og timer?


Better Things
Sæson 3 får premiere 1. marts
Den prisvindende og anmelderroste komedieserie er tilbage med en ny sæson, hvor Pamela Adlon både står bag manuskript, instruerer og spiller hovedrollen. Sam Fox (Pamela Adlon) er alenemor til tre døtre; Max (Mikey Madison), Frankie (Hannah Alligood) og Duke (Olivia Edward), og samtidig arbejder hun som skuespillerinde i L.A. - et job, der ikke ligefrem er en dans på roser. Hvis udfordringerne ved at være alenemor og skuespiller ikke var nok, tager hun sig også af sin mor Phil (Celia Imrie), der bor i huset overfor. Sam takler de flerste udfordringer i livet med en stor mængde rå kærlighed, oprigtighed og humor. I tredje medvirker blandt andre Sharon Stone og Matthew Broderick.


Channel Zero: Butcher’s Block
Alle seks episoder bliver tilgængelige 1. marts.
Dette er historien om den unge kvinde Alice, som er nytilflytter i en by med flere sager om folk, der er forsvundet sporløst. Alice finder ud af, at det måske kan have forbindelse til en myte om nogle mystiske trapper i ét af byens værste nabolag. Med hjælp fra sin søster begynder det at gå op for hende, at der er nogen – eller noget – der er på jagt efter byens indbyggere. Channel Zero er en amerikansk horror-antologiserie, som er baseret på internetfænomenent Creepypastas. På rollelisten finder man bl.a. Holland Roden, Olivia Luccardi og Rutger Hauer.


Communion
Polsk HBO-dokumentar med premiere 1. marts
Den 14-årige Ola lever et liv, der er omgivet af konstant ustabilitet, og uden en mor er hun allerede som teenager blevet nødt til at påtage sig rollen som den voksne kvinde i huset. Hun laver mad og gør rent for sin sløve far og hjælper sin energiske og autistiske bror Nikodem med forberedelserne til hans første altergang. Midt i alle bestræbelserne lider hun et stort afsavn til sin mor, hvis fravær aldrig er blevet forklaret. Da de nærmer sig dagen, hvor broderens altergang skal finde sted, åbner der sig en mulighed for, at hele familien kan mødes, og Ola får ansvaret for planlægningen. Communion var blandt de sidste 15 kandidater til at modtage en Oscar-nominering for bedste dokumentar i år.


A.P. Bio
Sæson 2 får premiere 8. marts
Da den vanærede filosofiprofessor fra Harvard, Jack Griffen (Glenn Howerton), misser chancen for sit drømmejob, føler han sig nødsaget til at vende tilbage til Toledo i Ohio for at arbejde som biologilærer på et gymnasium. Da han starter på Whitlock-gymnasiet, gør Jack det helt klart, at han ikke vil undervise i biologi, og det går op for ham, at han står over for et lokale fyldt med æreselever, han kan bruge til sin egen fordel. Rektor Durbin (Patton Oswalt) er ivrig efter at bevise sit værd som leder på skolen og anstrenger sig for at få kontrol over den ustyrlige Jack. A.P. Bio er skrevet og produceret af Mike O’Brien.


The Case against Adnan Syed
True Crime-dokumentarserie med premiere 11. marts
Sagen, der ligger til grund for dokumentarserien, har fået massiv global opmærksomhed via den populære Serial-podcast. Serien giver et yderligere indblik i Hae Min Lees liv og mordet på hende samt på dommen af Adnan Syed. Man følger parret, fra de fandt sammen i gymnasiet, over den oprindelige politiundersøgelse og retssag, frem til i dag, hvor Syed står over for en ny retssag efter at have siddet 18 år i fængsel. Med eksklusiv adgang til Adnan Syed, hans familie og hans advokater har seriens instruktør, Amy Berg, fulgt deres kamp for at opnå retfærdighed. Hvordan det ender, er endnu uvist - og muligvis bliver udfaldet præget af den undersøgelse, serien er med til at bedrive. Instrueret af Oscar-vinder Amy Berg.


No Offence
Alle seks episoder af sæson 3 bliver tilgængelige 13. marts
I No Offence følger vi det fiktive team af efterforskere ved politistationen på Friday Street i deres forsøg på at løse afskyvækkende kriminalitet. Teamet, som er ledet af Viv Deering (Joanna Scanlan), må straks skride til handling, da de pludselig skal holde styr på en gruppe højreorienterede aktivister, som protesterer foran en debat for mulige borgmesterkandidater i Manchester. Imens de forsøger at holde aktivisterne i skak, bliver kandidaten Caroline McCoy (Lisa McGrillis) genstand for massiv opmærksomhed under sin tale. Serien er skabt af Paul Abott.


The Good Fight
Sæson 3 får premiere 14. marts
I sidste sæson af serien blev alting vendt op og ned, og i den nye sæson prøver Diane Lockhart (Christine Baranski) at finde ud af, hvordan hun bedst kæmper imod en ustabil administration uden at blive vanvittig. Samtidig forsøger Adrian Boseman (Delroy Lindo) og Liz Reddic-Lawrence (Audra McDonald) at navigere i en verden, hvor fakta ikke længere eksisterer, og hvor den advokat, der fortæller den bedste historie, vinder over advokaten med de bedste beviser. Alt imens forsøger Lucca Quinn (Cush Jumbo) at balancere sit liv med en nyfødt baby med tilværelsen med en ny kæreste, og Maia Rindell (Rose Leslie) får en hård modstander i Roland Blum (Michael Sheen) - en advokat, der er dybt korrupt.


Billions
Sæson 4 får premiere 18. marts
I fjerde sæson af Billions danner de to tidligere fjender Bobby "Axe" Axelrod (Damien Lewis) og Chuck Rhoades (Paul Giamatti) fælles front mod deres rivaler. De støttes og rådgives af Chucks kone, Wendy Rhoades (Maggie Siff), og sammen synes trekløveret frygtindgydende. Blandt de fjender, team Axelrod/Rhoades ønsker at få ned med nakken, er Grigor Andolov (John Malkovich), Taylor Mason (Asia Kate Dillon), Brian Connerty (Toby Leonard Moore) og Waylon "Jock" Jeffcoat (Clancy Brown). Hvor ambitioner og forræderi har drevet flere af seriens hovedpersoner helt fra start, finder de nu ud af, hvor høj en pris, de er villige til at betale, for at nå deres mål.


Pretty Little Liars: The Perfectionists
Premiere 21. marts
Pretty Little Liars: The Perfectionists er baseret på den populære bogserie The Perfectionists, som er skrevet af Sara Shepard, der også skrev bestselleren Pretty Little Liars. På overfladen ser byen Beacon Heights ud til at være helt perfekt: Fra det højprofilerede universitet til de succesfulde indbyggere. Men intet er alligevel helt, som det ser ud til at være. Det, der følger med behovet for at være perfekt, leder til byens første mord. Bag enhver perfektionist er der en hemmelighed, en løgn og et alibi. På rollelisten finder man blandt andre Sasha Pieterse og Janel Parrish fra den originale Pretty Little Liars-serie. Skaberen bag serien er Marlene King.


The Act
Premiere 21. marts
Antologiserien The Act er baseret på virkelighedens true-crime-sager, og i denne sæson følger man sagen bag Buzzfeed-artiklen “Dee Dee Wanted Her Daughter To Be Sick, Gypsy Wanted Her Mom To Be Murdered.” Serien handler om alenemoderen Dee Dee Blanchard (Patricia Arquette), der overbeviste alle om, at datteren Gypsy (Joey King) led af adskillige sygdomme, selvom hun var et helt normalt og raskt barn. En dag fandt politiet Dee Dee myrdet, og på chokerende vis kom det frem, at det var Gypsy, der stod bag.
Sagen er også blevet behandlet i HBO-dokumentaren Mommy Dead and Dearest, der kan ses på HBO Nordic.


Knightfall
Sæson 2 får premiere 26. marts
Knightfall, som bl.a. har Tom Cullen på rollelisten, følger Tempelridderne - den mest magtfulde, velhavende og mystiske militærorden i Middelalderen, der var betroet med at beskytte kristendommens mest kostbare relikvier. Serien dykker ned i den hemmelige verden, der omgiver dette legendariske broderskab af krigsførende munke og fortæller, hvem disse riddere var, hvordan de boede og hvad de troede på. I denne sæson er Mark Hamill på rollelisten, hvor han spiller Taulus, en hærdet krigsvetaran fra Tempelridderordenen, der deltog i korstogene og overlevede 10 års fangenskab i Det Hellige Land. Taulus får til opgave at træne de nye indviede i Ordenen.


What We Do in the Shadows
Premiere 28. marts
Serien er baseret på Jemaine Clement og Taika Waititis kultfilm af samme navn og handler om fire vampyrer, der har "levet" sammen i flere hundrede år på Staten Island. Den selvudnævnte leder af vampyrgruppen er Nandor The Relentless (Kayvan Novak), og derudover består gruppen af den britiske og festglade vampyr, Laszlo (Matt Berry), den forførende provokator Nadja (Natasia Demetriou) og Guillermo (Harvey Guillén), der ikke selv er vampyr, men lever som Nandors tjener og beskytter i dagtimerne. Vi stifter også bekendtskab med Colin Robinson (Mark Proksch), en energi-vampyr, som lever af at suge energien og livsglæden ud af mennesker.


One Nation Under Stress
HBO-dokumentar med premiere 26. marts
I denne dokumentar har Dr. Sanjay Gupta sat sig for at finde ud af, hvorfor den forventede levealder i USA for første gang i mere end 100 år er nedadgående. Gupta undersøger sundhedssystemet nøje og finder ud af, at det blandt andet skyldes en epidemi af selvforskyldte dødsfald, forårsaget af blandt andet overforbrug af medicin og stoffer samt af kroniske leversygdomme. Det viser sig desuden, at disse dødsfald ofte er forbundet med forudgående stress-sygdomme. Dokumentaren er instrueret af Marc Levin.


Gomorrah
Sæson 4 får premiere 30. marts
Gomorrah er baseret på Roberto Savianos bestseller om Camorra - den hårdføre napolitanske forbryderorganisation. Serien bliver fortalt gennem øjnene på den 30-årige Ciro, som er højre hånd til Camorra-klanens leder, Pietro Savastano. Efter en chokerende afslutning på sæson 3 er Genny og Patrizia nu i gang med at etablere en ny magtbalance, mens Enzo og Valerio gør det klart, at de har overtaget lederskabet over banden i Napoli. Alle står ansigt til ansigt med nye trusler og ubarmhjertige fjender. Genny er nødsaget til at tage svære beslutninger for at beskytte sin familie og bestemmer sig for at lægge sit liv om. Da han forsøger at rehabilitere sig selv i samfundet, begynder han at distancere sig fra sine gamle bekendte, og hans vej til toppen tager ham blandt andet til London.


Inventor: Out for Blood in Silicon Valley
HBO-dokumentar med premiere 31. marts
I 2004 droppede Elizabeth Holmes ud af Stanford for at starte en virksomhed, der skulle revolutionere sundhedsplejen - Theranos. I 2014 blev Theranos værdisat til 9 milliarder dollars, hvilket gjorde Holmes – som blev kaldt ”den næste Steve Jobs” – til den yngste kvindelige milliardær i verden. Blot to år efter blev Theranos stævnet af SEC for at være et kæmpe svindelnummer, hvilket pludselig gjorde virksomheden værdiløs. Oscar-vinderen Alex Gibney er instruktør på denne medrivende dokumentar, som afslører, hvad der faktisk skete og udforsker psykologien bag bedrag.
Brugeravatar
Af Naiera
#293718
Spøjst at Netflix ikke hoppede på Perfektionisterne. Har de mon ikke haft imponerende tal for PLL?
Af Bohn
#293768
Torben Rasmussen skrev:Yeees! Billions sæson 4. Goddammit den skal ses!
Helt enig <B total fed serie. Ved man, om det er hele sæsonen der bliver tilgængeligt d.18/03-19?
Brugeravatar
Af Naiera
#293769
Det er det ikke. Fjerde sæson starter på amerikansk TV d. 17.
#295065
Nyt på HBO Nordic i april 2019

Billede


GAME OF THRONES
Sæson 8 (sidste sæson) får premiere 15. april
Enden er nær, og kampen om Jerntronen skærper til. Hvem ender med sejren? Ottende og sidste sæson af verdens mest populære tv-serie er lige om hjørnet. Game of Thrones er baseret på "A Song of Ice and Fire" af George R.R. Martin og er den mest Emmy-vindende dramaserie nogensinde. På rollelistgen finder man blandt andre Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner, Maisie Williams og ikke mindst de to danske stjerner Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk. Serien er skabt af David Benioff og D. B. Weiss.


VEEP
Sæson 7 (sidste sæson) får premiere 1. april
I syvende og sidste sæson af HBOs prisbelønnede komedieserie, Veep, prøver Selina Meyer at indynde sig hos nogle megarige donorer inden primærvalget. Samtidig står modkandidaterne i kø for at bekæmpe hende, blandt andre kongresmedlem Jonah Ryan. Selinas brogede politiske team er tilbage ved hendes side, inklusive Amy, Ben, Kent og Richard. Den eneste, der er blevet skiftet ud, er Mike. Amy prøver at finde ud af, hvordan hun skal tackle den forestående moderrolle, men faderen til hendes kommende barn, Dan, er ikke helt villig til at lægge playboy-livet på hylden. Julia Louis-Dreyfus er tilbage i glansrollen som Selina Meyer, og blandt de øvrige medvirkende finder man Tony Hale, Anna Clumsky og Matt Walsh.


BARRY
Sæson 2 får premiere 1. april
Komedieserien Barry, med Emmy-vinder Bill Hader i titelrollen, vender tilbage med anden sæson. Desperat efter at lægge sin voldelige fortid bag sig og hellige sig sin nyfundne passion for skuespil, forsøger Barry at vriste sig fri fra lejemorder-verdenen. Men det er både besværligt og et beskidt arbejde at lægge fortiden bag sig. Det går op for Barry, at selvom han har formået at frigøre sig fra mange af de eksterne faktorer, der fik ham rodet ind i brancen, er hans egen psyke måske det største problem af alle. For hvorfor blev han overhovedet lejemorder til at begynde med? Blandt de øvrige medvirkende er Henry Winkler, Stephen Root, Sarah Goldberg og Anthony Carrigan.


THE STRAIN
Alle episoder af sæson 4 bliver tilgængelige 1. april
The Strain er en thrillerserie om dr. Ephraim Goodweather, leder af "Center for Disease Control Canary Team" i New York, der med sit forskerhold undersøger et mystisk virusudbrud, hvis kendetegn ligner træk fra en gammel ond vampyrslægt. Efterhånden som udbruddet breder sig, går Dr. Ephraim sammen med forskerholdet og en gruppe almindelige borgere i krig for at forsvare menneskeslægten. Skabt, produceret og skrevet af Guillermo del Toro og Chuck Hogan.


I AM THE NIGHT
Alle episoder bliver tilgængelige 4. april
I Am the Night fortæller den utrolige historie om Fauna Hodel, som kort efter fødslen blev givet væk. Da Fauna begynder at undersøge fortiden, bliver hun ledt ud på et kringlet spor, der fører hende til den berømte Hollywood-gynækolog Dr. George Hodel – en mand, der viser sig at være involveret i nogle af Hollywoods dybeste hemmeligheder og korruptionsskandaler. Blandt de medvirkende er Chris Pine, India Eisley, Jefferson Mays og Connie Nielsen. Serien er instrueret af Patty Jenkins (Wonder Woman).


MARVEL'S CLOAK & DAGGER
Sæson 2 får premiere 5. april
Efter et voldsomt olieudslip forårsaget af virksomheden Roxxon, finder to teenagere med meget forskellig baggrund ud af, at de har superkræfter - og at de på gådefuld vis er forbundne.Tandy (Dagger) kan kaste knive af lys, og Tyrone (Cloak) har evnen til at omhylde andre i mørke. De finder hurtigt ud af, at de er bedre sammen end hver for sig, men deres spirrende følelser for hinanden gør deres i forvejen komplicerede verden endnu mere udfordrende. I hovedrollerne ses Olivia Holt og Aubrey Joseph.


WARRIOR
Premiere 6. april
Warrior er skabt af manden, der også stod bag Banshee, Jonathan Tropper. Serien er fyldt med action og udspiller sig under den brutale Tong-krig i Chinatown, San Francisco, tilbage i 1900-tallet. Historiens omdrejningspunkt er Ah Sahm, et vidunder inden for kampsport, der under mystiske omstændigheder immigrerede fra Kina til San Francisco og blev stik-i-rend-dreng for en af Chinatowns mest magtfulde, organiserede kriminelle familier. Serien er filmet i Cape Town i Sydafrika og er baseret på en historie, skrevet af Bruce Lee. Blandt de medvirkende er Andrew Koji, Kieran Bew, Olivia Cheng, Dianne Doan og Dean Jagger.


WYATT CENAC'S PROBLEM AREAS
Sæson 2 får premiere 6. april
Komedie-dokumentarserien, der er produceret af Wyatt Cenac, Ezra Edelman og John Oliver, følger den Emmy-vindende komiker og forfatter Wyatt Cenac, når han udforsker nogle af tidens mest presserende spørgsmål i USA. Showet er den seneste tilføjelse til HBOs late night talkshows med Real Time with Bill Maher og Last Week Tonight with John Oliver i spidsen. I programmet vil Cenac, der i en længere periode var korrespondent for The Daily Show, tage rundt i USA og undersøge en række sociale og kulturelle problemer. Cenac vil også jonglere med mere harmløse problematikker og hver uge tilbyde komiske løsninger til hverdagens udfordringer.


NATIVE SON
HBO-film med premiere 6. april
Native Son fortæller historien om Bigger Thomas, en ung afroamerikansk dreng fra Chicago, der bliver hyret som chauffør for den indflydelsesrige forretningsmand Will Dalton. Thomas bliver hurtigt tiltrukket af Daltons spændende verden fyldt med rigdom og magt, og snart indleder han et forhold til Daltons datter, Mary. Men den nye livsstil fører uforudsete og svære valg med sig, og omstændighederne gør, at hans livsbane ændrer sig radikalt. Filmen er instrueret af debutanten Rashid Johnson, og det er Suzan-Lori Parks, der har skrevet manuskript. Blandt de medvirkende er Ashton Sanders, Bill Camp og Margaret Qualley.


KILLING EVE
Sæson 2 får premiere 8. april
Sandra Oh og Jodie Comer er tilbage i glansrollerne som henholdsvis Eve Polastri, en knivskarp sikkerhedsofficer for MI5, og Villanelle, en koldblodig lejemorder. De to kvinder er bundet sammen af en besættelse af hinanden - og samtidig af den voldsomme hændelse, der afsluttede første sæson. Anden sæson begynder 30 sekunder efter, første sæson sluttede - Villanelle er forsvundet, og Eve befinder sig i en choktilstand efter at have stukket Villanelle ned med en kniv. Er Villanelle død eller i live? Under alle omstændigheder er det altafgørende, at Eve finder Villanelle, før nogen andre gør det.


THE CHI
Sæson 2 får premiere 8. april
Showtime-serien The Chi af Lena Waithe (Master of None) omhandler livet i det sydlige Chicago. Her forsøger de unge at tjene til dagen og vejen, imens de gamle sidder på deres verandaer og holder øje med forbipasserende. Men i det hårde kvarter lurer også helt reelle farer, som dagligt truer med at knuse folks drømme, og selv de mest simple beslutninger kan få fatale konsekvenser. Man bliver mindet om aldrig at miste håbet, og at mennesket kan overvinde alt med den rette indstilling. Blandt de medvirkende er Jason Mitchell, Ntare Guma Mbaho Mwine, Jacob Latimore og Alex Hibbert.


FOSSE/VERDON
Premiere 10. april
Serien er baseret på biografien "Fosse" og fortæller historien om det spektakulære, kreative partnerskab mellem Bob Fosse og Gwen Verdon. Fosse var en visionær filmskaber og en af de mest indflydelsesrige koreografer og instruktører inden for teaterverdenen. Verdon var alletiders største Broadway-danserinde. Sammen ændrede de den amerikanske underholdningsindustri for altid, men de betalte en høj pris for det. Ved hjælp fra Fosses koreografi udforsker serien bagsiden af showbusiness-medaljen og fortæller om, hvad det koster at forfølge stjernesdrømmen og hvilken smerte, man må lide, i kunstens navn. Oscar-vinder Sam Rockwell spiller Fosse, og Oscar-nominerede Michelle Williams spiller Verdon.


BOSCH
Sæson 5 får premiere 20. april
Femte sæson af Bosch starter 15 måneder efter, Bosch fik lukket sagen om mordet på sin egen mor. Nu er han involveret i to nye sager - den ene er en gammel sag, hvor der er kommet nye spor frem, og flere spekulerer i, om Bosch selv har plantet de nye beviser. Den anden er en modsag i et apotek i Hollywood, som bringer Bosch ned ad en farlig sti. Serien er baseret på Michael Connellys populære romaner. Titus Welliver ses i titelrollen som Bosch.


GENTLEMAN JACK
Premiere 23. april
Gentleman Jack er en historisk dramaserie skabt af Sally Wainwright med Suranne Jones (Doctor Foster) i hovedrollen som landejer og industrialist, Anne Lister. Anne vender tilbage til hjemstavnen Shibden Hall, West Yorkshire i 1832, efter at have brugt nogle år på at rejse, studere og klatre op ad den sociale rangstige. Serien følger den progressive Lister og de relationer og interesser, hun opbygger, alt imens hun ændrer både hus og forretning – og indleder jagten på en hustru. Manuskriptet er baseret på Anne Listers dagbøger, der er skrevet i kodesprog. Foruden Suranne Jones medvirker også Katherine Kelly og danske Sofie Gråbøl.
Brugeravatar
Af Naiera
#295089
Jeg håber rigtig meget at de lige får udgivet syvende sæson af Veep på Blu-ray. De synes at være holdt op med at udgive Blu-rays med deres korte serier.
#296460
Nyt på HBO Nordic i maj 2019

Billede



ON TOUR WITH ASPERGER’S ARE US
HBO-dokumentarserie med premiere 1. maj
Mark og Jay Duplass er executive producenter på denne dokumentarserie i seks episoder, som følger en gruppe autister på musik-turné i USA. Gruppen består af fire medlemmer, og dokumentarserien følger dem i de seks uger, turnéen varer - med alt, hvad det indebærer af prøvelser, når man er på landevejen. Serien er instrueret af Alex Lehmann.


CHANNEL ZERO: THE DREAM DOOR
Hele sæson 4 bliver tilgængelig 2. maj
Antologiserien Channel Zero er baseret på gyserhistorier fra online-siden creepypasta.com. I denne sæson er det historien "Hidden Door", skrevet af Charlotte Bywater, der er omdrejningspunkt. Historien handler om det nygifte par Jillian (Maria Sten) og Tom (Brandon Scott), som har en del hemmeligheder for hinanden. Da de finder en skjult dør i kælderen, vælter skeletterne ud af skabet og truer ikke blot ægteskabet, men også deres liv.


AT THE HEART OF GOLD: INSIDE THE USA GYMNASTICS SCANDAL
HBO-dokumentar med premiere 4. maj
Denne dokumentar giver indsigt i og fortæller den bagvedliggende historie om den amerikanske gymnastik-skandale. Den afslører en kultur, der har prioriteret det at vinde over alt andet, og det er blandt andet gået ud over de kvindelige atleters velbefindende. Gennem interviews med adskillige af de implicerede parter, herunder atleter, trænere, advokater og journalister tegner filmen et portræt af et ekstremt konkurrencepræget miljø, der er plaget af misbrug og udnyttelse.


CHERNOBYL
Premiere 7. maj
Miniserien om Tjernobyl-katastrofen er instrueret af svenske Johan Renck (Vikings, The Walking Dead) og har adskillige prominente skuespillere på rollelisten, blandt andre Stellan Skarsgård, Emily Watson, Jared Harris, Fares Fares og dansk/svenske David Dencik. Serien handler om den fatale atomulykke, der fandt sted i 1986 ved Tjernobyl. Ulykken er en af de værste menneskeskabte ulykker i historien, og serien fortæller om de tapre mænd og kvinder, der ofrede alt for at redde Europa fra en helt utænkelig katastrofe. Det er Craig Mazin, der står bag seriens manuskript.


STATE OF THE UNION
Premiere 7. maj
Hver uge, lige inden deres parterapi-session, mødes parret Tom (Chris O'Dowd) og Louise (Rosamund Pike) for at tale deres forhold igennem - så de kan fortælle en enslydende historie til parterapeuten. Hver episode af serien varer blot ti minutter og er en slags puslespilsbrik, som seeren skal bruge for at lægge hele puslespillet. For hver brik lærer man de to hovedpersoner og deres forhistorie at kende. Hvordan mødtes de? Hvad var det, de blev tiltrukket af ved den anden? Og hvorfor er de nu på vej til at glide fra hinanden? Det er Stephen Frears (A Very English Scandal), der har instrueret, og Nick Hornby (High Fidelity) har skrevet manuskriptet. Der er i alt ti episoder, og der bliver frigivet to episoder om dagen fra den 7-11. maj.


FOSTER
HBO-dokumentar med premiere 8. maj
Dokumentaren fortæller en række historier om plejebørn og plejefamilier tilknyttet Los Angeles County Department of Children and Family Services - det største center inden for sit felt i USA. Man følger både børn og familier, der er en del af systemet, administrationsansatte ved centeret og advokater, der navigerer parterne imellem. Dokumentaren afslører desuden, at der pt. er mere end 400.000 børn i USA, der er i familiepleje - og tallet stiger hvert år.


MIRACLE WORKERS
Hele sæson 1 bliver tilgængelig 9. maj
Ny komedieserie med Daniel Radcliffe og Steve Buscemi, der finder sted i kontormiljøet Heaven Inc. Da Gud lægger planer om at tilintetgøre Jorden, er det op til de to lønslave-engle, Craig og Eliza, at overbevise ham om, at han skal redde menneskeheden. De indgår et væddemål med ham om, at de kan få et mirakel til at ske - nemlig at to mennesker forelsker sig i hinanden. Serien består af syv episoder og er baseret på romanen What in God's Name, skrevet af Simon Rich. Rich har også skabt serien.


MY DAD WROTE A PORNO
Premiere 12. maj
I den verdensberømte, britiske podcast My Dad Wrote A Porno læser Jamie Morton op fra Belinda Blinked-serien af erotiske romaner. Det finurlige ved det er, at serien er skrevet af Mortons egen far, der går under kunsternavnet Rocky Flintstone. Podcasten er nu blevet til en comedy-special, der er optaget i London foran et live-publikum. Her læser Morton, humoristisk akkompagneret af vennerne James Cooper og Alice Levine, kapitlet "The Lost Chapter" op fra scenen. Hamish Hamilton har instrueret.


OUR CARTOON PRESIDENT
Sæson 2 får premiere 13. maj
Stephen Colbert og Late Show-kollegaen Chris Licht har skabt den animerede komedieserie om USAs 45. præsident, Donald Trump, og hele hans flok af rådgivere og familiemedlemmer. Serien tegner et satirisk portræt af præsidenten og udspiller sig i et virkelighedsnært tegneserieunivers, hvor seerne kommer med indenfor i Det Hvide Hus og kan følge med i Trump-slagets gang. På humoristisk vis introducerer serien også seerne for karikerede versioner af Trumps stab, familiemedlemmer og øvrige fortrolige.


WHAT’S MY NAME | MUHAMMAD ALI
HBO-dokumentar med premiere 15. maj
Denne HBO-sportsdokumentar i to dele er produceret af SpringHill Entertainment med LeBron James og Maverick Carter som executive producenter. Dokumentaren er instrueret af Antoine Fuqua (Training Day, Southpaw) og følger den legendariske bokser Muhammad Alis udfordringer og triumfer karrieren igennem. Historien er fortalt med Alis egne ord og tegner et intimt portræt af en mand, der var et symbol på håb og menneskelighed verden over.


CURFEW
Alle episoder bliver tilgængelige 15. maj
Jorden er blevet ramt af en ustoppelig virus af ukendt oprindelse. For at beskytte befolkningen mod virusen pålægger den totalitære regering et udgangsforbud, hvor enhver, der bevæger sig udendørs mellem kl. 19 om aftenen og 7 om morgenen, bliver sat i karantæne - hvis ikke dræbt på stedet. Serien følger et par heldige grupper, der får mulighed for at dyste i et ulovligt gaderæs, hvor der ved målstregen findes en ultimativ præmie - frihed og frelse fra Jordens undergang. Blandt de medvirkende finder man Sean Bean, Billy Zane og Adam Brody.


YEARS AND YEARS
Premiere 22. maj
Den nye dramaserie Years and Years følger Lyon-familien i Manchester over en periode på 15 år, hvor samfundet er i oprør både miljømæssigt, politisk og teknologisk. Storbritannien har trukket sig fra Europa, USA er blevet en ensom ulv, Kina er i gang med at hævde sig selv for alvor, og en helt ny verden begynder at tage form. Den største fare for familiens velbefindende er dog umiddelbart den politiske leder Vivienne Rook (Emma Thompson). Blandt de øvrige medvirkende finder man Jessica Hynes, Rory Kinnear, Ruth Madeley, T'Nia Miller, Anne Reid og Russell Tovey. Serien er skabt af Russel T. Davis (A Very English Scandal). Der udkommer to episoder på premieredagen efterfulgt af én episode de efterfølgende fire uger.


GAME OF THRONES: THE LAST WATCH
HBO-dokumentar med premiere 27. maj
Det er første gang, man får mulighed for at komme helt tæt på optagelserne til Game of Thrones, og Jeanie Finlay, der står bag dokumentaren, følger produktionen, crewet og de medvirkende, når de kæmper med alt fra ekstreme vejrforhold til hårde deadlines og en gedigen interesse fra fans over hele verden på jagt efter spoilers. Dokumentaren er dog ikke blot en "making of"-historie men indeholder også en masse personlige, sjove og hjerteskærende fortællinger om, hvad det betyder at være med til at skabe en hel verden - for nu at skulle sige farvel til den. Dokumentaren varer 120 minutter.


RUNNING WITH BETO
HBO-dokumentar med premiere 29. maj
David Modiglianis behind-the-scenes-dokumentar Running with Beto følger det demokratiske kongresmedlem Beto O'Rourke og hans rejse fra at være en almindelig, ukendt amerikaner til at blive en national, politisk sensation. Modigliani har fulgt O'Rourkes kampagne i over et år, og dokumentaren viser blandt andet, hvordan O'Rourke på græsrodsmanér forsøgte at få afsat Ted Cruz som Texas' repræsentant i det amerikanske senat.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12