Debat af mediebokse, mediestreamer og mediecentre. Platforme, apps, streaming.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#264859
Man må elske hvordan almindelige folk ude i Danmark, synes denne optage funktion lyder som en fin ny service, upåvirket af yousee i længere tid allerede har tilbudt du kan pause og afspille/fortsætte dine programmer på eksisterende udstyr.

Teknologien for at brugere kan optage i skyen, er ikke mindre andet end 1 tekst linje af information.

TV KANAL, TIDSPUNKT START , TIDSPUNKT STOP, REF.ID (bruger)

Så har man en optagelse markeret i deres buffer af optagelser, som kører 24/7. Når de så også begrænser lagringen af denne tekst linje, så er det ikke fordi den fylder men nok mere kravene fra dem de betaler rettighederne til , når de ikke længere vil opbevare optagelser.

Og tænk, de behøver kun fysisk at lagre en live kanal en gang, så kan mange,mange tusind lave markeringer for hvordan de vil huske dette program fra start til stop. Og så har Yousee endda kaldt det optagelse i skyen :) Og mon ikke det er en pc per tv kanal, billigt og enkelt og ligetil. Det kan være en større pc men god disk kraft, så den kan lagre alle tv kanaler live, måske. Billig løsning men stor gennemslagkraft som ny funktion til alle brugere hos yousee.

Så sejt, og så virker denne såkaldte optagelse reference på alle platforme, det ville da også være mærkeligt hvis den ikke gjorde.