Debat af tilbehør og andre hardware-emner, som ikke hører ind under de andre fora

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af MrWolf
#351164
Min far har købt noget gammelt b&o og nu har vi prøvet flere gange at gemme/programmere en radio kanal men kan ikke få det til at virke.
Den har nogle kanaler som er gemt fra tidligere så hvis man f.eks. trykker p1, p2 og p3 så er der gemt en forudinstalleret kanal men prøver vi at gemme en bestemt kanal på p4 så lykkedes det ikke.

Håber nogen af jer kan hjælpe.

Billeder:

https://ibb.co/yphcH43

https://ibb.co/HdRsP1K

https://ibb.co/bWvqM6S
Af Jørgensen66
#351176
Hej

Det er en Beomaster 5000.

Indstilling lokalt på Beomaster 5000, hvor Radio er valgt som kilde. Her kan du så indstille og gemme de første 9 stationer.
Hvis du finder den station, du gerne vil gemme ved at tune ind på den, trykker du på "Store" knappen helt ude til højre, og trykker ret hurtigt på knappen, hvor teksten "P3" står nedenunder, hvis du fx vil gemme DR P3.

Du kan også let gemme via dit Master Control Panel 5000.
Her kan du læse, hvad der står under låget helt ude til højre på låget.
Radio er valgt som kilde.
Brug "Return" eller "Advance", alternativt "<<" eller ">>".
Når den ønskede radio er fundet på radioen, kan du med tryk på "Control" og siden "Store" "P3", hvis den ønskes gemt som P3 i dette tilfælde.

Men ellers kan jeg anbefale

https://beomanuals.com/manuals/Beomaste ... Manual.pdf

I øvrigt har jeg selv Beomaster 5000 og Master Control Panel stående, men bruger dem ikke så meget. Nu har jeg dog lige tændt for radioen ved brug af "Select" + "P3". Nogle af knapperne på fjernbetjeningen sidder nemlig fast, så måske vil jeg prøve at skille den ad og rense den. Det spændende er så, om den er til at samle igen.

God fornøjelse med radio mv.
Af Jørgensen66
#351177
PS

Der er vist noget med, at lågets eventuelt mange vippebevægelser kan gøre, at lokalbetjening ikke virker, da ledningsforbindelsen fra "låg" til radio kan gå til.

Men så skulle betjening via fjernbetjeningen gerne fungere uantastet deraf.