Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Brugeravatar
Af bbplayer
#270533 Jeg starter den om kort tid, så skal jeg nok lige kommentere på det, jeg formoder næsten et nej, det var der ikke på Guardians II ;( Men man kan jo håbe de har forbedret sig. Kan heller ikke se noget DV logo på bagsiden.
Brugeravatar
Af bbplayer
#270535 Kun Engelsk og Fransk , som undertekst, menu systemet er også kun engelsk. Så Disney har gjort det igen, endnu en ikke nordisk udgivelse. De er godt nok nærige.
Brugeravatar
Af bbplayer
#270537 hmmm,

https://www.avforums.com/review/star-wa ... view.14807

Her nævner de Dolby Vision er en del af filmen? Skulle man have købt UK edition? Ikke fordi jeg har det i min K8500 men ville da være fedt at ens medie var bredest dækkende.

Hvis andre får denne i en Oppo eller LG UP970 med DV, så lad os andre lige høre at vores nordiske medie også har DV support.
Af Turbo
#270539 Det var ærgerligt. Så må der lidt mere volumen på lyden så man kan høre alt hvad de siger.

Har fået mail om min kommer Lørdag.
Brugeravatar
Af coffee
#270544 Hvis der ikke er danske undertekster på filmen, burde de gøre opmærksom på dette.
Brugeravatar
Af bbplayer
#270551 Det er jo så smart, at Blu-ray udgaven ligger i samme æske, og den HAR skam tekster. Så undskyldningen er jo lidt på grænsen, når den ene har det, og den anden er uden, og så med fransk tale osv, det er jo slet ikke nær en nordisk udgave, nærmere fransk udgave med engelsk som ekstras.
Brugeravatar
Af coffee
#270554 Jeg synes IKKE det ok, at de undlader at informere om danske tekster på 4K skiven. Hvis jeg kunne nøjes med tekster på Blu-Ray skiven, købte jeg den i Blu-Ray udgaven, og spare penge på det. Blu-Ray udgaven er billigere end 4K udgaven.
Der er heller ikke danske undertekster på Thor Ragnarok i 4K.
Det er klart at der skal informeres om dette.
Brugeravatar
Af bbplayer
#270555 Desværre, så er ordsproget mere rigtigt her:
Money talks, BS walks.

Danmark er et af de rigeste på velfærd og økonomisk velstand men når det kommer til økonomisk fortjeneste, så er 5 Mil. indbyggere ikke noget til at rykke på firmaer som Disney eller Apple, og der ligger vi så langt nede i bunden , når noget skal gøres rigtigt eller først.
Brugeravatar
Af Simon R.
#270556 Ser ud til, at 229,- er den nye pris hos EG for 4K film - det skal jo nok få flere til at købe fysiske medier, at sætte priserne op - og så endda uden danske undertekster....
Brugeravatar
Af Vailant
#270558 Synes det er underligt, at det i det hele taget kan betale sig, at producere flere udgaver af samme medie. Der er så meget plads på de skiver, at det i hvert fald ikke kan være undskyldningen for at udelade undertekster/lydspor. Og så kunne man nøjes med ét medie og bare lave forskellige covers.

Og når man har dem (undertekster/lydspor) i forvejen på BD udgaven, hvorfor hulen så ikke "bare" lægge dem på fra starten. Tidskoder osv. må vel være de samme, hvis der ikke er ændret på længden af filmen.

Man vil sgu da også bare sætte omkostningerne op! !:(
Af nickell
#270681 Jeg skrev følgende på Elgigantens hjemmeside:

Der mangler undertekster på 4K-skiven
Det er for ringe af Disney. Man kan ikke sælge en 4K-film med en Bluray, hvor der kun er danske undertekster på sidstnævnte!

Den kommentar vil de så ikke oprette, den er 'modereret', men de nævner ingen grund.
Brugeravatar
Af bbplayer
#270684 Jeg fik skrevet det samme, den har de accepteret, dog uden brok over Disney :)

Det er da forhåbentlig til hjælp for de danskere, som absolut ikke kan se film uden de tekster, og surt man ikke kan returnere når man først har brudt indpakningen.
Brugeravatar
Af coffee
#270689 Jeg fik refunderet halvdelen, da jeg brokkede mig til Elgiganten over Thor 4K udgaven.
Af janbau
#270719 Jeg har bestilt en 4 K udgave og håber der er Danske undertekster den skulle komme i morgen Torsdag. Jeg må dog hellere forhøre mig hos Elgiganten og så nøjes med Alm Bluray udgave eller penge tilbage og så bestille den et andet sted med danske undertekster.
Af Dusty
#270726 Jeg havde forudbestilt min i Elgiganten, og den ankom torsdag i sidste uge.
4K udgaven er i Dolby Vision. Det var en positiv overraskelse. Ingen tekster på 4K udgaven. Lidt belastende de ikke havde skrevet det, men jeg downloade DK tekster til min OPPO så det var nemt at håndtere den vej.
Filmen var god, meeen ikke så god som den foregående synes jeg.
Brugeravatar
Af bbplayer
#270737
janbau skrev:Jeg har bestilt en 4 K udgave og håber der er Danske undertekster den skulle komme i morgen Torsdag.

Det virker som Disney har snydt danskere endnu engang. Hvordan den engelske (amazon.co.uk) ser ud, kunne være spændende at se, altså hvilke andre sprog de tilbyder der, tror ikke de har givet dem samme fransk tale udgave med engelsk for hørehæmmede tekster..

Dusty skrev:Jeg havde forudbestilt min i Elgiganten, og den ankom torsdag i sidste uge.
4K udgaven er i Dolby Vision.
Det er så samme som min, og fedt at vide den har DV hvis man skulle få sådan en opgradering af hardware en dag.