Ikke til off-topic, men til emner, som ikke hører ind under de andre fora omkring skærme.
Brugeravatar
Af hgram
#256556 Håber nogen herude kan hjælpe

Jeg er på jagt efter et ophæng til mit nye LG C7 65, men jeg er lidt bekymret for at beslaget stikker ud - kan se en del har eftersøgt det samme, men har ikke fundet nogle brugbare alternativer. Vil helst have noget der kan trækkes ud, da jeg skal tilslutte PS4 on/off, men ikke have den tilsluttet permanent.

Jeg havde først kigget på denne her
https://www.avxperten.dk/vogels-vaegbes ... 5-hvid.asp
men den ser ud til at ville stikke ud, da vesa er 300 x 200 og jeg vil tro at den så skal rykkes ind for at passe?, men måske jeg tager fejl?

Dernæst havde jeg kigget på denne fra vogels, som ser ud til at passe perfekt. Men dels er den dyr og dels har jeg en hvid væg + TV er hvidt på bagsiden og så ser det pludselig lidt mere voldsomt ud med et sort beslag på bagsiden
http://www.av-connection.dk/?PGr=9967

Er der nogen der kan guide/hjælpe mig ville jeg sætte stor pris på det
Af Kaktus-burger
#256557 Jeg forstår ikke helt dilemmaet. Hvad mener du helt præcist med at "stikke ud"? Din 65" fladskærm er jo langt bredere og højere end 300x200mm og 600x400mm.

Og hvis beslaget skal kunne trækkes ud, kan armen jo ikke gøre andet end at stikke ud.

Hvis du skal tilgå kablerne bagpå din fladskærm, er det måske bedre med et beslag som kan tilte op/ned.
Brugeravatar
Af hgram
#256578 Min bekymring på det første beslag er at hullerne sidder nederst på LG frem for midt på og når man så justerer beslagene ser det ud til at de kunne stikke ud for neden.Dvs selve beslaget og ikke armen - den er jeg godt klar over vil stikke ud.

Men det første beslag kan fås i hvid så jeg tænkte at den ville falde mere i med både væg og bagside på TV

Havde også kigget på de alm slim beslag men synes bare at det ville være nemmere med et der kan trækkes ud og der er meget lidt plads bagved de flade beslag