Debat af mediebokse, mediestreamer og mediecentre. Platforme, apps, streaming.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#273334
Vil man få problemer hvis man ikke har en IPhone mobil til betjening og installation af en Apple TV 4K - 32 GB da jeg overvejer en sådan til at streame 4 K film fra iTunes . Netop iTunes kræver vel en app på telefon eller styres det fra boksen.
#273336
Du kan sagtens bruge Apple TV'et uden telefon eller Ipad. Det er faktisk der den er bedst. Den har med det nye TVOS fået et fint brugerinterface.
Du skal selvfølgelig oprette et appleId for at kunne købe via Itunes - men det er jo muligt at oprette det via en PC, ligesom Itunes også findes til PC.
#273338
Tak for svar regnede også med at det ikke var nødvendig men ville lige være sikker.
#273344
Uden en iPhone, så mister du AirPlay-funktionen, dvs. du kan ikke sende indhold fra telefon/tablet til Apple TV. Alt andet fungerer. Jeg bruger stort set ikke telefonen til betjening ud over, at indtastning af tekst (brugernavne, søgeord mv.) er langt mere praktisk fra telefonen/tablet end via fjernbetjeningen. Når vi engang får stemmestyring herhjemme, så ændrer det sig nok.

Og så er selve opsætningen af ATV nemmere hvis du har en iOS-enhed, som den kan nappe indstillinger fra, men det er en mindre ting.