Brug dette forum til forslag og ris/ros til Flatpanels og forummet.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

#328385
Når I åbner forummet fra i dag, så vil i se nye ikoner. Der er forskellige ikoner for hver forumkategori og der er nye ikoner for forumtråde.

BilledeBlåt ikon på forumtråde = nyt indlæg siden dit sidste besøg

BilledeGråt ikon på forumtråde = ingen nye indlæg siden dit sidste besøg

Vi derfor også fjernet den lille stjerne foran overskriften på forumtråde. Stjernen angav før, at der var nye indlæg (ligesom blåt ikon angiver nu).

Vi laver nok lidt yderligere justeringer i nærmeste fremtid :)
#328410
Her er de også alle grå, selvom der er kommet nyt til siden sidst på forum seneste emner.

Kan det hænge sammen med mit brugsmønster, hvor jeg altid har et par faneblade med flatpanels åbne? Jeg opdaterer så blot siden og læser, hvad der måtte være interessant siden mit sidste besøg.
#328415
Generelt:

Det virker kun, når man er logget ind. Man skal klikke sig ind i selve forumemnet før det tæller som om, at man har læst emner.

BlueFox og Jørgensen66: Der kan godt ligge noget cache, som måske lige driller her i starten. Hvad sker der, hvis I lukker jeres browser og åbner igen? Eller fra en anden browser? Hvis I stadig har problemer, kan I så oplyse enhed+browser? Så prøver vi at se, om vi kan genskabe det.

PS: Det er samme kode/opsætning, som før, men bare med nye ikoner. Det er standardkode fra phpBB forum, som er den platform vi bruger.
#328424
Vi siddet lige og roder med det her til morgen, så hvis tingene ikke opfører sig som forventet, så er det derfor :-)

EDIT: Færdig nu, men det kan godt være, at ændringer lige skal slå igennem i cache hos jer. Vi har vendt tingene "på hovedet", så man nu ser udelukkende blå ikoner, når man er logget ud. Og når man så er logget ind, får man grå ikoner på de forumtråde, som man har læst.