Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#279453
Hej

Efter mange år med Panasonic G20, skal jeg finde et nyt TV.

All-rounder, Yousee eller stream max 49".

Jeg ser sport og lidt ad hvert. Vil gerne have noget med Gode farve" uden ambilight og alt andet overflødigt, så meget kvalitet som muligt, men ikke til enhver prisleje. Måske lidt play station hvis sønnen kommer på besøg once i a while.

Skal bruge en IPTV app. og når man skifter fra plasma.. så er jeg "bange", men har en 22" Samsung som er både TV og PC skærm.

Tak for alle input, der vil komme.
#279475
Godt spørgsmål :)

Jeg vil i hvert fald ikke bruge et beløb over 7-8000,- mindre er at foretrække, hvis muligt.

49" eller evt. 43" kan jeg leve med, indtil jeg har råd til noget andet.

Jeg ved, at det er svært, når man komme fra en super plasma skærm og "acceptere" anden kvalitet.

Det skal være den "bedste" allrounder og have muligheden for IPTV apps
#279481
Hvis du kommer fra plasma, så er OLED det rigtige valg til dig. Desværre ligger prisen ca 1000,- kr højere end budgettet + at den mindste størrelse er 55 tommer. Det er svært at finde en supergod skærm i 49 tommer, og særligt i 43 tommer. Prisen vil også være højere, da standarten i dag nærmest er 55 tommer. IPTV apps findes til Android TV, ved ikke mht til andre styresystemer. Prøv lige at måle efter en ekstra gang om ikke der skulle være plads til 55 tommer.? Og hvis dette er tilfældet, så kunne følgende TV være en mulighed :

https://www.hifiklubben.dk/tv-og-hjemme ... 05-uhd-tv/
#279510
bimbobo skrev:Hej Tak
for svaret.

Hvad med denne her? https://www.bilka.dk/elektronik/tv/alle ... /100278051
Ja, det er et godt LCD tv, men det er ikke OLED.

Dette er udsolgt..

https://www.power.dk/tv-og-billede/flad ... ricerunner

Men scorer flotte karakterer rundt omkring.

"Sony Bravia 55XE9005 er en af de dyrere kombattanter i feltet, men er også den, der leverer testens soleklart bedste billedkvalitet. Takket være kraftigt, lysstærkt LED-baglys og suveræn billedprocessering er både lysstyrke og kontrast en klasse bedre end på konkurrenterne. "
#279526
Ups, havde ikke lige set at det var udsolgt, sorry. Nå, men så er der jo også lige de 2 modeller her, vær dog opmærksom på at de har IPS paneler, hvilket er lig med gode betragtningsvinkler, og desværre knap så godt sortniveau.
https://www.elsalgaalborg.dk/sony-kd49x ... ricerunner

https://www.elgiganten.dk/product/tv-bi ... ?scid=SEM6
#301478
Jeg skrev engang om det var muligt at slippe for gigantiske TV i forummet. Nu er det virkeligheden... snart
48" bliver det et succes, når de bliver lanceret... Jeg har p.t. et godt, gammelt Pana G20 og jeg synes det er rigeligt stort med 42". Jeg tror mange mennesker elsker at vise noget "stort", eller er de blinde ;)
#301481
bimbobo skrev: Jeg tror mange mennesker elsker at vise noget "stort", eller er de blinde ;)
Med 75" synes jeg ikke jeg har noget at vise nogen, og taler aldrig om skærmen, andet end herinde. Jeg synes det er lækkert man kan sidde 7 meter væk og stadig være med på det hele, det er generelt en bedre oplevelse, og 4K/UHD film lever op til deres kvalitet på 75".

Det handler om detaljerne og det materiale du vil afspille, så 75" og 480p er klart nok ikke godt, så kan man springe tilbage på 42" og tro det ser godt ud :)