Debat og råd om TV-skærme. Alt hvad der handler om køb og brug af fladskærme

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#200464
Birkmose skrev:Jeg har ikke kunne verificere det, men jeg tror også processoren i 8505 er noget kraftigere end i 7505. Tror det er en dual core i 7505 og en quad core i 8505.
Tak for feedback, Lars. Det giver selvfølgelig potentielt lidt større kabelrod, ja :)

Samsung siger Quad-core på HU7505, men en Quad-core "Pro" (eller "Plus") på HU8505. Jeg tror det enten er en generation nyere eller måske en hurtigere clocket processor.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#200465
Det er næsten så godt som officielt at Samsung's "billige" Ultra HD kommer til Danmark. Det er modellen HU6905, som er en flad model der placerer sig under HU7505. Samsung Nordic vil dog ikke bekræfte lanceringen overfor mig, men jeg ved fra flere sider, at den er på vej.

Expert.dk har en placeholder på deres side for 55" UE55HU6905 til 13.999:
http://www.expert.dk/samsung/ue55hu6905ledt2a/p/18833/

El Giganten havde en placeholder for 40" UE40HU6905 online i sidste uge til 10.999. Her er cached kopi af siden;
http://webcache.googleusercontent.com/s ... en&ct=clnk
Af kskruger
#200474
Rasmus Larsen skrev:De første danskere må næsten have fået deres nye Samsung 2014-tv leveret nu. Lad os høre hvad I synes! :)


PS: Testen af HU8505 er lige på trapperne.
Hvor mange trapper mangler du, før testen er online? :)
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#200478
Jeg sidder og arbejder på den i dag, men det tager altid alt for lang tid at redigere en komplet anmeldelse på to sprog til hvad godt er :) Jeg håber at den kommer online i morgen, lidt afhængigt af hvor meget B&O lanceringen tager af tiden.
Af kskruger
#200569
Rasmus Larsen skrev:Jeg sidder og arbejder på den i dag, men det tager altid alt for lang tid at redigere en komplet anmeldelse på to sprog til hvad godt er :) Jeg håber at den kommer online i morgen, lidt afhængigt af hvor meget B&O lanceringen tager af tiden.
Rasmus, vi venter spændt på din anmeldelse :)
#200596
@kskruger: Nu har jeg haft den buede i et par dage, og har gjort mig lidt erfaringer med den i forhold til den flade 7505:

- For det første, så virker den større. Ved godt det er rent synsbedrag, men da vi fik den stillet op sagde min kone og jeg mere eller mindre i munden på hinanden - "sig mig er den større?" Den er ikke så meget som en millimeter større, men det virker altså sådan

- Angånde dit spørgsmål om betragtningsvinkel, så er det ikke noget problem. Man kan sige at det buede design gør, at det hjørne der er tættest på dig forsvinder lidt når man kommer ud i ekstremer. Til gengæld bliver det fjerne hjørne trukket lidt frem, og bliver dermed lidt tydeligere. Så i praksis synes jeg ikke det betyder noget

Ud over det er jeg vældigt tilfreds med tv'er. Billedkvaliteten er helt i top, men lyden er ikke noget at råbe hurra for. Der kan altså ikke komme meget dybde i så tyndt et kabinet. Men jeg bruger altid surround forstærker, så det er ok.

Een ting undrer mig dog ved dette TV. På min "gamle" Samsung (UE47F7005) kunne jeg streame indhold fra min Synology NAS og få undertekster på med SRT filer.

Det kan det nye ikke :s Men hvis jeg lægger de selvsamme filer på en USB stick kan jeg godt.

Tror det er et eller andet DLNA kompatibilitets issue,som Samsung forhåbentlig løser på et tidspunkt...
Af Birkmose
#200627
Rasmus Larsen skrev:Så er testen af HU8505 online. Beklager ventetiden.
http://www.flatpanels.dk/test.php?subac ... 1399872762
Hej Rasmus,

God anmeldelse - der er mange nyttige inforationer i også selv om man som jeg alerede har en 8505 :-)

Jeg har dog lige et sprøgsmål til dig, som jeg ikke har kunnet finde svar på. Hvis man skal bruge dobbelt tuneren, og se een Canal Digital kanal og optage en anden Canal Digital kanal.

Skal man så have 2 kort i ?
#200808
Må jeg foreslå en test af et mellemklassetv som mange, tror jeg, vil finde interessant pga. fornuftig pris og mindste model fra samsung med twintuner.

UExx6505 :)

Ved ikke om I har nogen indflydelse på det, men jeg vil syntes det kunne være spændende med test af ovenstående TV der ligger spot-on i min TV-budget.

Mvh.
Kenneth
#200809
kbr100 skrev:Må jeg foreslå en test af et mellemklassetv som mange, tror jeg, vil finde interessant pga. fornuftig pris og mindste model fra samsung med twintuner.

UExx6505.
Jeg vil hellere (også gerne) se en anmeldelse af H6400 (hvad den så end hedder herhjemme?), jf. skudsmålene fra AVForums samt HDTVtest (link).
#204080
Har nu haft en UE55HU8505 i knap en måned. Det meste lever op til forventningerne, dog er der en del som ikke holder hvad Samsung lover.

I maj måned fik jeg, efter adskillige opkald, fat på en produktspecialist, som overbeviste mig om at twin tuneren i One Connect boksen vil virke ligesom den gør på f.eks. en Canal Digital HD Sat boks. Dvs. 2 Sat indgange og 1 programkort.

Delvis på baggrund af dette købte jeg så TV-et for at slippe af med ekstra bokse.

Men nu viser det sig, at man skal have 2 CA-moduler, samt 2 Canal Digital programkort for at få PIP, Multiscreen og optagelse på 1 kanal, mens man ser et andet, til at virke.

Lader til, at den har 2 single tunere med samme opsætning og hver sit CI interface. Dvs at man skal af med ekstra 1000 kr. for CA moduler, for at få det til at spille. Ikke just hvad Samsungs specialist sagde. Udover det har jeg allerede 4 programkort til diverse værelser, så jeg kan ikke engang få flere fra Canal Digital.

Efter en måned med frem og tilbage på mail og telefon, har jeg stadig ikke fået et endegyldigt svar fra Samsung. Rimelig irriterende!

En anden underlig ting er, at Samsungs egne 4k formater ikke understøttes. F.eks. kan den ikke genkende mp4sub eller um4. Det er da også uheldigt, for så er der ikke meget 4k at teste på, udover lidt på Netflix.

Buet skærm er nok mest et design feature. Har hverken oplevet positivt eller negativt med det. Bortset fra at konen bedre kunne lide den O_O

Er der andre her der har oplevet de samme ting?

Mvh
Roland