Debat af tilbehør og andre hardware-emner, som ikke hører ind under de andre fora

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Mogensen
#345590
Vi er lige flyttet fra lille rækkehus til villa.

Fiber er i den ene ende af huset og TV hængt op i den anden ende. Sony TV'et kan indimellem være skrækkelig lang tid om at hoppe på wifi, så når man absolut kun streamer så er det lidt irriterende.
TV kan godt finde routeren og accepterer kode, men der er slet ikke nok signal.

Jeg ville helst kable TV direkte men vil da også gerne undgå at trække et kabel hele vejen over loftet. Jeg var endvidere så dum at jeg ikke fik rillet en kabelkanal ind i væggen i det rum hvor fiber er. Rummet er som det indtil videre fint eneste renoveret med filt, maling osv. ::l

Jeg har slet ikke styr på alt det med accesspoints osv.
Har kun, en håndfuld gange, haft benyttet en billig repeater da vi boede i rækkehuset, da wifi ellers ikke kunne nå ud til bilen så den kunne opdatere. Der er noget med at en repeater mere eller mindre halverer signalet/hastighed og er en skidt løsning?

Kan jeg købe et accesspoint (med LAN port), sætte det op nær TV og kable TV direkte til accesspoint?
Vil TV æde den som værende kablet eller skal accesspoint generelt være kablet til fiber router for overhovedet at virke?
Af allo
#345591
jeg ville kigge på denne løsning (Proshop det er blot et eksempel - de fås mange andre steder både på nettet og i fysiske butikker):

https://www.proshop.dk/Homeplug/TP-Link

jeg prøvede 2 af TP-Links's kits:

https://www.proshop.dk/Homeplug/TP-Link ... ug/2843709

og det med 3 ports (hvis man skulle få brug for at forbinde en ekstra ting såsom konsol, Android tv boks eller U name it):

https://www.proshop.dk/Netvaerksudstyr- ... it/2798194

- begge virkede 10/10 for mit vedkommende

der findes også andre plugs som bl.a. Netgear