Debat af TV-lydsystemer, soundbars, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen på tv-skærmen skal hæves

Redaktør: Moderatorer

#290626
Mine forældre har et 42" Panasonic plasma P42ST60Y som er købt i sep 2013.
Lyden er som i de fleste flade... temmelig ringe.

De vil nok ikke give alverden for en soundbar, men hvad kan man få som opgraderer lyden væsentligt? 500-1500 kr - hvad der giver mest mening.
Gerne link eller komplet mærke og modelnavn.
#290627
Well, google is your friend, søg og du skal finde. I den prisklasse du befinder dig i, er det forholdsvis nemt at se hvad Elgiganten og Power har tilbud på, mærket er nærmest underordnet, men LG og Sony + Samsung plejer at være populære mærker. Forvent dog ikke den store "lydrevolution", da kvaliteten jo som bekendt afspejles af prisen.?
#290628
henrik.yde skrev:Well, google is your friend, søg og du skal finde. I den prisklasse du befinder dig i, er det forholdsvis nemt at se hvad Elgiganten og Power har tilbud på, mærket er nærmest underordnet, men LG og Sony + Samsung plejer at være populære mærker. Forvent dog ikke den store "lydrevolution", da kvaliteten jo som bekendt afspejles af prisen.?
Det er sandt, men det kunne godt være nogen havde gjort sig erfaringer på området allerede. Er der noget omkring kompatibilitet som er godt at være obs på?
#290632
Prøv at kigge efter en soundbar med subwoofer, de plejer at have HDMI og/eller optisk lydudgang. De modeller der testes her på sitet er som regel i en (lidt) højere prisklasse end den du går efter.