Debat af tilbehør og andre hardware-emner, som ikke hører ind under de andre fora

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af purtsak
#336856
Vil lige høre hvad er nødvendig er blevet anbefalet amplify alien men synes det lige dyrt nok for 2 da det skulle være godt og nemt og sætte op hvad bruger i andre?
Brugeravatar
Af ThomasFogt
#337087
Min erfaring er, at mesh systemer generelt er ret nemme at sætte op.
Signalstyrken er værd at have med i overvejelserne, da jeg prøvede Google wifi 1st gen. var det slet ikke nær så godt, som Netgear Orbi. Og her havde jeg kun 2 Orbi-enheder og 3 med Google.

Jeg har også gode erfaring med D-link COVR-serie.
Du går bestemt ikke galt i byen med sådan et sæt. Den er også WIFI6.
https://www.pricerunner.dk/pl/168-32002 ... ign-Priser
https://www.techadvisor.com/review/d-li ... 1-3807411/

Nu anbefaler jeg lidt i blinde. Hvad skal din router kunne og må koste?
Af purtsak
#337162
Hej thomas jeg har os selv lurer lidt på orbi men er der noget med abbonoment hvis ja er man tvunget til det ?
Tror omkring de 3000kr vil jeg bruge helst i power da jeg har gavekort der til

Min router er i kælderen og da jeg renuverede kom der jernspær op og det nok dem der forstyrre signalet oven på så tror en løsning med 2 er fint

Vigtig for mig er wifi bare virker over alt og det kan sende film 4/8k osv uden problemer hvoffor valgte du som du gjorde bare lige for at høre om der noget jeg ikke har tænkt over

Mvh
Brugeravatar
Af Henrik Fuglesang
#337173
Hej purtsak

Jeg skiftede fra Google WiFi Mesh til Netgear ORBI for 2 måneder siden og har ikke fortrudt det - det er hurtigt, har dejlige respons-tider og jeg har kun brug for to enheder frem for fire. Mit arbejde kræver meget stabil forbindelse og jeg trækker i øjeblikket 735 m/Bit på WiFi, hvor samme router og Google Mesh gav mig 380 m/Bit på WiFi.

Der følger en måneds Armor Bit Defender med, når du køber, men der er intet krav til at beholde det abonnement, og her hos mig er der ingen problemer i den retning.

Jeg har købt RBK852.

Venlig hilsen Henrik
Af pete01
#337198
Jeg bruger powerline adapters. De ryger direkte ind i stikkontakten, så ikke en masse ledninger og bøvl. Der er lidt tab undervejs, men med nutidens upload/download-hastigheder, gør det ikke så meget.

Der er nogen der påstår at powerline ikke er “seamless”. Men man skal bare huske at sætte hver adapter på forskellige wifi-kanaler, f.eks. 1, 6 og 11, så de ikke interfererer.
Brugeravatar
Af ThomasFogt
#337249
Jeg valgte orbi pga jeg skulle bruge den kraftige signalstyrke for, at få højeste hastighed. Jeg er ikke tvunget til noget abonnement med den.

De nyeste orbi er meget dyre, og jeg synes ikke helt price/performance følger med til husbehov. Jeg ville gå efter sådan et sæt:
https://www.power.dk/computere-og-table ... p-1175878/
og få prismatchet med
https://www.elgiganten.dk/product/compu ... pak/222266
Så får du en ekstra satellit til næsten samme pris, og så kan du placere den, så du har ekstra god dækning i haven/udenfor :)
Af Samuix
#340672
Jeg bruger TP-Link Deco X60 og er pænt glade for dem. Virker 100% og er nemt at sætte op.