Til snak om underholdningsmedier af alle typer. Hvad har du set for nylig og hvilke er dine yndlingsfilm / spil?

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af kimklarup
#344507
har lånt min iPad ud da den samlede støv, bruger 90% min PC og det sidste på tlf. bl.a. streaming af serier m.m. på DR-tv når de ikke kan vises via app på tv(noget med rettigheder, **** hvor ringe af DR)
Af TBC
#344520
kimklarup skrev: 13. aug 2022, 23:08 har lånt min iPad ud da den samlede støv, bruger 90% min PC og det sidste på tlf. bl.a. streaming af serier m.m. på DR-tv når de ikke kan vises via app på tv(noget med rettigheder, **** hvor ringe af DR)
Det handler om at DRTV ikke kan sende programmer hvor der påkræves kopisikring via HbbTV (flere TV modeller benytter blot en genvej til HbbTV platformen i smart-tv menuen, hvis der ikke er findes en decideret App til DRTV på platformen)

Hvis du har cromecast eller evt. indbygget chromecast funktion i dit TV, så kan du caste den vej hvis du vil se det på den store skærm, da kopibeskyttelsen virker den vej. (En duelig Cromecast til opgaven kan anskaffes fra så lidt som 50-100 kr brugt eller 199 fra ny, hvis den alene skal matche DRTV (og andre maks. 1080p tjenester)
Af KimKaos
#344527
Jeg bruger begge - PC til gaming og alm. kontorbrug samt surf

iPad bruges til møder, når jeg er på farten samt om aften når jeg lige skal tjekke en mail eller lave et hurtigt søg på nettet

Det er også fedt at have sin iPad med når man er på rejse - så er den både mit kontor samt aften underholdning på hotellet.
Af kenjo
#344533
coolio122 skrev: 13. aug 2022, 12:04

Jeg har haft en chromebox før, og den fungerede udemærket, og for 1400kr er det fint nok , støjer ikke , og fungerer fint til surf på internettet , skal ikke bruge den til andet, så behøver ikke en Windows pc, men tak for de gode forslag
Ved ikke om Du har tænkt tanken, men ligefrem anskaffe sig en "PC" som bevidst overtræder GDPR ???

(ikke mine ord men Datatilsynet plus en bunke Europæiske retssager)

Jeg ved godt Du ikke har noget at skjule:
Af coolio122
#344552
Så har jeg fået min chromebox hjem og sat op , det spillet fint med den og så Xbox til lidt casual gaming i ny og næ.
Nu bliver min iPad slukket og lagt ned i en skuffe, vil prøve kun anvende min tlf og så den stationære pc , på den måde håber jeg kunne detoxe mig selv lidt fra al den spildtid man nemt anvender på nettet, nu skal jeg prøve få læst lidt flere bøger, og internet bliver så en tur ind på kontoret og tænde for pc, det gør forhåbentlig at jeg i mindre grad gider surfe rundt på nyhedsider osv, jeg gir det et forsøg ihvertfald 😊