Læs venligst retningslinjerne for brug af forummet her eller få hjælp til anvendelsen af forummet.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#8
Der er nogle generelle retningslinjer, som gælder for alle i forummet. Hvis en bruger ikke kan følge disse retningslinjer, er pågældende desværre ikke velkommen. Retningslinjerne er som følger:

1. Du skal tiltale og omtale andre brugere af forummet i en pæn tone.
2. Spam, trusler, nedværdigende udtalelser og tilsvining er ikke tilladt. Alvorlige trusler kan i værste fald føre til politianmeldelse.
3. Indlæg i tråde skal være relevante for emnet, som trådstarteren påbegyndte.
3.1 Indlæg i tråde hørende til køb/salg-sektionen, hvis eneste formål er at kritisere salgs/købspris frabedes. Hold indlæg i denne sektion til emnet og undgå støj.
4. Indlæg som krænker andres religiøse eller politiske holdninger er ikke tilladt.
5. Indlæg til fordel for ulovlige kopier af medier er ikke tilladt. Alvorlige tilfælde kan føre til politianmeldelse.
6. Forhandlere/firmaer er velkomne til at oprette brugere i forummet. Det skal dog klart fremgå i signaturen, hvem man repræsenterer. Forhandler/firma-tilkendelgivelsen må ikke være et link og må ikke indeholde reklamer/slogans. Reklamer fra forhandlere/firmaer i forummet er ikke tilladt og slettes uden forudgående varsel! Hvis du er forhandler og opretter en bruger, så kontakt en af vore administratorer for at få ændret din medlemsstatus til "Branchemedlem".

Flatpanels.dk forbeholder sig retten til at ændre disse retningslinjer. Hvis en bruger gentagne gange overtræder reglerne eller på anden måde nægter at samarbejde, vil brugeren blive slettet og nægtet adgang til forummet i fremtiden.

Det forventes altid, at folk kan overholde etiketten. Personer tilknyttet Flatpanels.dk eller Flatforum må slette og ændre indlæg, som ikke overholder førnævnte, men det forventes naturligvis at brugerne selv ved, hvad god opførsel er, så vi sjældent bliver nødt til at tage affære på den måde.

Et sidste tip når du besvarer indlæg: Brug citat-funktionen med omtanke. Det kan hurtigt skabe unødigt lange indlæg, hvis man konstant citerer. Citér hvad der er nødvendigt og lad resten være, og svarer du på indlæg umiddelbart i forlængelse af dit eget, så undlad gerne af citere.

Retningslinier for oprettelse af nye tråde:

1. Søg først efter lignende tråde i forum så vi undgår tråde med samme spørgsmål. Hovedparten af trådene herinde omhandler indkøb af ny skærm/TV, så der er gode muligheder for at finde information om f.eks. indkøb heri.
2. Når du opretter en ny tråd, så vælg din overskrift med omhu. En overskrift som "Nyt TV" eller "Råd til køb af TV" fortæller tæt på ingenting om det pågældende spørgsmål, så giv tråden en mere sigende overskrift der f.eks. kan indeholde: Skærmstørrelse, prisniveau og anvendelsesformål. Eksempel: "Indkøb: 65" til max. 9.500 kr. til stuen".
3. Inkluder de tanker du har gjort omkring skærmen. Hvis du har set en model du kunne lide, så inkluder et link til den, så man ikke behøver søge vidt og bredt efter den.
4. Undgå at oprette dobbelttråde med enslydende spørgsmål. Hvis du allerede har en tråd kørende kan du evt. fremhæve tråden igen ved at skrive et indlæg i tråden. Undgå overdreven "bumping" (fremhævning af tråde) og giv brugerne en dags tid eller to til at få læst din tråd, før du fremhæver den igen.

Tak fordi du læste dette og velkommen til forum.