Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.

Redaktører: AndreasL, Moderatorer

Brugeravatar
Af DaneLaw
#270312
Var også alene med henblik på din forundring over det ikke stod skarpere på dit TV når det er var pænere på din tablet og når vi taler UKTVnow via Skysport F1 UK.
og i relation til din tvivl om det var cast, eller om graden af HDMI med mere kunne gavne.
Inde på UKTVnow appen, ligger netop HD streamet {Sky F1 HD IT] og her vil du se at kvaliteten i streamet er i en helt anden boldgade selvom det nærrmst er samme tidsstream bare med IT kommentatorer..
Du kan også fx tage 3+ på månedsbasis koster 50 DKK pr måned. (og så fx se løb og kval via dansk 3+ og gemme trænningerne til disse håbløse piratstreams som bestemt ikke er kønne at klaske op på et stort TV og ofte ustabile så det halve kan være nok især dem okay bitrater.
ihvertfald den facon jeg har og koster godt 600 pr sæson for F1 via 3+ kanalen (12x50DKK til yousee) + 23dkk pr måned for F1 appen med live sektortider
Ellers kan du forsøge dig via IPTV channel abonnement og nogle af de udbydere der er på dette felt og via en IPTV app på dit TV som der er til de fleste TVs OS.
Har selv overvejet dette og på den led kan man vist få flere tusind kanaler i hæderlig kvalitet, dog mod en mindre månedlig betaling, men selvfølgelig også tys tys, men der er vist et gratis 24 timer trial abonnement man kan prøve for at se om det er noget bevendt.
Men misunder den bruger i tråden som har F1 dækning i UHD.. <B må være en oplevelse men nok også pebret så det halve kan være nok især på vores breddegrader.
Af Higate
#270315
Turbo skrev:@bbplayer, tak for svaret - jeg prøver, måske jeg er heldig at den vil afspille UKTvNow.

@ZackGem, tak for dit indlæg - som jeg skrev i første indlæg "Jeg vil ikke købe et Viaplay Sport abonnement til 289,- kr. pr. md. da jeg kun er interesseret i Formel 1 af det de har." - men herligt at høre det virker fint.

@Higate, tak for dit indlæg - jeg er tilfreds med Sky Sports F1 via UKTvNow - som sagt, det ser fint ud på min tablet, derfor tror jeg at der går noget af billedkvaliteten tabt ved at cast til TV, som en HDMI forbindelse i stedet for måske kunne rede.
Sky Sports F1 sender alt Live (p1, 2 og 3 - q1, 2 og 3 samt løbet) og de genudsender det hele flere gange mellem hver Live udsendelse.
UK Channel 4 er også i UKTvNow - ved ikke om det er den samme Channel 4 som du taler om.
Har lige prøvet det og det er samme Channel 4, dog med meget dårlig bitrate kan jeg se :-)
Om man foretrækker den ene fremfor den anden kanal er nok mere religion, da jeg f.eks. ser det på Channel 4 pga. det er David Coulthard,Mark Webber etc. som er værter samt en verdensklasse kommentator i Ben Edwards. Men ved også at Sky Sports stiller et stærkt team op. Så længe jeg ikke skal høre og se på TV3+ så er jeg glad! :-D (Ved godt at det er subjektivt)
Brugeravatar
Af bbplayer
#271547
Deres non-live video'r på formula1.com virker fint på WebOS , så virker Live streaming så ikke lige så godt i browser?
Af Turbo
#271571
Jeg står som Tysker på formula1.com men kan stadig kun købe ACCESS, ikke PRO. Om man kan få lov til at købe PRO via en VPN ved jeg ikke.