Debat af TV-lydsystemer, soundbars, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen på tv-skærmen skal hæves

Redaktør: Moderatorer

#264710
Jeg er på udkig efter en lydløsning, gerne i form af soundbar, selvom jeg ved at det ikke er der man får den absolut bedste lyd.

Mit brug er:
Diverse streamingtjenester som TV2 Play, Netflix, HBO, Amazon osv.
Derudover er der spil på PS4 (Pro, hvis det gør en forskel)
Det kunne være fint, hvis jeg kunne spille lidt musik på den også, dog er det sket ikke et must, da jeg ved at soundbarer ikke er så gode på det punkt.
INGEN tv-kanaler og INGEN Bluray afspiller


Jeg er egentlig på udkig efter en god soundbar løsning, som giver en god lydkvalitet og en god bas. Jeg har kigget på nogle af Atmos-modellerne fra LG (SJ9) og Samsung (HW-K960), som i skrivende stud står til hhv. 4999,- og 8999,-
(HW-k960 er kun interessant, hvis den kommer ned i 7000,- eller under)

- SJ9 https://www.elgiganten.dk/product/tv-ra ... -subwoofer
- HW-K960 https://www.elgiganten.dk/product/tv-ra ... ar-hw-k960

Jeg har kigget på disse 2 modeller, da jeg har en forventning om at lydkvaliteten er højere, fordi det er topmodeller, IKKE fordi at det er et must med Atmos! Som sagt går jeg ikke op i UHD-skiver og tror derfor ikke at jeg ville få så meget ud af at gå op i Atmos, da sytemerne ikke er de bedste til dette alligevel. Derfor skal faktummet, at det er Atmos ikke vægtes så højt.

Her på Flatpanels er HW-K960 testet og den har fået kritik for at have for meget bulderbas og støj fra baghøjtalere når de ikke er i brug. Specielt det med støjen fra baghøjtalere ville være et kæmpe minus for mig, da jeg ved at jeg ville irritere mig meget over det.


Jeg har også kigget på Sonos playbar, men synes at det er lidt et minus at subwooferen skal købes seperat ved siden af. Men måske er det sket ikke nødvendigt med en subwoofer til?

Derudover har jeg kigget på 2 fra Denon, som er lidt billigere

-Heos by Denon Homecinema https://www.hifiklubben.dk/hojttalere/s ... hojttaler/
-Denon DHT-S514 https://www.hifiklubben.dk/hojttalere/s ... hojttaler/

Ifølge en ekspedient i Hi-fi Klubben, skulle de spille på præcis sammen måde, det skulle kun være design og muliroom på Homecinema der er forskel. Jeg ved dog ikke om det er rigtigt, da han virkede lidt "slatten" i det da han meget kort fortalte om dem.

Jeg håber at der er nogle der kan anbefale nogle af dem og måske fortælle lidt nærmere, så jeg kan træffe et begrundet valg.

Jeg vil maks bruge 7000,- på det!

Andre anbefalinger er meget velkomne :D
#265064
Jeg har nu læst lidt omkring Sonos og jeg synes at den virker til at være lidt outdatet... Synes 6000,- er mange penge at give for noget teknologi der er 3-4 år gammelt. Derfor havde jeg egentlig håbet på at høre noget om SJ9, da det ville være et super køb hvis den er god, men måske er der ikke rigtig nogle herinde der har turde at kaste sig ud i det..