Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Brugeravatar
Af bbplayer
#300084 Informativ, og så alligevel rimelig overfladisk, men det vel svært at beskrive det nærmere uden at detaljer måske giver noget væk, som nævnt selv bygningen er neutral.

Men spændende nok.
Brugeravatar
Af SUPER
#300171 Ja det er også interesant at HBO ikke kommer til os ved hjælp af sattelit men kabel, 6700 km kabel og new Jersey kald det bare nye verden

Sikkerhed er alfa og omega, PET er den myndighed der sikkerhedsgodkender folk, flere har spurt til hvad laver i derinde men ingen svar, kun venlig men bestemt nej til at svare, den amerikanske sikkerhedstjeneste nsa som jeg gerne vil pointere passer på os , laver et såkalt spejl, hvor de får info om personer som er under overvågning for alvorlig krimi, efter dansk ret er det en straframme over 5 år. De finder mange personer som denne verden sagtens kan undvære, og vi lovlydige er de fleste.
Brugeravatar
Af Eivind
#300178 Hvem har dog fået den ide at det gik via sattelit ? Nææ alt kører på fiber kabler
Lige så snart et data signal skal længere end et par km - så foregår det per fiber
Dog ligger der fx til netflix og hbo osv streaming tjenester (fx youtube) fremskudte proxyer som indeholder de fleste af de titler der søges efter. Disse proxyer står så centrale steder i nettet.