Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af PeterD
#290982
bbplayer skrev:
Torben Rasmussen skrev:Ikke forstået. Mener du at vi først lige har opdaget TCL?
Måske? Aner det ikke men de har ikke fyldt meget på siden endnu.
Kinesiske TCL har taget stormskridt fremad. Nu mangler vi bare at de får en dansk importør og bliver eksponeret mere til befolkningen,men ja. Det er ikke fordi de har fyldt så meget i nyhederne som jeg også har påpeget.

Det skriver Rasmus den 13 december 2018

"TCL i Danmark blev tidligere distribueret af Strong. Det er ikke længere tilfældet, så nu håndterer de arbejdet med Norden internt. Jeg håber, at det betyder, at de sætter større fokus på Norden og at de tilmed får samples af tv-skærme til udlån. I så fald kunne det sagtens tænkes, at vi tager en af skærmene på testbænken.

Vi skal have en snak med TCL indenfor de næste par måneder."

Håber snart de kommer hjem så de giver konkurrence til LG, Panasonic, Sony og måske særligt Samsung, som længe har nyt god eksponering i butikkerne og i reklamerne.
Brugeravatar
Af bbplayer
#291000
TCL er i hvert fald ikke vurderet som highend player, ud fra standarden her, så derfor ikke mange skærm reviews. Så ja, fremtiden gør måske at når navnet er på plads, så betyder prisen kun konkurrence og ikke hvilken entrylevel status de skal have.

Kunne b&o købes i føtex, så havde mange nok mistet interessen i de finere kredse :)
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#291019
Grunden til at VI ikke har reviews er, at der ikke er et dansk PR-bureau der kan hjælpe os med samples. Skærmene skal derfor transporteres direkte fra deres EU lager til os, og det lykkedes ikke i 2018, at få det til at klappe.
Brugeravatar
Af bbplayer
#291021
Elgiganten som sælger dem, må da få gavn af jeres review, selvfølgelig hvis de også tror på i vil give dem en anbefaling på de skærme men de har dem og må ligge inde med den fornødne information til at samarbejde.
Af Gromit
#291025
@ Torben Rasmussen

Tak, for de fine billeder fra CES 2019.

Skriv gerne om, hvilken producent, der udmærker sig bedst eller har de mest interessante nyskabelser, som forbrugeren bør notere sig jf. et eventuelt OLED køb i 2019.

På forhånd tak.
Af Grandahl
#291027
De plejer efter CES at komme med evaluering, eller højdepunkter fra messen
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#291031
Vi skal nok følge op med nogle hands-on artikler, men de kommer først i næste uge. Lige nu går al tiden med at gå rundt til møder og få de officielle nyheder smidt op.
Brugeravatar
Af KristofferA
#291043
Fede billeder. Kan LG sende WiSA signal til baghøjtalere og HDMI lyd ud samtidig? Altså kan man bruge WISAdelen kun til baghøjttalerne? ?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#291056
KristofferA skrev:Fede billeder. Kan LG sende WiSA signal til baghøjtalere og HDMI lyd ud samtidig? Altså kan man bruge WISAdelen kun til baghøjttalerne? Billede
Pas. Det tænkte jeg ikke på da vi stod der. Vi må spørge når vi er hjemme igen.
Brugeravatar
Af IT-Bruger
#291058
Super spændende med alle de flotte fotos fra CES 2019.

Savner også lidt fokus på alle de tv/højttalere der er til at betale for almindelige brugere.
LG har jo meldt ud hvad de har i ærmet som afløsere for OLED 2018 og det samme har Sony også gjort.

Hvad med Samsung - hvad kunne det forventes at QLED serien fra Q6 og op til Q9 bliver erstattet med i 2019? Og skulle der opstå mulighed for at spørge Samsung folkene om, Q-serien prismæssigt vil opleve en minimal reduktion eller en mere radikal reduktion, da OLED fra Sony, LG og Philips i nogle størrelser sælges billigere end Q8DN og Q9DN, så tøv ikke med at udnytte chancen:)

Er i hvert fald meget (mildt sagt) spændt på om QLED paneler fra Samsung, kvalitativt, vil give QLED-billedet samme boost som vi så fra 2017 til 2018?

Indtil nu har Samsung meldt ud at alle 8K tv får HDMI 2.1, men betyder det så alle 4K ikke får det eller måske at kun highend 4K som feks Q9 får HDMI 2.1?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#291096
Der er absolut ingen der vil snakke priser hernede.

LG og Sony havde nye soundbars med, men Sony opdaterer ikke ST5000 som det ser ud nu. LG har et komplet lineup med, som alle kan tilsluttes samme baghøjttaler.

Her er lidt billeder

Billede
Billede Billede

Og lidt fra Klipsch
Billede