Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#291166
Hej,

Jeg er på udkig efter et relativt billigt tv på ca 50 tommer. Jeg ser flow tv med boxer og streaming ca halv-halv. Jeg har kig på

https://www.elgiganten.dk/product/tv-bi ... pus6503-12

Og

https://www.elgiganten.dk/product/tv-bi ... tv-50dp600

Jeg har set hvordan billedet ser ud med elgigantens demonstrationsvideoer, hvor jeg hælder lidt mod TCL, men ikke set hvordan de ser ud med boxer signal.

Er der nogen der ved om der er forskel i kvaliteten af de to ved visning af boxersignal?

På forhånd tak :)
#291204
Hvis du har tænkt dig at bruge TV'et til streaming, bør du tage i betragtning hvilke tjenester, der er tilgængelig. Og selve panel typen er også vigtigt, VA frarådes hvis man ikke sidder midtfor.
#291222
De forskellige tv er som sådan ikke lavet til bedre at kunne ses via antenne fremfor streaming eller omvendt..
De viser de imput/signal de får

7105 er blandt årets bedste på denne testside, de har anmeldt en del TCL, du evt selv lave en sammenligning, jeg har ikke set den TCL model du taler om.

https://lydogbillede.dk/arets-bedste/aa ... 2018-2019/
#291238
Et familiemedlem har den model (UE43NU7105) - og Boxer ser fint ud på skærmen.

Men der er et problem med, at TV'et ofte skal bruge noget tid på ligesom at "genkende/godkende" boxer-kortet, når Tv'et bliver tændt.

Han modtager kun TV2 ud over DR. Og problemet er der kun, hvis han har set Tv2 og slukket for Tv'et, mens det stod på den kanal. Når han så tænder igen "indlæses" TV2 - og det udløser så temmelig ofte en fejlmeddelelse omkring godkendelse af kortet. Det virker normalt hurtigt efter, men er alligevel ret irriterende.

Tv'et er fra efteråret 2018. Kortet har været ombyttet, men fejlen er der stadig. Han havde tidligere et Panasonic (plasma), hvor det aldrig var et problem.

En af hans bekendte har dog lignende problemer med et Samsung-TV fra 2016 (MU 6000-serien) - så hvor fejlen ligger er ikke helt sikkert. men måske værd at tjekke før køb.
#291296
Hej Grandahl og Lars,

Tak for jeres svar. Jeg har valgt at købe et samsung nu7105 i stedet for de to andre jeg oprindeligt beskrev. Det ser ud til at være et godt køb :-) Så kan det være at jeg må leve med lidt problemer med Boxer, men det kører heller ikke altid helt godt med den eksterne tuner jeg bruger pt.

Mvh. Brian