Til al snak om Apple TV - Apple's medieboks til tv-skærmen
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#255572 Er der andre, der har lagt mærke til, at Netflix app'en på Apple TV er begyndt at auto-afspille video oppe der, hvor teaser-billedet før lå i højre hjørne? Det må være sket her indenfor 1-2 uger. Eller er jeg mon med i et af Netflix's mange A/B forsøg?

Det er disse såkaldte "video previews", som de så småt begyndte på i december 2016: http://flatpanels.dk/nyhed.php?subactio ... 1481086875
Af jramskov
#255808 "One of the current limitations with the TV app is that third-party apps can only share back streaming, but not live content. That means that apps like Hulu, or ones that integrate with cable-providers to offer live TV streaming, weren’t able to showcase themselves in the official TV app. This new version of the TV app could open the door for pulling in that additional live content."

Jeg var ikke klar over den begrænsning, det virker ret tåbeligt.

Taget fra https://9to5mac.com/2017/08/24/apple-de ... september/
Af rkc
#256089 Hej Rasmus og i andre
jeg sidder lige nu og ser Formel 1 og det hakken eller judder eller hvad det nu hedder er kun det som bevæger sig sidevers og hvis kameraet følger bilen er det alt det udenom som gør det
hvad kan jeg gøre for at få det væk
Af rkc
#256092 stofa app men det er generelt afspilning med mit apple tv 4
der er ikke noget når jeg bruger min parabol
hvad mener du med linie ?
Af jramskov
#256093 Det streames via dit lokalnetværk og internetforbindelse. Har du testet den med feks. Speedtest? Der er en app.
Af rkc
#256106 lige nu kører den 7,45 download og 1,72 upload det var godt nok et stykke fra hvad der er lovet
Af jramskov
#256107 Det lyder ret lavt og kan sagtens være årsagen.
Edit: Jeg har min ATV4 kablet og har 300/300Mbit fiber. En speedtest giver giver mig cirka max hastighed ATV4 kan levere kablet (den har 100Mbit ethernet).
Af rkc
#256134 hvis det er linien det er galt med vil det så ikke være hele billedet der hakker og ikke kun de ting som bevæger sig
Af jramskov
#256150 Hmm...ja, det virker lidt mystisk. Jeg ville dog under alle omstændigheder sørge for at den fik noget mere båndbredde.
Af jramskov
#258997 Når vi starter vores ATV4 får vi hver gang en skærm hvor vi kan vælge højtalere, jeg gætter på det er startet efter seneste major TvOS release. Er der andre der får det og er det noget man kan slå fra? Det er lidt træls at skulle trykke "menu" for rent faktisk at komme til hjemmeskærmen.

Vores ATV4 afspiller via en Yamaha RX-V779 der understøtter Airplay, hvilket betyder at den dukker op som en mulighed. Det er lidt noget lort at få valgt den for så skifter receiveren input. Det har jeg nu kortsluttet ved at receiverens netværksforbindelse, men vi får stadigt den skærm med valg af højtalere.
Af jramskov
#259010 Aha! Vi bruger en Logitech Harmony fjernbetjening - det er vist på tide med en lille omprogrammering :)