Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#292608
Rasmus Larsen skrev:Er vi ikke kommet lige lovligt langt væk fra trådstarters første indlæg?
Jeg kan ikke se forskellen i mit første indlæg og mine fortsatte argumenter?
bbplayer skrev:Hvorfra kommer den illision om at Samsung og LG ikke laver opdateringer til deres TV når de er solgt?
Måske mener nogen opgradering, altså en større opgradering som windows 7 - 8 - 10 , eller WebOS 4 til 5 , det er så bare lidt mærkelig måde at skrive, der ikke kommer opdateringer til ens skærm, når de løbende bliver udgivet.
Her står klart der ikke kommer opdateringer til deres tv når de er solgt?

Og så har andre fanget at sproget som jeg også nævnte i første indlæg måske er problemet, og jo, der fortsættes i bedste forstand med at skrive det samme og endda nu mener Rasmus jeg editerer og ændrer ordlyd.

Jeg giver op. Synes andre som har kommenteret har forstået mig, så den kan ikke være helt på afveje, måske vil i bare have ret? Det er korrekt, så er man stædig :)
#292611
Jeg spørger dig om du kan give et eksempel. Helt konkret ved at redigere min kommentar, som du opponerer imod. Kan du?

Prøv at udskift "opdater" i min sætning med "opgrader". Ændrer det på nogen måde, hvordan sætning læses eller forstås? Jeg kan ikke se, hvordan sondringen imellem ordene "opdatering" og "opgradering" skulle bidrage til bedre forståelse.

Det er helt normalt, at ordet "opdater" bruges i denne sammenhæng. Det gør selv toneangivende selskaber som Apple, LG og Samsung. Eksempler:
https://www.samsung.com/dk/info/update/
https://support.apple.com/ios/update
#292614
Rasmus Larsen skrev:Og jeg spørger for så vidt også andre end dig. Du synes, at være den eneste, som ikke forstår vores sætninger.
Se, der er vi ikke enige, og andre nok heller ikke men i er sgu svære at modsige, for i kæmper bravt. Så jeg hopper af der, det var et argument nu prøver nogen at sprede sig over noget, jeg forklarede i 1. indlæg, så enten fes den ind eller i vender på en tallerken lige nu.

Over and out.