Debat af spilkonsoller, hvad angår både spildelen og medieafspilningsdelen
Brugeravatar
Af Stefan Kærbo kislov
#272418 Findes der HDMI kabel højere end 18bps som måske kunne fjerne flimmeren når man spiller. Just cause 3 har opløsning på op til 1080 pixel,men da jeg køre med 4k og LG oled tv tænkte jeg at det også kunne lade sig gøre uden der kommer flimmer men desværre ikke.

Det har jeg gjort selv for at løse problemet:

• har prøvet at rykke mig længere væk

• Skiftede til et forest hdmi kabel

• nulstillede ps4 billedindstilinger

• skiftede til en lavere opløsning

Er der andet jeg selv kan gøre?
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#272437 Du har allerede én bruger, hvor du har tæsket rundt i det her emne med stor forvirring til følge. At oprette en ny bruger hjælper ikke på forvirringen.
https://www.flatpanels.dk/flatforum/vie ... s4#p271413
Brugeravatar
Af Stefan Kærbo kislov
#272451 Hej,Torben jeg havde glemt mit password og ville nulstille koden men mit brugernavn sagde den at det ikke eksisteret. Derfor måtte jeg lave en ny bruger. Burde nok have skrevet til jer først i tilfælde i kunne have hjulpet med at åbne min gamle bruger.
Brugeravatar
Af Stefan Kærbo kislov
#272454 Hej Rasmus Larsen, den beskrives udfra at opjekter og baggrund flimmer og reflekterer samt ser ud som det er lidt grumset. Er det spiltilstand fra lg oled b7v som er skyld i det?. Ved det ikke selv,men tænker tit på om det ps4 hdmi kabel der medfølger med PlayStation,ikke har nok styrke til at levere en fulstændig ren billedkvalitet. Synes det ødelægger oplevelsen meget. Har også prøvede med et forest hdmi kabel men synes ikke det forandret noget. Til orientering ps4 Pro og lg oled tv’et er helt nyt.
Brugeravatar
Af bbplayer
#272455 Jeg tror godt jeg ved hvad du ser, altså ud fra en skriftlig beskrivelse :)

Når man f.eks skruer for højt op for "skarphed" på indstillingerne på aktuelle billede, så begynder siderne af objekter i film og ja, nok rigtig ofte i spil, af flimre, fordi tv skærmen forsøger at gøre det skarpere men altså på en falsk måde, så det bliver til knitren som om billede ødelægges.

Så første skridt er, du skal ind og skrue ned for skarphed på det aktuelle HDMI indgang, det er ikke kablet men dine indstillinger på billede som ødelægger det, og skaber den form for støj du ser på objekterne.
Brugeravatar
Af Naiera
#272457 Skarpheden skal sættes til neutral. Det er sandsynligvis 0.
Brugeravatar
Af bbplayer
#272459 Helt enig, når vi taler spil med en 1:1 af objekter og generelt grafik med kant, så burde den nok være 0, så skærmen ikke retter signal fra ps4/pc/x1 eller anden grafisk maskine.
Brugeravatar
Af Stefan Kærbo kislov
#272464 Nu har jeg prøvet at skue ned til 0 og sat opløsningen ned på 1080 pixel fra 4K opløsningen. Er det rigtigt det jeg har gjort eller skulle den være på 4K? Mere fordi at det er et spil før ps4 Pro som hedder just cause 3, og det kører op til 1080 men kan godt køre i 4K opløsningen.
Brugeravatar
Af Stefan Kærbo kislov
#272469 Synes ikke det er blevet bedre og er nogle forskel. Jeg lader den blive som den var på de Skarphed 20. Kan godt leve med det,tror jeg har været lidt sart hvad det angår.

Ihvertfald skal i have tak for hjælpen.
Af Supergris
#272473 Det ville ikke være særligt smart af Sony, hvis de leverede et kabel sammen med deres Playstation, der ikke fungerede som tiltænkt.
Hvis du havde googlet lidt, inden du gik ud og brugte en masse penge på et nyt kabel, ville du se, at der er bred enighed om, at når der er tale om digital overførsel, hjælper det ikke at bruge penge på et dyrere kabel, da alt du får, er bedre materialer og stik, som ikke har indflydelse på billed- eller lydsiden...
Brugeravatar
Af Naiera
#272475
Supergris skrev:Det ville ikke være særligt smart af Sony, hvis de leverede et kabel sammen med deres Playstation, der ikke fungerede som tiltænkt.


Apropos PlayStation og kabler, så var der faktisk et originalt RGB-kabel til PS1/2 som ikke fungerede med visse CRT TV lavet af Sony :p Der kom billede på skærmen, men det var fyldt med noget sort støj af en art. Et uoriginalt kabel ville virke helt fint med samme setup, og kablet ville virke helt fint med et TV fra en anden producent.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#272485 Hvordan er billedindstillingerne på dit LG B7 sat? Har du prøvet det kalibreringsforslag, som vi foreslår i vores test af skærmen?

Husk at billedindstillinger skal sættes for hver HDMI-indgang, så du skal opsætte det mens din PS4 er tændt og der er billede på skærmen.

Hvis det ikke hjælper så prøv at optag en video af det. Den kan f.eks. uploades på YouTube. Det vil hjælpe os til at forstå, hvad du ser.
Brugeravatar
Af Stefan Kærbo kislov
#272707 Hej igen Rasmus, jeg har uploadet videoen til YouTube og den ligger under min YouTube kanal (Stefan Kislov)

Skal jeg kalibrer alle indstillinger til jeres forslået i jeres test af skærmen. I så fald,gælder det så For indstillinger for samtlige Billede tilstande på tv. Forstår bare ikke jeg så lod Elgiganten kalibrer det,fordi de sagde at tingene ville se for mørke ud hvis man ikke fik lavet en kalibrering hos dem. Men da skulle jeg jo nok have været opmærksom på at det var et forsøg på at få lidt flere penge i kassen.
Af Supergris
#272712 Du kalibrerer ikke, blot ved at indtaste indstillinger fra en test af et andet TV, men det kan sagtens være et stort skridt i den rigtige retning, for et bedre og mere korrekt billede.

Du skal bruge den billedindstilling, de refererer til i testen, som er "ISF Expert Mørk".
Har du lyse omgivelser, kan du sikkert bruge indstillingen for mørke omgivelser, som "skabelon".

Indstillingerne virker kun på den indgang, du indstiller på, men mange TV har en indstilling, så du kan kopiere den, så det gælder for alle indgange, men hvis du piller ved "ISF Expert", har det naturligvis ingen indflydelse på de øvrige billedprofiler, TVet er udstyret med...