Til al snak om Android TV - Google's styresystem til tv-skærme, mediebokse og spilkonsoller

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#332161
Med et så avanceret operativsystem som Android og en række forskellige muligheder for mobilnetværk ser det ud til, at det er umuligt ikke at høre radiostationer på Android. Spørgsmålet er, hvorfor er de ikke der allerede? Nå ser det ud til, at de store spillere i musikbranchen ikke er sprunget på banen for at støtte denne teknologi på grund af en stor grund: det er ikke effektivt i deres ende. Hvis de havde gjort det, ville der helt sikkert være millioner af millioner mobilbrugere, der indstillede på deres radiostationer hver eneste dag. Vi ved alle imidlertid, at de har en enorm mængde arbejde at gøre for at få dette til at ske.

Som et resultat af Apples dominans i mobilbranchen mener folk, at enhver anden virksomhed, der kommer ud med en innovativ mobilenhed, nødvendigvis skal gøre præcis, hvad Apple gør. Men sandheden er, at ikke alle mobile enheder kører på de samme operativsystemer, og Apple har simpelthen for meget at vinde ved at levere sin egen version af et operativsystem. Dette er en af ​​grundene til, at det nægter at åbne kildekoden til sin iPod og iPhone til videreudvikling. Så selvom mange mennesker vil elske at lytte til radio på deres mobiltelefoner, er der virkelig ingen radiostationer, som de kan stille ind på.

Selvom der stadig kan være et par mobile enheder, der understøtter radio, som iPhone, er der intet løfte om, at nogen af ​​dem vil understøtte det kommende AM / FM-afspilning og streaming-lydformater. Disse vil kræve endnu et stort spring i den teknologiske udvikling, og Apple vil derfor simpelthen ikke være i stand til at levere det. Et andet problem med hele denne "radio på mobile enheder" ting er, at det er meget dyrt at udvikle en applikation, der giver dig mulighed for at lytte til radio på din mobiltelefon. Den anden udfordring er, at de fleste mobiltelefonselskaber simpelthen opkræver et gebyr for brugen af ​​deres bølger, så du kan lytte til dit valg af radiostationer.