Til snak om underholdningsmedier af alle typer. Hvad har du set for nylig og hvilke er dine yndlingsfilm / spil?
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#251158 Jeg så Movix.ai omtalt i amerikanske medier og prøvede hjemmesiden. Tjenesten fungerer ret godt. Man indtaster f.eks. 5-10 film, som man synes om, og tjenesten giver så forslag til andre film baseret på deres "AI" algoritme.

Det er de mest præcise forslag, jeg hidtil har fået i hvert fald.

https://movix.ai/

Billede
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#251163 Den rammer jo godt nok, men hvis man i forvejen har set mange film, så er der ikke ret meget nyt på den liste den foreslår. Da listen søger på keywords, så må man nok heller ikke sætte for mange film på listen, da søgningen så bliver for bred. Min kommer også med Ex Machina, som jeg ikke har set, men har haft ambition om at se flere gange. Den ligger pt. på Cmore/Yousee, så det kan være man skulle få den set.

Til de som har adgang til samme tjeneste, så så jeg "Hardcore" (Hardcore Henry) på Cmore/Yousee her for en uge siden og det var dæleme en anderledes film. Sygt voldelig og filmet i 1. person shooter stil. Man var helt blæst i skallen bagefter. Det er heller ikke lige en af de film der popper op på min liste ovenfor...
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#251167 Jeg lagde mærke til, at hvis man trykker "Like" på de film, som man har set (og kan lide naturligvis), så forstår den, at man allerede har set dem og smider dem op i puljen, hvorefter den omarrangerer forslagene.

Man kan også ude på forsiden søge efter genre. F.eks. adventure.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#251170 Ja, men du kan se, at den tilføjer keywords længere nede og de vil jo blive flere og flere, så du skal nok gå dem igennem manuelt. Det er blot disse keywords den finder lignende titler ud fra.