Debat af tilbehør og andre hardware-emner, som ikke hører ind under de andre fora

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af Artist
#330218
Hej

Jeg søger et vægbeslag, hvor TV'et vil kunne hænge med minimum 4 cm afstand til væggen. Alle dem jeg kan finde er slim, med kun omkring 3 cm afstand eller mindre til væggen.

Jeg har et reolsystem på væggen, hvor TV'et skal hænge, og det er sat op med vanger, der er 4 cm dybe, og TV'et skal hænge uden på vangerne, så derfor skal beslaget enten kunne justeres i dybden eller være fast med minimum 4 cm afstand til væggen.

Og for at gøre det hele mere besværligt, skal det også være enten firkantet med hul i midten eller på stænger, så jeg kan montere det på væggen med plads til internetdåse og kabeludtræk, der er placeret rigtig dumt centralt på væggen, hvor beslaget skal fastgøres.
Yderligere skal der også kunne monteres beslag til soundbar på TV-beslaget :D

Eksempler:

https://www.avxperten.dk/tv-ophaeng/tv- ... m-hvid.asp

https://www.avxperten.dk/tv-ophaeng/vae ... m-slim.asp

Link til reolsystemet for bedre forståelse ;)

https://ilva.dk/opbevaring/reoler/reols ... 637477577/

Håber det giver mening og I kan hjælpe :D
Af Artist
#330223
Jo, der findes helt sikkert flere Storm P-løsninger, jeg kunne lave, men det fedeste vil da helt klart være, hvis jeg kunne finde et beslag, der kan klare opgaven :)
Af Artist
#330237
Jeg fandt sørme et beslag, der har 4 cm afstand til væggen på avxperten.dk. Og med et monteringsbeslag til soundbaren også, er der lige et par mm yderligere at løbe på. Tak for forslagene :)