Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af kamikazedk
#339336
Naiera har sgu da ret, så er den da også betalt. Hvis man havde planlagt at købe en PS5 til normalprisen på 4.199 så er det da meget at skulle ud og ofre 5.800 kr. En controller kan købes til 499 excl levering, og det er da ikke alle der nødvendigvis har behov for at få et headset med. Der er da kæmpe forskel på lige at skulle smide 4200 eller 5800...
#339340
Ja, meningsdannere er der jo nok af - kan ikke rigtig se det åbenlyse problem, når man ikke engang selv er ejer af en PS5.

Mit indlæg var en velment information om, at der er PS5 på lager - noget som mange har efterspurgt og ventet på i stedet for at gå på DBA eller andre web-shops og betale 7-8k.

Derudover har jeg jo købt den af en grund: At jeg gerne vil have en PS5.

Hvis I vil have en Scuf i stedet for et headset eller noget trejde, gør I da bare det. Der er ingen, der tvinger jer til noget. :)
Af Beckham
#339343
Tjaah...vi skal nok bare vende os til overpriser lige for nu, whether we like or not. Har også bemærket at mange brugtbiler koster mere end en ny, da de simpelthen ikke kan levere de nye indenfor overskuelig fremtid. Udbud og efterspørgsel i guess...
Af kamikazedk
#339344
Kaktus-burger skrev: 19. jan 2022, 12:28 Ja, meningsdannere er der jo nok af - kan ikke rigtig se det åbenlyse problem, når man ikke engang selv er ejer af en PS5.
Man behøver vel heller ikke eje en PS5, for at have lov til at synes at det er meget at betale 5800 kr. for at anskaffe sig en, når man gerne vil have den til normalprisen på 4200 kr O_O
Brugeravatar
Af Naiera
#339345
Kaktus-burger skrev: 19. jan 2022, 12:28 Ja, meningsdannere er der jo nok af - kan ikke rigtig se det åbenlyse problem, når man ikke engang selv er ejer af en PS5.
Det er da netop hvis man ikke ejer en PS5, at prisen er et relevant emne?!
Brugeravatar
Af bendix
#339383
Det håber jeg også og mon ikke de har godt styr på deres kontrakter.

Men ellers kan vi vel forvente en ret stor investering i First Person Shooter fra Sony. Det er de jo nærmest tvunget til, omvendt så kommer det vel til at tage et par år eller 10 hvis fremtidige COD skal genere overskud som nu, udenom Playstations kunder.
Af kamikazedk
#339386
bendix skrev: 20. jan 2022, 23:39 Det håber jeg også og mon ikke de har godt styr på deres kontrakter.

Men ellers kan vi vel forvente en ret stor investering i First Person Shooter fra Sony. Det er de jo nærmest tvunget til, omvendt så kommer det vel til at tage et par år eller 10 hvis fremtidige COD skal genere overskud som nu, udenom Playstations kunder.
Jeg kan heller ikke se at det skulle give økonomisk mening at Microsoft skulle holde det eksklusivt til Xbox - det er jo en meget stor indtægt man går glip af ved at udelukke de andre markeder, og det vil jo ikke være så smart.
Af TBC
#339393
Godt nyt, bestemt - og den rette vej at gå af Microsoft, hvis man skal ellers skal tolke det så uforbeholdent positivt. Men bemærker mig desværre at ordvalget jo trods alt kun er "honor all existing agreements" og "desire to keep Call of Duty on PlayStation" hvilket ud over aktuelle "agreements" og CoD spil allerede på Playstation jo desværre teknisk ikke siger alverden om fremtiden når det kommer til stykket. O-O I business er der i hvert fald forskel på at "honor" og at "desire" og man kunne på en dårlig dag desværre sagtens mistænke MS for at "play nice" i en situation hvor de potentielt kunne risikere at rende ind i de anti-trust sager analytikere er begyndt at mistænke kunne komme i spil grundet dealens omfang og størrelse.

Og skal man også være lidt retfærdigt syrlig, så må man bare påpege at Sony, nok mere end nogen anden part i markedet, selv skulle se at få fingeren ud og sat mere fut i den multiplatformvej de så selv gerne ser når det er den modsatte vej. Sony er så småt begyndt i forhold til at være komplet lukkede på området som tidligere. F.eks. er der lige kommet en teknisk set aldeles glimrende port af God of War der løfter afviklingen/indstillingerne på flere områder, i den grad at man kunne håbe for PS5 at de forbedringer der er i forbindelse med den port også i en eller anden udtrækning kommer til PS5, frem for at der benyttes PS4 bagud-kompatibilitet. Men jeg tvivler på at Sony ville synes det var fedt hvis CoD kom efter samme udgivelsesprincipper som Sony selv benytter sig af, da der jo ikke ligefrem er tale om samtidige udgivelser. ...Så lad os håbe at de gode viljer kan give lidt tøbrud, selv om jeg vil se det før jeg tror det, især fra Sony's side.
Af Emilos88
#339532
Hvis du har fået spillet gennem PS plus så er der intet at gøre, andet end at købe det igen.

Hvis du har købt det tidligere, så er der en billigere opdateringsmulighed, man kan købe fra i morgen af.
Brugeravatar
Af bendix
#339535
Præcis, har du tidligere købt spillet så kan du opgradere for et mindre beløb. Hvor du så også får Lost Legacy med. Det billigste er vel ellers at købe en brugt version. Jeg har dog DE så det kan jeg ikke.
#339536
Jeg har købt både A Thief's End og Lost Legacy i løskøb, men ved ikke om jeg har lyst til at betale ekstra for at spille dem igen.

Man skal åbenbart vælge mellem 4K30, 1440p60 eller 1080p120.

Her er hvad der er nyt i enhanced-udgaverne:

- Trådløs DualSense™-controllerfunktioner: Mærk handlingen folde sig ud med den trådløse DualSense™-controllers haptiske feedback i slag, spring og kørsel. Oplev spændingen i rebsving via dynamiske, adaptive aftrækkere.
- Hurtig indlæsning: Spring hurtigt ud i eventyret med PS5-konsollens Ultra-High Speed-SSD og næsten øjeblikkelige indlæsningstider.
- 3D-lyd: Hør UNCHARTEDs verden: Legacy of Thieves Collection vækkes til live omkring dig med 3D-lyd.1
- Fidelity Mode: Spil i superskarp 4K-opløsning med op til 30 FPS.2
- Performance Mode: Spil med glidende 60 FPS.
--- Spillere med 4K-fjernsyn vil opleve en 4K-opløsning, der er opskaleret fra en grundopløsning på 1440p.
---- Spillere med 1080p HD-fjernsyn vil opleve en 1080p-opløsning, der er supersamplet fra en grundopløsning på 1440p med forbedret antialiasing.
- Performance+ Mode: Spil med op til 120 medrivende FPS 3 og 1080p-opløsning.
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 118