Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#251821
Egholm skrev:Jeg ved ikke, om jeg er begyndt at se spøgelser, men jeg synes altså ting har det med generelt at forsvinde i 4k/HDR hos Amazon. Det seneste eksempel hos mig er Goliath, som jeg ikke længere kan finde i 4K. Andre med sådanne oplevelser?
Har lige tjekket på mit Sony Android tv og her er Goliath stadigvæk tilgængelig i 4K.

Men bortset fra det....så bad Amazon jo mig om at ringe til dem i forhold til den manglende 4K udgave af Grand Tour. Det gjorde jeg så hertil aften....men ikke overraskende så kom der ikke just ret meget ud af dette. Gutten jeg snakkede med var som sådan ganske flink, men det eneste han gjorde var at bede teknikerne om at kigge på det. Så skulle jeg vente et par timer og prøver igen....vil blive MEGET overrasket hvis Grand Tour er tilbage i 4K om et par timer...;-)
#251859
Nå...tog lige en snak mere med Amazon supporten igen hertil aften. De foreslog bl.a. at deregister appen, men det hjalp selvfølgelig ikke. De noterede dog min tv model osv. inden de sendte sagen videre til tech teamet.

Er dog fortsat ret nysgerrig for at høre om andre med Sony Android tv også har "mistet" Grand Tour i 4k udgaven?
#251865
Bare til info, så har jeg taget fat i Amazon og de er også ved at undersøge sagen. Jeg har henvist til denne tråd for praktiske eksempler.

Så hvis der er andre derude, som oplever problemet, så meld jer meget gerne på banen og skriv hvilke enheder I ejer og hvilket 4K-indhold I mangler på enheden. Det vil formentlig kunne hjælpe Amazon med at lokalisere fejlen.
#251890
Nyt på Amazon i juni 2017

Billede


Long Strange Trip
Den 2. juni lander Long Strange Trip på Amazon Prime Video. Long Strange Trip er instrueret af Amir Bar-Lev (The Tillman Story) og produceret af Martin Scorsese (The Last Waltz), og er den første full-length dokumentar om bandet The Greatful Deads vision og kompromisløse forpligtelse til deres publikum, som gjorde bandet fra the Bay Area til et af de mest indflydelsesrige musikgrupper i deres generation. Den 30 år lange Greatful Dead odyssé var en af de mest usandsynlige successer i rock´n´roll historien.
I dokumentaren samler Bar-Lev hudærlige interviews med både band, road crew, familiemedlemmer og bemærkelsesværdige Deadheads, og løfter sløret for den hidtil ufortalte historie om The Greatful Dead og den frit løbende psykedeliske subkultur, der spirede omkring dem

Long Strange Trip vil være tilgængelig på engelsk med spanske, franske, italienske og portugisiske undertekster.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kinRVgYCYL8


Le Mans: Racing is Everything
Amazon Original Series ’Le Mans: Racing is Everything’ får global premiere fredag d. 9. juni på Amazon Prime Video. Serien handler om ”the Mount Everest of Motorsports”. Også kendt som det barske 24-timers motorløb, der har fundet sted årligt i Le Mans, Frankrig siden 1923. Det næsten 100 år gamle racerløb har haft alt fra Formel 1-legender til Hollywoodstjerner – herunder Paul Newman, Steve McQueen og Patrick Dempsey – bag rettet.

Fra Kuala Lumpur til Côte D’Azur, filmet i 4K og med hidtil uset adgang til seks af de konkurrerende hold er Le Mans: Racing is Everything en insiderhistorie om et racerløb, der presser teknologien til det yderste.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=qB9sGOAeTmE
#252530
Eneste nyhed på Amazon i juli er:

The Last Tycoon
D. 28. juli bliver The Last Tycoon tilgængelig på Amazon Prime Video. Serien er baseret på den sidste roman af F. Scott Fitzgerald, som i år har 75 års jubilæum. The Last Tycoon følger Hollywoods Golden Boy, Monroe Stahr (Matt Bomer, White Collar), der kæmper mod hans mentor og chef Pat Brady (Kelsey Grammer, Frasier) om fremtiden for deres studie. I en tid karakteriseret af The Great Depression såvel som den stigende internationale indflydelse fra Hitlers Tyskland viser The Last Tycoon 1930’ernes Hollywoods passion, vold og høje ambitioner. Lily Collins (The Blind Side) medvirker som Celia Brady, mens Rosemarie DeWitt (La La Land) medvirker som Rose Brady og Dominique McElligott (House of Cards) som Kathleen Moore. Vinder af Pulitzer prisen og legatmodtager af Fitzgerald Scholar, A. Scott Berg, er co-producer.

Trailer her: https://youtu.be/oR9wOvvCZ1k
#252626
Nå...af nysgerrighed startede jeg så lige Le Mans serien i dag og selvom den ikke var at finde under UHD sektionen og der heller ikke stod noget med UHD i beskrivelsen, så kørte den rent faktisk op i 4K\HDR. Lidt forvirrende...:-)
#252630
Beckham skrev:Så kom jeg hjem og fik tjekket tv'et....og sørme om ikke UHD versionen også er dukket op her igen..:-)

Rasmus....om det er din indsats eller ej som har gjort det, så under alle omstændigheder tak for indsatsen..:-)
Den er også tilbage jos mig i app'en på webOS. Herligt :)

Le Mans angives i oversigten med HDR-logo hos mig, men ikke som UHD. Ligesom dig får jeg den dog alligevel igennem i højeste kvalitet, når jeg trykker play.

PS: Jeg har talt frem og tilbage med Amazon, men har ikke modtaget noget konkret svar i sagen.
Vedhæftede filer
IMG_2372.JPG
IMG_2372.JPG (1.79 MiB) Vist 10191 gange
#252636
Fedt at GT også er tilbage på WebOs Rasmus! Personligt har jeg heller ikke fået noget konkret svar. Snakkede også bare frem og tilbage med dem og så var GT lige pludselig tilbage en dag..:-) Bemærkede egentlig også godt HDR mærkaten her på Android tv...

Har ikke brugt undertekster på nogle af de shows jeg har set, så det skal jeg ikke lige kunne sige noget om thomas.hedeboe.
#252834
Fra Amazons PR-kontor i dag.

Fri adgang til Le Mans: Racing is Everything og The Grand Tour Namibia special denne weekend

For at fejre det verdenskendte 24-timers løb, Le Mans, som løber af stablen denne uge, giver Amazon Prime Video sine brugere muligheden for at se to fantastiske, fartfyldte motorsports-serier gratis hele weekenden. Brugere får mulighed for at se episoder fra Amazon Original Series inklusiv den todelte specialudgave af The Grand Tour og de første to episoder af Le Mans: Racing is Everything gratis i 4K Ultra HD fra fredag d. 16. juni til søndag d. 18. juni via PrimeVideo.com/driving.
#258109
Nyt på Amazon i oktober 2017

Billede

Lore
Den 13. oktober bliver Lore tilgængelig på Prime Video. I Lore optræder Robert Patrick (Terminator 2: Dommedag), Kristin Bauer van Straten (True Blood), Adam Goldberg (Fargo) Holland Roden (Teen Wolf), Colm Feore (House of Cards) og Campbell Scott (The Amazing Spiderman). Serien kombinerer dokumentarfilm, fortælling, historisk mixed media og filmscener for at bringe skrækindjagende - og sande - historier til livs. Lore hylder oprindelsen af horrorgenren og udforsker virkelige livsfortællinger bag popkulturens mest legendariske horrormyter, såsom vampyrer, såkaldte changelings, varulve, åndelige seancer og besatte dukker. Lore vil være tilgængelig på engelsk med mulighed for franske, italienske, spanske og portugisiske undertekster.

The Tick (Sæson 1)
Den 13. oktober bliver hele første sæson af Amazon Original Series, The Tick, tilgængelig på Prime Video med dubbing på fransk, italiensk, spansk og portugisisk. The Tick handler om en underdog revisor, Arthur Everest, uden superkræfter. Han indser, at hans by er ejet af en global superskurk, som alle troede var død for længst. I takt med at han kæmper for at finde frem til denne sammensværgelse, møder han en mærkelig blå superhelt... The Tick! I serien optræder Peter Serafinowicz (Guardians of the Galaxy, Parks and Recreation), Griffin Newman (Search Party), Jackie Earle Haley (Preacher), Valorie Curry (The Following), Yara Martinez (Jane the Virgin, True Detective), Brendan Hines (Suits, Scorpion), Scott Speiser (The Young and the Restless) og Michael Cerveris (The Good Wife). Filmens producenter er Ben Edlund (skaberen af The Tick), Barry Josephson (Bones) og David Fury (Buffy the Vampire Slayer). The Tick er en samproduktion med Sony Pictures Television.

Red Oaks (Sæson 3)
Den 20. oktober vil Prime Video-medlemmer få adgang til den tredje sæson af Red Oaks. Med Craig Roberts, Ennis Esmer, Oliver Cooper, Alexandra Turshen, Richard Kind og Paul Reiser i hovedrollerne, følger sæson 3 David i ’The Big Apple’ i sommeren '87, hvor han arbejder i et videoproduktionsselskab og i øvrigt ikke har meget held med New Yorks damer. Heldigvis har han sin roommate Wheeler til at hjælpe med at opmuntre ham. Men Wheeler får sine egne problemer, da en flot rival kommer på banen i kampen for Mistys kærlighed. I mellemtiden giver Nash denfængslede Getty besked om en trussel mod fremtiden for deres elskede Red Oaks. Red Oaks sæson 3 vil være tilgængelig på engelsk med franske, italienske, spanske og portugisiske undertekster.

Thursday Night Football
Hver torsdag i oktober kl. 01.25 kan Prime Video-medlemmer streame hvert kickoff og se alle kampe live (playback ikke muligt). Medlemmer kommer til at kunne se alle kampene på mange forskelligesprog, da Amazon producerer levende lydspor til ikke-engelsktalende seere (også til dem, der taler engelsk, men som måske ikke er bekendt med amerikansk fodbold). To kommentatorer - en playbyplay og en color-kommentator – oversætter live på spansk, brasiliansk portugisisk og endda et engelsksproget stream, der fokuserer på de uddannelsesmæssige aspekter af spillet, for dem der ikke er bekendt med amerikansk fodboldjargon.

Oktober tidsplan for Thursday Night Football
10/5 kl. 01.25: New England Patriots at Tampa Bay Buccaneers
10/12 kl. 01.25: Philadelphia Eagles at Carolina Panthers
10/19 kl. 01.25: Kansas City Chiefs at Oakland Raiders
10/26 kl. 01.25 Miami Dolphins at Baltimore Ravens
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10