Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#269536
Nyt på Viaplay i april 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Månedens film

The Mummy (2017)
Se Tom Cruise i hovedrollen på denne reboot af den berømte The Mummy-franchise, hvis første film er helt tilbage fra 1932. I rollen som sergent Nick Morton opdager Tom Cruise en gammel sarkofag i Irak, som han transporterer til England. Hvad han dog ikke ved, er, at mumien inde i sarkofagen stadig er levende - og har en mission.
Premiere: 27. april


X-Men: Apocalypse
Den ottende film om Marvel-superheltene. Denne gang er skurken den gamle, egyptiske mutant Apocalypse, der kræver total underkastelse fra menneskeheden, hvis ikke han skal splitte hele Jorden fra hinanden. Professor X, Mystique og resten af X-Men holdet står dog klar til at kæmpe imod.
Premiere: 20. april


Like Crazy
Den britiske studerende Anna rejser til USA og forelsker sig i Jacob under sit studieophold. Beklageligvis overskrider hun reglerne for sit uddannelsesvisum og må derfor ikke rejse tilbage ind i USA, efter hun har holdt ferie hjemme i London. Parret må derfor nøjes med et langdistanceforhold på godt og ondt.
Premiere: 26. april


Norm Of The North
I denne animationsfilm bliver isbjørnen Norms hjem - Arktis - belejret af turister. Derfor rejser Norm til New York for at få et arbejde og tjene penge til at kunne redde sit hjem. Det går dog ikke helt som planlagt, og pludselig står Norm og skal redde sin gamle bedstefar, der er blevet kidnappet af en rig forretningsmand.
Premiere: 24. april


Kidnapning
Filmatisering af Bjarne Reuter-bogen af samme navn. Bertram og hans familie bliver tvunget ud i at hjælpe Onkel Georgs forsøg på at kidnappe en rig dreng for at skaffe penge til et lejlighedskøb.
Premiere: 17. april


Girls Night Out
Den stringente kommende brud Jess (Scarlett Johansson) tager noget modvilligt med pigerne til Miami for at holde polterarbend. Men hvis du tror, det her blot er en klassisk komedie, hvor alt går galt, så tro om igen. Denne her film bliver pludselig meget mørk, og pigerne står i værre dilemmaer end de typiske moralske tømmermænd efter en vild aften i byen.
Premiere: 13. april


Slepless
Jamie Foxx spiller hovedrollen i denne her actionthriller, hvor han som betjent ender i et dilemma og må overtræde loven for at hjælpe sin partner. Det ender med at gå ud over hans søn, der bliver kidnappet af hævngerrige skurke.
Premiere: 06. april


It Comes At Night
Mens en ukendt trussel terroriserer menneskeheden, har Paul, hans kone og 17-årige søn gemt sig i en hytte ude i en skov. Deres tilværelse bliver endnu mere presset, da et ungt par og deres 5-årige søn beder om hjælp. Samtidig lurer den ubekendte derude og skaber ballade.
Premiere: 03. april



Månedens serier

The Brave sæson 1
En specialstyrke sendes ud for at passe på amerikanerne i verdens brandpunkter. Det betyder ture til Ukraine, Rusland, Mexico etc. for Adam Dalton, Patricia Campbell og deres hold af militær-agenter.
Premiere: 01. april


Family Guy sæson 15
I snart tyve år har historien om Peter Griffin og hans skøre familie fået folk over hele kloden til at grine. Nu kommer der tyve nye afsnit, hvor flere af dem handler om aktuelle emner såsom anti-vaccination, Tinder og Uber.
Premiere: 01. april


Wilfred sæson 1-4
Elijah Wood spiller hovedrollen som den deprimerede mand Ryan Newman i denne absurde komedieserie. Ryan bliver bedt om at passe naboens hund Wilfred og opdager, at han er den eneste, der ser hunden som en stor fyr i et hundekostume.
Premiere: 01. april


Timeless sæson 2
Dette historiske sci-fi-drama blev taget af skærmen efter første sæson, men efter massivt pres fra fans på sociale medier, valgte NBC at genoptage serien. Nu er sæson to klar, hvor vi fortsat kan følge en historiker, en soldat og en ingeniørs forsøg på at nutiden, som vi kender den, ved at rejse tilbage i tiden for at fikse historien.
Premiere: 04. april


Marvel's Agent Carter sæson 1
Agent Carter er tilbage. Året er 1946. Peggy Carter arbejder på et kontor i New York City. Hun har lige mistet sit livs kærlighed. Hun lever i tiden lige efter anden verdenskrig. Og så prøver hun at hjælpe en mand af med alvorlige anklager om ulovlig våbenhandel i sin fritid.
Premiere: 15. april
#270875
Nyt på Viaplay i maj 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.

Film

Baby Driver
Baby (Ansel Elgort) er en ung knægt, der er endt i et forkert selskab og derfor agerer flugtbillist for den storkriminelle Doc (Kevin Spacey). Da et kup går galt, og Baby får skylden, må han træde sømmet i bund og prøve at redde den skønne Debora (Lily James), der bliver målet for den hævngærige Buddy (Jon Hamm).
Premiere: 18. maj


Grusomme Mig 3
De gule, skøre minions er tilbage - og det er deres leder Gru også. I den tredje film om Grusomme Mig, opdager Gru, at han har en tvillingebror. Én, der er flottere, mere charmerende og mere succesrig, og det passer ikke Grus ego særlig godt. Især ikke, når man er et ondt geni.
Premiere: 11. maj


Tv-serier

Scream Queens - sæson 2
I anden sæson af horrorkomedien Scream Queens er endnu en seriemorder løs, og Kappa-huset hos Wallace University må igen tage sin tørn for at skabe fred og ro i lokalområdet. Denne gang foregår historien på et hospital, hvor Chanel (Emma Roberts) og hendes entourage får jobs. I første sæson var der gæsteoptrædener fra bl.a. Ariana Grande, og i den nye sæson er selveste Brooke Shields med.
Premiere: 1. maj


Valor
Der bliver kæmpet mellem disciplin og menneskelighed i denne nye dramaserie. En af en amerikansk militærbases allerførste kvindelige helikopterpiloter er involveret i en mislykket mission, og det skal nu opklares, hvad der gik galt. Serien kører i skift mellem nutid og datid for at få flettet sammen, hvad der gik galt i mission.
Premiere: 10. maj


Gone
Hele verdens Mr. Big spiller i denne krimiserie FBI agenten Frank Booth, der sammen med sine kollegaer løser bortførelser af børn og voksne. Han ansætter i den forbindelse en kvinde, der selv blev bortført som barn, og siden har brugt sin opvækst på at lære kampsport og brug af skydevåben.
Premiere: 03. maj


Animal Kingdom - sæson 3
Familien Cody er tilbage i en ny sæson af denne velproducerede, anmelderroste serie, der scorer hele 8,1 på IMDB. Den kriminelle familieklan tog unge J til sig, da hans mor døde af en heroin-overdosis. Nu hjælper han sin bedstemor og sine vilde onkler med at leve på den forkerte side af loven.
Premiere: 30. maj


Quantico - sæson 1 & 2
På akademiet Quantico for træning af nye FBI-agenter begynder der at lure en frygt for, at der er en terrorist blandt rekrutterne. Agenten Alex Parrish bliver hovedmistænkt for et angreb og må kæmpe for sin uskyld.
Premiere: 1. maj


Last Man Standing sæson 6
Komedieserien med Tim Allen i hovedrollen som Mike. Mike ejer butikken Outdoor Man med friluftsudstyr og lever selv op til de klassiske stereotyper om en mandemand. De værdier bliver dog tit sat på prøve af Mikes kone og deres tre voksne piger, der dater, bliver gift og får børn selv.
Premiere: 1. maj


Fresh Off The Boat sæson 3
I den nye sæson af komedieserien om familien Huang, der tager fra Taiwan til USA for at finde lykken, tager familien tilbage til hjemlandet. Her opdager familien for alvor forskellene på, hvad de kom fra, og hvad de har nu hjemme i de forenede stater.
Premiere: 1. maj


It's Always Sunny In Philadelphia sæson 12
Den vanvittige serie om en gruppe usympatiske venner er tilbage i en ny sæson, hvor bl.a. racisme, børneopdragelse, overvågning og homofobi kommer under kærlig behandling på mest upassende måde muligt.
Premiere: 1. maj


Last Man On Earth sæson 3
Phil troede, han var den eneste mand tilbage på jorden, efter en dødelig virus udryddede verdens befolkning. Men flere overlevende har der vist sig at være, og i sæson tre af denne post-apokalyptiske komedieserie skal gruppen kæmpe mod en ukendt, potentiel trussel.
Premiere: 1. maj
#271795
Nyt på Viaplay i juni 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Film

Rig 45
Snart er der premiere på den internationale Viaplay Original Rig 45. Andrea (Catherine Walker), en tilsynsmand fra Benthos Oil, sendes ud til boreplatformen Rig 45 to dage før jul for at undersøge en dødsulykke. Da hun begynder at undersøge sagen, finder Andrea ud af, at besætningen ikke er meget for at tale med hende, og hun har svært ved at finde ud af hvad der i virkeligheden er sket.
Da bordeplatformen bliver ramt af en orkan, og alle former for kommunikation til fastlandet bliver afskåret, indser besætningen, at ulykken ikke bare er en fatal ulykke, men et mord, og de ved nu, at de er i reel fare.
Med en morder blandt dem bliver der stillet spørgsmålet – hvem er gerningsmanden? Denne internationale Viaplay Original har masser af store, skandinaviske stjerner på rollelisten, blandt andet danske Søren Malling, Daniel Dencik og norske Jakob Oftebro, der har spillet med i flere større, danske produktioner så som 1864 og Guldkysten.
Premiere: 08. juni


Thor: Ragnarok
I den tredje solofilm fra Marvel om den nordiske gud Thor, prøver Chris Hemsworth i hovedrollen at forhindre Asgårds undergang. Dødsgudinden Hel får nemlig det helt store Ragnarok til at rykke tættere og tættere på. Hemsworth spiller overfor blandt andet Tom Hiddlestone, Cate Blanchett og Idris Elba.
Premiere: 22. juni


Gud taler ud
Denne dunkle, danske komedie er filmatiseringen af Jens Blendstrups selvbiografiske bestseller. Søren Malling spiller hovedrollen som liguster-patriarken Uffe Blendstrup fra Risskov, en psykolog der slet ikke arbejder efter bogen. Hverken når det kommer til arbejde, opdragelse eller ægteskab.
Da far Blendstrup bliver syg af kræft, må der andre boller på den klamme suppe, han normalt brygger på boullion, snaps og upillede løg. Han begynder derfor at skrive en bog og isolerer sig fra familien, der har brug for kærlighed.
Premiere: 21. juni


Darling
Danica Curcic spiller i dette drama balletdanserinden Darling, der efter flere år i udlandet kommer hjem til Det Kongelige Teater for at opføre klassikeren "Giselle" til stor glæde for balletchefen, der spilles af Ulrich Thomsen.
Desværre bliver Darling ramt af en alvorlig skade, og sandsynligheden for at komme på scenen nogensinde igen svinder ind til en minimal chance. Det er en prøvelse ikke kun for Darling, men også for hendes mand Frans, der er koreograf på stykket og aldrig i karrieren har arbejdet uden hende.
Premiere: 28. juni


Independence Day: Resurgence
Efter tyve års fred siden sidste invasion fra rummet, er Jorden endnu engang truet af fremmede kræfter fra en fjern galakse. Efterfølgeren til den legendariske, originale Independence Day er igen instrueret af Roland Emmerich, der har vundet adskillige priser for skelsættende film så som Godzilla, The Day After Tomorrow og The Patriot.
Premiere: 28. juni



Tv-serier

Preacher sæson 3
Dominic Cooper er tilbage i rollen som den rygende, drikkende prædikant Jesse Custer i den hypede serie Preacher. Sammen med den irske vampyr Casssidy og veninden Tulip rejser Jesse rundt i det sydlige USA for at finde Gud. I denne sæson vender Jesse tilbage til Angelville i Louisiana, hvor han voksede op – et sted han har undgået lige siden. Jesse bliver konfronteret med fortidens dæmoner og får brug for vennernes hjælp samtidig med, at et par gamle fjender også dukker op.
Premiere: 25. juni


American Woman sæson 1
I 1970'ernes Beverly Hills vælger Bonnie (Alicia Silverstone) at blive skilt fra sin mand og opdrage sine to døtre alene. Sammen med et par veninder går Bonnie utraditionelle veje for at få råd til at leve, da veninderne nægter at være klassiske husmødre, der kun passer børn og hjem.
American Woman er historien om andenbølgefeminismens indtog i et USA, der havde en helt anden struktur kønnene imellem dengang - især i det glamourøse Los Angeles.
Premiere: 08. juni



Alle premierer denne måned

Film:
Acts of Vengeance 05-06-2018
The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again 07-06-2018
The Big Sick 08-06-2018
What Happened to Monday 12-06-2018
Rock Dog 15-06-2018
Karen Kingsbury's The Bridge 2 17-06-2018
Final Destiny 19-06-2018
Hampstead 26-06-2018
The Emoji Movie 29-06-2018

Serier:
Angel s1-5 01-06-2018
The Cleveland show s1-4 01-06-2018
Brickleberry s1-3 01-06-2018
Making History s1 01-06-2018
Black-ish s1-3 01-06-2018
The Magicians s2 20-06-2018
#273496
Nyt på Viaplay i juli 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Film

Blade Runner 2049
35 år skulle der gå, fra Harrison Ford først foldede sig ud som Rick Deckard, til filmatiseringen af Phillip K. Dicks famøse "Do Androids Dream of Electric Sheep?" fik en lillebror. Ryan Gosling spiller hovedrollen som "K" i denne smukke efterfølger til Blade Runner.
Hvor originalen var nomineret til to Oscars, blev Blade Runner 2049 nomineret til fem, blandt andet i kategorierne Best Sound Mixing og Best Sound Editing. Filmen vandt for bedste special effects.
Premiere: 27. juli


The Dark Tower
Matthew McConaughey spiller overfor Idris Elba i denne dansk-instruerede filmatisering af Stephen King-bogserien af samme navn. En ung dreng bliver ved med at drømme om den samme verden, der vogtes af et kæmpe tårn. Da hun finder portalen til universet, må han stå sammen med en revolvermand for at redde det mod udslettelse.
Premiere: 13. juli


The Beguiled
Et stjernespækket cast fortæller historien om en pigeskole under Den Amerikanske Borgerkrig. Mens verden udenfor skolen i Virginia er på den anden ende, kæmper pigerne på skolen for at holde fast i undervisning, pli og traditioner. Men det hele falder til jorden, da forstanderinden modvilligt tager imod en såret soldat. Kirsten Dunst, Nicole Kidman og Colin Firth spiller med i nyfortolkningen af romanen af samme navn.
Premiere: 31. juli


American Made
Tom Cruise er tilbage i sit es i action-komedien American Made. I rollen som piloten Barry Seal, der både er CIA-kilde og narkosmugler, skildrer Cruise den virkelige historie om et dobbeltspil, der rystede USA i 80'erne.
Premiere: 06. juli



Tv-serier

Nashville sæson 6
Et forrygende country-eventyr nærmer sig sin afslutning. Vi har fulgt Rayna, Juliette og Scarletts karrierer siden 2012, men nu er vi ved vejs ende. Første halvdel af sæson 6 fik flotte anmeldelser af både anmeldere og fans. Serien om countrymusikkens verden har været nomineret til tre Golden Globes.
Premiere: 7. juli


The Royals sæson 4
Den fiktive, royale sæbeopera er tilbage med fjerde sæson. De lever i en verden af overflod og kongelig stråleglans, hvor magt betyder alt. Alle familier har sine problemer, og kongefamilien gør alt for at skjule sine for offentligheden.
Premiere: 13. juli


Scrubs sæson 1-9
En af 00'ernes mest elskede komedieserier vender tilbage til Viaplay! Alle 182 afsnit med den nyuddannede J.D., hans bedste ven Turk og resten af personalet på hospitalet Sacred Heart. Nyd J.D.'s dagdrømmeri på operationsgangene, hans underlige samtaler med den spøjse pedel og de evige opgør med overlægen Bob Kelso, der er underholdende usympatisk.
Premiere: 2. juli



Alle premierer denne måned

Film
Run to Me aka Running for Her Life 2018-07-03
American Made 2018-07-06
Ballerina (Leap!) 2018-07-10
The Dark Tower 2018-07-13
Vengeance: A Love Story 2018-07-17
Absolutely Fabulous: The Movie 2018-07-20
Deep (Blackis) 2018-07-24
Blade Runner 2049 2018-07-27
Beguiled, The 2018-07-31

Tv-serier
Salem s3 2018-07-01
Modus s1 2018-07-01
Scrubs 1-9 2018-07-02
Nashville s6 (part 1) 2018-07-06
Snowfall 2018-07-06
The Royals s4 2018-07-13
#274825
Nyt på Viaplay i august 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Månedens film

Aldrig mere i morgen
På sit dødsleje får den fandenivoldske kunstner Thorvald en sidste chance for at opdage, hvor selvisk og egoistisk han har opført sig. Erik Clausen spiller hovedrollen i den medrivende film, som han selv har instrueret, og hvor også Bodil Jørgensen og Nicolas Bro medvirker.
Premiere: 14. august


American Assassin
Michael Keaton og Dylan O'Brien har hovedrollerne i den spændende actionfilm fra 2017, som er baseret på Vince Flynns vellidte romanserie om agenten Mitch Rapp fra CIAs terrorbekæmpelsesenhed.
Premiere: 3. august


My Little Pony: Filmen
Den onde Stormkonge truer med at stjæle magien. Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy og Rarity fra den populære My Little Pony-serie begiver sig i denne film ud på et fantastisk eventyr for at redde deres hjem.
Premiere: 7. august


Girls Trip
Queen Latifa og Jada Pinkett Smith er blandt de medvirkende i komedien om fire tætte veninder, der tager på en forlænget weekend til New Orleans. Her sættes deres venskab på en prøve i det vilde natteliv, der er fyldt med dårlige beslutninger og gamle minder.
Premiere: 10. august


Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi
Rey, Finn og Poe fortsætter kampen mod Den Første Orden og den magtsyge Kylo Ren i det ottende og seneste kapitel af Star Wars-sagaen. Samtidig vender Luke Skywalker endelig tilbage for at træne Rey i Jedi-riddernes ædle kunst.
Science fiction-filmen har Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver og Oscar Isaac på rollelisten over for universets garvede navne; Mark Hamill og den afdøde Carrie Fisher.
Premiere: 17. august


The Killing of a Sacred Deer
Sort humor blandes med det absurde, knugende, uhyggelige og morsomme i denne anmelderroste film. Colin Farrell spiller hovedrollen som kirurgen, der får vendt op og ned på sit liv, efter han og hustruen - som spilles af Nicole Kidman - åbner deres hjem op for en ung dreng.
Premiere: 21. august



Månedens serier

The Arrangement
The Arrangement er en vaskeægte Hollywood-kærlighedshistorie, der rygtes at være baseret på Tom Cruises datingliv. I serien følger vi den aspirerende skuespillerinde Megan, som bliver tilbudt en ægtepagt af filmstjernen Kyle West. Men Kyle er tilknyttet en hemmelighedsfuld organisation, og det får konsekvenser.
Premiere: 3. august


Hånd i Hånd
I den nye danske komedieserie møder vi et typisk par, som på trods af deres glødende kærlighed til hinanden og datteren, konfronteres med parforholdets leverpostejsfarvede hverdag. Rasmus Bjerg folder sig ud som parterapeuten, der skal guide parret tilbage til dengang, hvor sure sokker var charmerende og manglen på nattesøvn ikke skyldtes babygråd.
Blandt de øvrige medvirkende er Esben Dalgaard Ditte Ylva Olsen, Stephania Potalivo og Birthe Neumann.
Premiere: 30. august


Andre premierer denne måned
Film
Det Store Nøddekup 2 2018-08-24
Morgan 2018-08-28
Glasslottet 2018-08-31

Serier
King of the Hill s1-3 2018-08-01
The Fosters s1-5 2018-08-06
Vikings s1-3 2018-08-18
#276751
Nyt på Viaplay i september 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.



Film

Snemanden
Michael Fassbender ses i hovedrollen som Harry Hole i filmatiseringen af Jo Nesbøs succesbog. En gruppe opklarere undersøger en sag, hvor en person er forsvundet i løbet af årets første dag med snevejr. Harry får mistanke om, at en seriemorder er vendt tilbage.
Premiere 7. september


Borg vs McEnroe
Filmen om en af verdens mest succesfulde tennisspillere gennem tiden. En fortælling om rivalisering, venskab og glamour i en tid, hvor alt var muligt. Björn Borg møder det amerikanske supertalent John McEnroe i en kamp, der kom til at tryllebinde en hel verden.
Premiere 21. september


Jigsaw
Den ene døde krop efter den anden dukker op i byen, alle myrdet på den mest bestialske måde. Alt peger på, at John Kramer, aka Jigsaw, står bag mordene - men hvordan kan det gå til, når han har været død i over et årti? Er det en copycat-morder, som er på spil, eller har nogen besluttet at tage arven op efter Jigsaw?
Premiere 18. september


Coco
Succesfilmen fra Disney om unge Miguel, der stræber efter at blive musiker. I kampen for at realisere sin drøm er han tvunget til at gå imod familiens forbud og gå ind i de dødes land for at finde sin afdøde slægtning - den legendariske sanger Ernesto de la Cruz.
Premiere 28. september



Tv-serier

The Walking Dead sæson 7
Successerien, som også er en af IMDB's højeste vurderede serier, er tilbage. En gruppe overlevende fra en zombie-epidemi er tvunget til at kæmpe for deres eksistens mod de levende døde. Efter at Rick og gruppen er endt i Negros vold, går det op for dem, at han er udenfor almindelig rækkevidde, og at hver dag kan være deres sidste.
Premiere 1. september


Viaplay Original: Conspiracy of Silence
Den nyeste Viaplay Original er en politisk thrillerserie med Sveriges våbeneksport som omdrejningspunkt. I otte dele bliver seerne draget ind i et net af dobbeltmoral og skyld i en hæsblæsende, aktuel fortælling. I dag offentliggør vi premieredatoen og første officielle trailer.
Premiere 14. september


Dødbringende våben sæson 3
(Lethal Weapon)
Den roste nyindspilning af de ikoniske 80'er-film vender - til trods for hovedrolleindehaveren Clayne Crawfords frafald - tilbage med en ny sæson. Sean William Scott og Damon Wayans udgør det nye makkerpar, som sørger for at holde både hinanden og forbryderne i skak i et pulserende L.A.
Premiere 26. september


Empire sæson 5
Musik, drama og intriger. Serien, der blev nomineret til USA's største dramaserie i 2015, er tilbage, og der bliver i den grad fulgt op på sidste sæson, som sluttede med en vaskeægte cliffhanger.
Premiere 27. september


S.W.A.T. sæson 2
Hvis første sæson havde en mildt sagt eksplosiv slutning, er der ikke noget, der tyder på, at anden sæson bliver mindre actionfyldt. S.W.A.T. fortsætter med at dykke ned i de forskellige karakterers historier, og sergent Daniel "Hondo" Harrelsons komplicerede forhold til det community, der opfostrede ham.
Premiere 28. september


Vår tid är nu
(aka The Restaurant)
En samproduktion mellem Viaplay og SVT om kærlighed, konflikter og fremtidsdrømme, der strækker sig fra krigens afslutning i 1945 og fremefter. Familien Löwander driver Djurgårdskällaren, en af Sveriges mest populære restauranter, men tingene er ikke det samme efter krigen.
Premiere 1. september



Alle premierer denne måned

Film
Brad's Status 04/09/18
Best-Selling Murder aka Serialized 06/09/18
The Snowman 07/09/18
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 11/09/18
Stronger 13/09/18
Wind River 14/09/18
Jigsaw 18/09/18
Thank You for Your Service 20/09/18
Borg vs McEnroe 21/09/18
Only the Brave 25/09/18
Fantasten 27/09/18
Coco 28/09/18


Serier
The Walking dead s7 01/09/18
Billions s2 01/09/18
King of the hill s4-6 01/09/18
Vår tid är nu s1 01/09/18
S.W.A.T s2 28/09/18
Ray Donovan s4 01/09/18
Beyond s1-2 03/09/18
The Affair s3 06/09/18
Conspiracy of Silence s1 14/09/18
Better Things s2 15/09/18
Lethal Weapon s3 26/09/18
Empire s5 27/09/18
#279431
Nyt på Viaplay i oktober 2018

Billede

Viaplay har to ugers gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.


Fremhævede premierer

Black Panther
Chadwick Boseman er i front i Marvel-baskeren med lækkert soundtrack kurateret af Kendrick Lamar. Prins T'Challa er den retmæssige arvtager til tronen for det futuristiske kongerige Wakanda, men interne kræfter truer freden, og Black Panther må træde til.
Premiere 12. oktober


Miss Peregrine's School for Peculiar Children
Tim Burton byder indenfor i sit særegne univers med bl.a. Eva Green og Samuel L. Jackson i front. Da drengen Jacob kommer på sporet af et mysterie, bringer det ham i kontakt med et forunderligt sted i en anden verden. I Miss Peregrine's School for Peculiar Children møder han en gruppe, der på hver sin måde har specielle kræfter, men opdager også at de er i fare.
Premiere 19. oktober


Askedrengen: I Troldkongens sal
Norge har fået kæmpe succes med fortællingen om 'Askeladden' Espen, der som en anden Klodshans drager ud på en eventyrlig rejse for at redde prinsesse Kristin fra den fæle kæmpetrold, som har bortført hende. En skøn, velproduceret film for hele familien.
Premiere 2. oktober


Wonder Wheel
Woody Allen har iscenesat dette drama med Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple, Jim Belushi og mange andre stjerner. Scenen er sat i 50'ernes Coney Island, hvor forskellige skæbner fletter sig ind i hinanden, mens deres håb og bristede drømme kommer for en dag.
Premiere 9. oktober


Viaplay Original: FRIHEDEN
FRIHEDEN bevæger sig med humor, satire og drama i krydsfeltet mellem et ægtepars triste, grå parcelhusliv i Hvidovre og deres nye dobbeltliv som storsvindlere.
På den ægteskabelige front er intimiteten og lidenskaben mellem Nina (Lene Maria Christensen) og Erik (Lars Ranthe) efterhånden lige så hullet, som vandrøret i kælderen og den største spænding er, for Ninas vedkommende, hendes tamme flirt med chefen. Mens ægteparrets genfundne lyssky tilværelse på sin vis truer familiens normale trygge ramme, får den på den også millionerne og adrenalinet til at rulle igen ¬– og hvem ved, måske også kærligheden?
Premiere 24. oktober kl 20.00


Viaplay Exclusive: Will & Grace 10
Mere end et årti er der gået siden sidst, men nu er de endelig tilbage – Will og Grace! De er bedste venner og bor sammen midt i New York. Han, en fremgangsrig homoseksuel advokat og hun, en heteroseksuel indretningsdesigner. Følg dem gennem alle livets hændelser med masser af latter og tårer.
Premiere 5. oktober


Viaplay Original: Forbandet 2
Uhyggen fortsætter i 2. sæson af thrillerdramaet Forbandet, der stadig har Filip Berg i den centrale hovedrolle som den unge rigmandssøn Johan, men ellers præsenterer et næsten helt nyt cast. Johan lader sig indlægge på en afvænningsklinik på den lille, idylliske ø Kallskär, hvor han hurtigt får nye bekendtskaber. Men ikke alt er som det skal være, og snart dukker dunkle hemmeligheder op - hemmeligheder som trækker tråde langt tilbage i tiden.
Premiere 10. oktober


Viaplay Exclusive: Aber Bergen 3
Norge står bag dette underholdende retssalsdrama, der handler om det nyligt fraskilte ægtepar, Erik Aber og Elea Bergen, som begge er succesfulde forsvarsadvokater. De kører professionelt livet videre sammen, men må både arbejdsmæssigt og privat forholde sig til en række udfordringer og etiske dilemmaer.
Premiere 11. oktober


Viaplay Exclusive: Nashville 6, part 2
Så er der endelig mulighed for at se resten af sæson 6, som er sidste sæson af det romantiske musikdrama, der tager udgangspunkt i musikmiljøet i Nashville. Et forrygende country-eventyr nærmer sig sin afslutning. Vi har fulgt Rayna, Juliette og Scarletts karrierer siden 2012, men nu er vi ved vejs ende, og der bliver masser af drama.
Premiere 5. oktober


Mr. Robot 3
Rami Malek og Christian Slater er tilbage i den multi-prisvindende fortælling om den socialt utilpassede Elliot, der bruger sine fantastiske evner indenfor programmering til at arbejde med IT-sikkerhed om dagen og om natten som hacker med et idealistisk formål. Da vi forlod Elliot i sæson 2 var han lige blevet skudt, nu samler sæson 3 op på cliffhangeren.
Premiere 12. oktober


Alle premierer denne måned

Film
Insidious: The Last Key - 31/10/18
Victoria & Abdul - 26/10/18
The Star - 25/10/18
Keeping up with the Joneses - 23/10/18
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children - 19/10/18
FANatic - 18/10/18
Flatliners - 16/10/18
Black Panther - 12/10/18
Marshall - 11/10/18
Wonder Wheel - 09/10/18
Mike and Dave Need Wedding Dates - 05/10/18
Happy Death Day - 04/10/18
Askedrengen - i Troldkongens sal - 02/10/18


Tv-serier
Friheden, sæson 1 - 24/10/18
The Shannara Chronicles, sæson 2 - 22/10/18
Kevin (probably) saves the world, sæson 1 - 22/10/18
Fargo, sæson 1-3 - 20/10/18
Mr. Robot, sæson 3 - 12/10/18
Aber Bergen s3 - 11/10/18
Forbandet, sæson 2 - 10/10/18
Once Upon a Time, sæson 1-7 - 07/10/18
Nashville, sæson 6 (part 2) - 05/10/18
Will and Grace, sæson 10 - 05/10/18
Speechless, sæson 1 - 01/10/18
King of the Hill, sæson 7-8 - 01/10/18
NCIS, sæson 14 - 01/10/18
#284162
Nyt på Viaplay i november 2018

Billede

Viaplay har to ugers gratis prøveperiode, hvis I vil prøve tjenesten.



Four Hands Menu
Sæson 1 | Viaplay Original - Maddokumentar
Stjernekokken Niklas Ekstedt er i front for Viaplays nyeste originalserie 'Four Hands Menu', en international madrejse, hvor tolv verdenskokke samles to og to verden over. Hensigten er at skabe kreative gastronomiske oplevelser, uden brug af specifikke opskrifter, ingredienser eller regler. Resultatet bliver en fælles menu - komponeret af fire hænder.
Premiere 16. november


Grey's Anatomy
Sesong 1-14 | Dramaserie
Endelig er Grey's Anatomy tilbake på Viaplay - dramaserien som har vunnet utallige priser opp gjennom. Vi følger en gruppe leger på Seattle Grace Hospital gjennom 14 sesonger preget av kjærlighet, sorg og store forandringer.
Tilgængelig nu


Det som skjules i sneen
Sæson 1 | Viaplay Original - Krimidrama
Krimidramet følger Peter Wendel, leder af Stockholms "Cold Case-enhed". Wendel kommer på sporet af en sag, hvor han får mistanke om, at en uskyldig mand er blevet dømt for mord. Viaplay-originalserien er skabt i samarbejde med svenske Kanal 5.
Premiere 23. november


Outlander
Sæson 4 | Drama
Så er der godt nyt til alle Outlander-fans, nu er serien nemlig at finde eksklusivt på Viaplay med sin 4. sæson. Den første trailer fra den nye sæson afslører, at Claire og Jaime nu befinder sig i USA, hvor de håber at kunne begynde et nyt liv sammen - men nye forhindringer dukker op i horisonten.
Tilgængelig nu


Chicago Fire + Chicago P.D. + Chicago Med
Tre virkelig binge-venlige serier er klar på Viaplay. Hele elleve sæsoner fyldt med drama og spænding! Crossover-serierne Chicago Fire, Chicago P.D og Chicago Med handler om arbejdsstyrken på et sygehus, en brandstation og en politistation, og karaktererne interagerer imellem de forskellige serier.
Chicago Fire | Sæson 1-5 | Actiondrama | Tilgængelig nu
Chicago P.D. | Sæson 1-4 | Krimidrama | Tilgængelig nu
Chicago Med | Sæson 1-2 | Drama | Tilgængelig nu


Flere serier i november:
Melk - sæson 1 | Komedie - Premiere 30. november
Chance - sæson 1 | Thrillerdrama - tilgængelig nu
King of the Hill - sæson 9-11 | Animationskomedie - tilgængelig nu
Grimm - sæson 1-6 | Overnaturligt krimidrama - tilgængelig nu
Parks and Recreation - sæson 1-7 | Komedie - Premiere 9. november
Bosh - sæson 4 | Krimidrama - tilgængelig nu



Film i november:

Jumanji: Welcome to the Jungle
Actioneventyr
Klassikeren fra 90'erne er tilbage i en ny, moderniseret udgave Fire unge opdager en gammel spillekonsol med et ældgammelt spil i - Jumanji. For at vinde spillet og undgå at blive fanget i spil-verdenen, må de begive sig ud på eventyr, og genoptage det, Alan Parrish efterlod sig 20 år tidligere. Der er garanti for knaldhård og underholdende action i bedste The Rock-stil.
Premiere 16. november


All Inclusive
Dramakomedie
Tove og Malin fejrer deres ny-dumpede mors 60-årsdag med en fælles udlandsrejse. Etter det hårde brud kan det være akkurat det, deres mor har brug for, men søstrene har meget forskellige meninger om, præcis hvad der er bedst for deres mor.
Premiere 20. november


Wonder
Familiedrama
Filmen er baseret på New York Times-bestselleren af samme navn. Den hjertevarmende historie om den unge helt, August "Auggie" Pullman, som er født med en ansigtsdeformation, efterlader ingen uberørt. Julia Roberts og Owen Wilson spiller Auggies forældre.
Tilgængelig nu


Trolls
Familieanimation
Da en kæmpetroll invaderer troll-byen, drager Poppy, verdens lykkeligste lykketroll, og den meget forsigtige Kvist, ud på eventyr for at redde deres venner. Med originalmusik af blandt andre Justin Timberlake byder animationsfilmen på super underholdning for hele familien.
Premiere 30. november


Flere film i november:
Gnome Alone - Animeret familiekomedie - Premiere 1. november
A Family Man - Drama - Premiere 6. november
Call Me By Your Name - Romantisk drama - Premiere 9. november
The Florida Project - Drama - Premiere 13. november
Expedition Knatten - Familiekomedie - Premiere 21. november
Why Him? - Komedie - Premiere 23. november
Molly’s Game - Thrillerdrama - Premiere 27. november
Assassin’s Creed - Actioneventyr - Premiere 29. november


Viaplay har også lavet en kort video om nyhederne: https://www.youtube.com/watch?v=G1Fod-b ... e=youtu.be
#286825
Nyt på Viaplay i december 2018

Billede

Viaplay har en gratis prøvemåned, hvis I vil prøve tjenesten.


Film

Avengers: Infinity War
Action | Eventyr
Den mægtige skurk Thanos truer med at udslette universet, og superheltene og deres allierede må slå sig sammen og ofre alt for at redde verden. Infinity War er den længe ventede kulmination på 18 Marvel-film, og den kan endelig ses på Viaplay i december. Alt, hvad The Avengers har kæmpet for, har ledt op til dette øjeblik, og aldrig har verdens skæbne været mere usikker.
Premiere den 14. december


Pitch Perfect 3
Musical/komedie
The Bellas er gået i opløsning og alle kæmper for at stå på egen ben. Da de får chancen for at genforenes til en velgørenhedsturné, samles The Bellas en sidste gang for at skabe sød musik, men de støder på en masse forhindringer undervejs.
Premiere den 21. december


Den 12. mand
Norsk krigsdrama
En ambitiøs og rørende skildring af 2. verdenskrig, som er baseret på den sande historie om nordmanden Jan Baalsrud. I 1943 flygtede han fra en tysk marineenhed, som netop havde henrettet hans venner.
Premiere den 26. december


Solo: A Star Wars Story
Sci-fi | Action
Nu er den her endelig, den seneste film i rækken af Star Wars spin-offs. Vi kastes ind i en verden med storslåede planeter, mærkelige væsener og vovede eventyr i den kriminelle underverden, hvor den unge Han Solo hærger. Da han slutter sig til en gruppe galaktiske smuglere bliver det begyndelsen på en fremtid som en af Star Wars største helte - og han møder sin fremtidige kompagnon og andenpilot Chewbacca for første gang.
Premiere den 28. december


Flere film i december:
Et spring i tiden
Familieeventyr
Premiere den 4. december

Vores livs ferie
Drama/komedie
Premiere den 5. december

Renegades
Action
Premiere den 6. december

The Post
Historisk drama
Premiere den 7. december

I, Tonya
En biografisk dramakomedie
Premiere den 11. december

Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta
Komedie
Premiere den 12. december

Roman J. Israel, Esq.
Drama
Premiere den 13. december

Darkest Hour
Historisk drama
Premiere den 18. december

Para Knas
Drama
Premiere den 19. december

12 Strong
Action/drama
Premiere den 20. december

Phantom Thread
Romatiskt drama
Premiere 25. december

Norske byggeklosser
Komedie
Premiere den 27. december


Tv-serier

Det Store Eksperiment 2
Viaplay Original
Sæson 2 | Julekalender
Viaplay inviterer børn og barnlige sjæle med på et underholdende og lærerigt juleeventyr, når julekalenderen Det Store Eksperiment vender tilbage med masser af nye udfordringer for børnene Sebastian og Freja. Denne gang befinder Jonas og de to opfinder-børn sig i den hensynsløse professor Primo og hans assistent Sigmas rumskib - og her må de bruge alle deres kreative evner for at bremse proffessorens ondskabsfulde planer om at ødelægge julen og smelte julemanden.
Premiere den 1. december
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=HwKPRg9 ... e=youtu.be


Counterpart
Sæson 2 | Drama/thriller
J.K. Simmons spiller en dobbeltrolle som to versioner af samme person i den anmelderroste Viaplay Exclusive-serie, der er blevet kaldt en af årets bedste. Nu vender Counterpart endelig tilbage med en ny og længe ventet sæson.
Premiere den 10. december


American Housewife
Sæson 1-2 | Komedie
Den populære sitcom-serie American Housewife kan snart ses på Viaplay. Her følger vi den stærke kvinde Katie Otto og hendes uperfekte familien i byen, der er fyldt med fejlfri og velstillede familier.
Premiere den 3. december


The Vampire Diaries
Sæson 1-8 | Drama/fantasy
Den prisbelønnede serie The Vampire Diaries flytter ind på Viaplay med hele otte sæsoner. Der både romantik og spænding, når to vampyrbrødre kappes om at fange Elena Gilberts opmærksomhed, mens hun prøver at afsløre mørke hemmeligheder.
Premiere den 1. december


StartUp
Sæson 3 | Drama/thriller
Nu kommer en ny sæson af den roste Viaplay Exclusive-serie StartUp. Den raffinerede tech crime-serie vender tilbage med nye eventyr, udfordringer og en høj dosis spænding - og denne gang trues vennerne af den farligste kriminelle organisation af dem alle: Den amerikanske regering.
Premiere den 7. december


Flere serier i december:
South Park
Sæson 22 | Animeret komedie
Premiere den 27. december

Maria Wern
Sæson 5-6 | Drama/thriller
Premiere den 1. december

King of the Hill
Sæson 12-13 | Animeret komedie
Premiere den 1. december

Killjoys
Sæson 1-3 | Sci-Fi actiondrama
Premiere den 14. december

The Orville
Sæson 1 | Komedie
Premiere den 19. december

Modus
Sæson 2 | Drama/thriller
Premiere den 31. december
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10