Debat af TV-lydsystemer, soundbars, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen på tv-skærmen skal hæves
Af Aliaz
#290626 Mine forældre har et 42" Panasonic plasma P42ST60Y som er købt i sep 2013.
Lyden er som i de fleste flade... temmelig ringe.

De vil nok ikke give alverden for en soundbar, men hvad kan man få som opgraderer lyden væsentligt? 500-1500 kr - hvad der giver mest mening.
Gerne link eller komplet mærke og modelnavn.
Af henrik.yde
#290627 Well, google is your friend, søg og du skal finde. I den prisklasse du befinder dig i, er det forholdsvis nemt at se hvad Elgiganten og Power har tilbud på, mærket er nærmest underordnet, men LG og Sony + Samsung plejer at være populære mærker. Forvent dog ikke den store "lydrevolution", da kvaliteten jo som bekendt afspejles af prisen.😃
Af Aliaz
#290628
henrik.yde skrev:Well, google is your friend, søg og du skal finde. I den prisklasse du befinder dig i, er det forholdsvis nemt at se hvad Elgiganten og Power har tilbud på, mærket er nærmest underordnet, men LG og Sony + Samsung plejer at være populære mærker. Forvent dog ikke den store "lydrevolution", da kvaliteten jo som bekendt afspejles af prisen.😃


Det er sandt, men det kunne godt være nogen havde gjort sig erfaringer på området allerede. Er der noget omkring kompatibilitet som er godt at være obs på?
Af henrik.yde
#290632 Prøv at kigge efter en soundbar med subwoofer, de plejer at have HDMI og/eller optisk lydudgang. De modeller der testes her på sitet er som regel i en (lidt) højere prisklasse end den du går efter.
Af henrik.yde
#290633
Aliaz skrev:https://www.pricerunner.dk/pl/86-3873460/Hjemmebiograf/Panasonic-SC-HTB488E-Sammenlign-Priser
Mon denne er fornuftig?Ja, det kan vist ikke gå helt galt😃