Debat af TV-lydsystemer, soundbarer, surround og Hi-Fi, når lydoplevelsen skal løftes

Redaktør: Moderatorer

Af Lemonfish
#333572
Jeg står og vil rigtig gerne købe mig noget go lyd og har fundet mig dem her https://www.komplett.dk/product/1105633 ... dpakke-sub
+1 af den samme subwoofer

Godt... samtidig med det vil jeg også købe mig et godt TV https://lbs.dk/produkt/lg-oled-g1-65/82 ... ricerunner

Jeg vil også gerne kunne koble det hele til computeren, så jef kan game lidt på det her setup

Nu kommer spørgsmålet så....

Hvilken receiver og kabler købe til det her set ?? Ved faktisk intet om det her, så håber i kan hjælpe mig <B
Af MickDK
#333573
Tænker lidt i samme baner :) - har 2 Klipsch back surrounds + en 12" sub. Overvejer 2 fronts + center for et Atmos setup (har 2 Audio Vector fronts + center lige nu).

FYI: Med mindre du har et meget stort rum så er een 12" sub rigeligt !!
Af MickDK
#333591
Ja, det er jo lige det :) - selv har jeg kikket lidt på de nye Yamaha receivers som generelt har et godt ry. Bemærk at de og andre har haft problemer med HDMI 2.1 pga nogle chips som har vist sig give knas med nogle enheder. Men det er vist løst i de allernyeste modeller.
Af Otto J
#333592
Jeg er uenig mht antallet af subwoofere. Du køber ikke to subber for at få mere bas, men for at få bedre, mere jævn bas. To subber er en dramatisk forbedring ifht at udjævne resonanser i rummet, og har man plads til dem er det til enhver tid at foretrække.
Af MickDK
#333599
Jeg har to store AudioVector front speakers (hver 2x 8" bas) og de håndtere en stor del af bassen på fornemste vis. Så een sub er rigeligt da den kun skal håndtere de allerlaveste frekvenser, har svært ved at tro at det skulle gøre nogen synderlig forskel med endnu en 12" sub.
Af Otto J
#333647
Det er altså ikke noget jeg har fundet på. Hvad du kan forestille dig, er i modstrid med såvel mine praktiske erfaringer i mange setups, samt alment accepteret viden om emnet.

https://www.audioholics.com/subwoofer-setup/two-subs

Lidt google viser mange tilsvarende artikler. Jeg kan kun opfordre trådstarter til at læse lidt op på sagen, frem for at ændre planer ud fra én tilbagemelding fra en tilfældig brugers personlige oplevelser.