Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

By ultra
#305478
Er det bare mig...?
Hold op hvor er DR blevet "træls" efter opdatering. Ser ofte nyhederne derpå og når der er noget som jeg lige vil "spole" henover er der nu mørk skærm med info om hvad denne udgave handler om. Fornemmer også det virker mere træg med at "spole" end før.

Oplever i det samme?
#306926
Jeg oplever at dr’s nye plat form går istå, og vender tilbage til forsiden, så man skal starte programmet forfra igen, det er ret irriterende.
Dr. erkender at der er et problem med “appletv” og dr’s nye platform, og at de arbejder på en løsning.
Er der andre som oplever noget lignende.
By ultra
#306950
Hvor erkender de det henne? Har skrevet til dem og jeg fik svar at de ville sende det til udvikler og de vil kigge på det... men ikke mere derfra.

Det er godt nok øv den måde det virker på nu..
#306951
Jeg synes, at brugerfladen ude i indholdslisterne er løftet, men videoafspilleren har flere problemer. Udover træls spoling, så oplever jeg også, at topmenuen er en klar nedgradering. Den glider ikke længere nede og man skal nu swipe op to gange for at få den væk. DR bør bruge Apples standard-topmenu. Videoafspilleren understøtter heller ikke AirPlay-lydoutput til AirPlay-højttalere.

Oplever desuden et lign. problem som Ntslagelse. Går man ud af app'en, så husker app'en ikke hvor man var sidst. Den 'genstarter'. Det er særligt irriterende, når man lige springer over på en anden kilde - f.eks. en PlayStation - og så vil vende tilbage til det man har set på DR.

Hvis vi kan samle problemerne sammen i listeform i denne tråd, så vil jeg gerne gå videre med listen til DRTV's tekniske udviklere.