Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Af kabri
#345310
Jeg var lige inde og lure i apples app store og der er stadig ingen tegn på skyshowtime. Er der nogen som ved hvordan appens UI kommer til at se ud og hvordan det hele fungerer?

Vi er så tæt på lanceringen så det er da underligt at de ikke er mere åbne.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#345311
Vi har ikke fået noget information om brugerflade, ej heller ikke fuld liste over supporterede enheder.

Vi har dog fået en kort email med disse fire bullet points:
1: Ubegrænsede streams og downloads
2: Stream på tre enheder på samme tid
3: Opret op til fem profiler
4: Oplev det hele i Full-HD

Jeg tror meget snart der kommer endnu en udmelding fra dem.
Af allo
#345315
jeg har talt med Yousee og...det var lidt pinligt da medarbejderen har ikke engang HØRT om Skyshowtime (og at det er farvel og tak til Paramount+) - så jeg måtte vente og vente (han skulle lige forhøre sig hos de andre) og...- Yousee har ikke styr på ret meget mht. det projekt - der kommer en app (nok) og login (nok) og prisen: ingen info, hvornår hører vi fra Yousee vedr. hvordan og hvorledes: 'på et tidspunkt'...- og der er 5 dage til Paramount+ forsvinder og Skyshowtime ser dagens lys...

det samme gælder nok de andre selskaber/udbydere; det hele, det kommer (nok) til at fungere men at INGEN kommer men en klar udmelding, det er amatøragtigt...
Senest rettet af allo 16. sep 2022, 11:46, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#345328
Det eneste jeg indtil videre har kunnet få ud af YouSee er følgende:

"For nuværende kan vi sige, at eftersom SkyShowtime erstatter Paramount+ vil alle YouSee-kunder, som i dag har Paramount+ inkluderet i deres abonnement, i udgangspunktet få SkyShowtime i stedet, når tjenesten lanceres i Danmark den 20. september. Øvrig info vil vi kommunikere, når vi nærmer os lanceringsdagen."
Af allo
#345333
de betragter hverken d.15. eller d.16. som '...vi nærmer os lanceringsdagen' (som hedder d.20.) - flot, professionelt, og ikke mindst troværdigt; alt er som det skal være og så kender man Yousee (ikke at andre er bedre/meget bedre)...
Af allo
#345340
på papiret ser det MEGET lovende ud (fede, fede studioer! - så der er en chance for at kataloget kommer til at se GODT ud)

pt. kan jeg dog se at både (i hvert fald) 'Frasier' og 'Kongen af Queens' er væk/er blevet fjernet (??!!)
Af allo
#345412
Yousee:
- "Øvrig info vil vi kommunikere, når vi nærmer os lanceringsdagen."

så kommer vi vist ikke ret meget tættere på lanceringsdagen (d.20.) end d.19. - stadigvæk INGEN info fra Yousee...

jeg gætter på at nedenstående er årsagen og at Yousee's kunder ikke får samme fordele (1:1 skifte) som kunder hos andre udbydere:

"Paramount+ appen vil i en overgangsperiode være aktiv for at sikre, at kunder der har betalt en måned forud stadig kan tilgå tjenesten. Paramount+ lukkes definitivt i Danmark den 20. oktober 2022."
Brugeravatar
Af elcom
#345421
EDIT: Et forholdsvist begrænset udvalg, kunne godt ligne at de lider under lidt rettighedsudfordringer for eget materiale som er solgt til andre i DK. 266 film og 98 serier er der på tjenesten (hvis deres søgning virker).

Ser ud til de kører med halv pris for life, ligesom HBOMax startede med:
SkyShowtime Månedligt DKK 69.00DKK 34.50/måned
Halv pris. For altid.
Dagens samlede beløb DKK 34.50

Den månedlige standardpris er 69,00kr. Vi gemmer dine betalingsoplysninger og fakturerer dig hver måned, indtil du opsiger dit abonnement. Tilbuddet om halv pris for livet er kun tilgængeligt for nye månedsabonnenter. Kun tilgængelig via SkyShowtime.com. Dette tilbud er gyldigt indtil 01.11.22. I stedet for den månedlige standardpris vil du blive opkrævet 34,50 kr hver måned eller (hvis standardpriserne ændres) prisen hver måned, der er 50% af den på det tidspunkt gældende standard månedlige SkyShowtime-abonnementspris, indtil du opsiger. Ved at abonnere på SkyShowtime accepterer du tilbudsbetingelserne. Du kan på din konto opsige dit abonnement for at stoppe fremtidige betalinger før din næste betalingsdato. Ved at abonnere accepterer du SkyShowtimes Brugsvilkår og Accepterer, at SkyShowtime giver dig øjeblikkelig adgang til SkyShowtimes digitale indhold. Du anerkender, at du som følge deraf mister din fortrydelsesret.
Af lommeregner
#345430
Der er tilsyneladende kun 2.0 lyd på diverse film og heller ikke danske undertekster på alt 🤔
Brugeravatar
Af elcom
#345433
Har leget lidt med deres app på Apple TV4k.

navigationen virker nogenlunde hurtig. Meget simpel opbygning, kan være fint, manglede dog noget "senest tilføjet". Men det kommer nok.

Lidt mere materiale end på Paramount+, men en del af både film og serier fra P+ mangler, så de har evt. lavet en HBOMax start og skal bruge lidt tid på at få det flyttet.
Jeg oplevede sjovt nok også samme undertekst fejl som en del havde på HBOMax, hvor underteksterne bliver vist øverst istedet for i bunden af skærmen.

Mit indhold, hvor man kan markere film og serier som favoritter virkede ikke for mig på Apple TV app'en. Jeg kunne ikke tilføje og når jeg gik ind på punktet var der heller ikke noget indhold. Hvis jeg brugte app'en i en browser virkede det fint.

Har ikke målinger, men bitraten virkede bestemt ikke som best of class. Og så savnede jeg 4K indhold, mærkeligt at vi skal leve med den begrænsning, en del af indholdet ved jeg de streamer i 4K i USA.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#345434
Opdateret:
SkyShowtime i Danmark bekræfter, at følgende aktuelle biograffilm snart kommer til streaming: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance og The Bad Guys.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13