Debat af streamingtjenester, priser, indhold og kvalitet. F.eks. Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, iTunes m.fl.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#298765 Nyt på HBO Nordic i juli & august 2019

BilledeGÖSTA
Premiere 1. juli
Gösta er en 28-årig børnepsykolog, som får sit første job i en flække i Småland. Han flytter fra Stockholm og lejer en hytte ude i skoven. Gösta er noget nær verdens flinkeste menneske og vil gerne hjælpe alle, han møder på sin vej. Nogle gange går det godt, andre gange knap så godt. Vilhelm Blomgren spiller Gösta, og blandt de øvrige medvirkende finder man Amy Deasismont, Mattias Silvell, Clara Drake og Regina Lund. Gösta er HBO Nordics første svenske serie, og den er skabt af den anerkendte svenske instruktør, Lukas Moodysson. Serien består af 12 episoder, og på premieredagen frigives de første fire episoder.


THE LOUDEST VOICE
Premiere 1. juli
Ny miniserie med Russell Crowe som Fox News-grundlæggeren Roger Ailes, baseret på bogen The Loudest Voice in the Room af Gabriel Sherman. The Loudest Voice fokuserer primært på det seneste årti op til Ailes' død og på de mange seksuelle anklager, der endte med at sætte en stopper for hans regeringstid ved Fox. Samtidig forsøger serien at kaste lys over psykologien bag den politiske proces - fra toppen til bunden. Foruden Crowe tæller det stjernespækkede cast blandt andre Naomi Watts som den tidligere Fox News-værtinde Gretchen Carlson, Sienna Miller som Ailes kone Elizabeth, Seth MacFarlane som Fox News' forhenværende PR-chef Brian Lewis og Simon McBurney som mediemogulen Rupert Murdoch.


TRUST ME
Hele sæson 1 bliver tilgængelig 1. juli
Whistlebloweren Cath er blevet fyret fra hospitalet i Sheffield, hvor hun har arbejdet som sygeplejerske. Men meget belejligt er hendes gode veninde Ally, der var læge ved det samme hospital, flyttet til New Sealand, og hun har efterladt både CV og en række personlige papirer bag sig. Ally har sørget for, at Cath finder disse oplysninger, og på den måde tager Cath Allys identitet og flytter til Edingburgh for at få en ny start på livet. I Edingburgh lander hun et nyt job som læge på et hospital, og det gamle liv lægger hun hurtigt bag sig. Hun har datteren Molly med sig, men ellers efterlader hun resten i Sheffield - heriblandt Mollys far Karl og en emsig journalist, der har sat sig for at følge op på Whistleblower-sagen.


DIVORCE
Sæson 3 får premiere 2. juli
HBO-komedien med Sarah Jessica Parker og Thomas Haden Church er tilbage i bedste bittersøde og tragikomiske stil med en tredje sæson. Det midaldrende forstadspar Frances og Robert var godt trætte af hinanden i første sæson, og det hjalp ikke på stemningen, at Robert opdagede, at Frances havde en affære. Parret kastede sig ud i en mere eller mindre absurd skilsmisse, hvor alle kneb og knastør humor blev brugt for at få den anden ned med nakken. I anden sæson måtte de så håndtere konsekvenserne af deres seperation og lære at bygge tilværelsen op på ny på egen hånd. Og det skulle vise sig ikke at være så let.


I LOVE YOU, NOW DIE
HBO-dokumentar med premiere 10. juli
Erin Lee Car (Mommy Dead and Dearest, At the Heart of Gold: Inside the USA Gymnastics Scandal) står bag denne dokumentar i to dele. Efter 18-årige Conrad Roy begik selvmord i sin bil i Fairhaven, USA, opdagede politiet en række sms'er, hvor kæresten, den 17-årige Michelle Carter, tilsyneladende opfordrede ham til at begå selvmord. Sagen skabte overskrifter i hele USA, hvilket førte til en retssag, der rejste spørgsmål om teknologi, sociale medier og mental sundhed. Samtidig blev der sat spørgsmålstegn ved, hvorvidt en person kan holdes ansvarlig for en andens selvmord?


SNOWFALL
Sæson 3 får premiere 11. juli
Snowfall udspiller sig i 1980’erne, hvor crack-kokainen kom til Los Angeles, og gennem en række skæbner på kollisionskurs ser vi, hvordan stoffet påvirkede samfundet. Serien er skabt af John Singleton (Boyz n the Hood), og blandt de medvirkende finder man Damson Idris, Sergio Peris-Mencheta, Carter Hudson, Emily Rios, Michael Hyatt, Amin Joseph, Angela Lewis, Isaiah John, Juan Javier Cárdenas, Alon Moni Aboutboul, Malcolm Mays og Filipe Valle Costa.


EL PIONERO (THE PIONEER)
HBO-dokumentarserie med premiere 14. juli
El Pionero/The Pioneer er en ny, spansk HBO-dokumentarserie om den spanske politiker, fodboldmogul og ejendomsmatador, Jesús Gil. Gil var både kontroversiel, excentrisk og dybt respektløs, og han vidste, hvordan han skulle netværke og var derfor en særegen kæledægge i de spanske medier. Gil brød loven adskillige gange og blev sagsøgt til højre og venstre - noget, der i sidste ende gik ud over hans lederskab i fodboldklubben Atlético Madrid (som han var præsident for i 16 år) og kostede ham posten som Marbellas borgmester. Dokumentaren kaster lys over Gils udskejelser og stiller samtidig spørgsmål ved, hvordan og hvorfor, vi bliver forført og charmeret af en type som ham? Enric Bach har skrevet mauskript og instrueret hele serien.


THE UNSETTLING
Hele sæson 1 bliver tilgængelig 15. juli
Serien handler om den 16-årige Becca, der ankommer til en ny plejefamilie. Familien bor langt ude på landet, og de andre plejebørn byder hende mildest talt ikke varmt velkommen. Den, der behandler hende værst, er familiens 11-årige biologiske søn, og selvom Becca prøver at holde sig ude af problemer og gå sine egne veje, begynder der pludselig at ske en række mystiske ting omkring hende. Hun bliver i tvivl om, hvem - eller hvad - der er skyld i dette? Blandt de medvirkende finder man Holly Taylor, Joy Goodman, Tequan Richmond og Travis Hammer.


KILLJOYS
Hele sæson 5 bliver tilgængelig 20. juli
SyFy-serien Killjoys er produceret af folkene bag Orphan Black og følger en dusørjæger-trio, der lever af at udføre interplanetariske missioner i jagten på livsfarlige kriminelle i det fjerne solsystem, kaldet The Quad. Dusørjæger-trioen består af Dutch (Hannah John-Kamen), John (Aaron Ashmore) og D'avin (Luke Macfarlane), der arbejder for det såkaldte R.A.C, Recovery and Apprehension Coalition. R.A.C er en uafhængig interplanetarisk organisation af lejemordere og dusørjægere, der er kendt som Killjoys.


SHARE
HBO-film med premiere 28. juli
Filmen er baseret på Pippa Biancos kortfilm af samme navn, der vandt en pris ved Cannes Film Festivalen for nogle år tilbage. I spillefilmen, der for nyligt blev vist på dette års festival i Cannes, spiller Rhianne Barreto den 16-årige Mandy, som finder en foruroligende video fra fortiden, hvor hun selv optræder. Hun har ingen erindring om indholdet på videoen, men hun sætter sig for at finde ud af, hvad der skete dengang. Blandt de øvrige medvirkende finder man Charlie Plummer, Poorna Jagannathan, J.C. MacKenzie, Nicholas Galitzine, Lovie Simone og Danny Mastrogiorgio.


LAMBS OF GOD
Miniserie med premiere 1. august
Lambs of God er en dyster og spændende fortælling om tre nonner fra tre forskellige generationer, der bor i et kloster på en isoleret ø. Miniserien er baseret på en bog af Marele Day, og de tre nonner spilles af Ann Dowd (The Handmaids Tale, The Leftovers), Essie Davis (Miss Fisher’s Murder Mysteries), og Jessica Barden (The End of the F**** World). De tilhører alle tre St. Agnes-ordenen og bliver tvunget til at forsvare deres eksistensgrundlag, da en ung præst med en skjult agenda pludselig og på mystisk vis ankommer til øen.


PICO DE NABLINA
Premiere 5. august
Serien er instrueret af Fernando Meirelles (City of God) og foregår i en fiktiv udgave af São Paulo, hvor marijuana er blevet legaliseret. Serien handler om Biriba (Luis Navarro), en ung dealer, der beslutter sig for at forlade det kriminelle miljø og bruge sin viden på at sælge marijuana legalt. Han slår pjalterne sammen med den mere uerfarne investor Vini (Daniel Furlan), men Biriba bliver konstant forfulgt af fortiden, og han har svært ved at frigøre sig den tidligere kriminelle løbebane. Samtidig spøger vennen, Salim (Henrique Santana), i kulissen.


SUCCESSION
Sæson 2 får premiere 12. august
Succession, der er skabt af Oscar-nominerede Jesse Armstrong, er tilbage med anden sæson. Den nye sæson starter kort tid efter den dramatiske afslutning på første sæson og følger Roy-familien i deres forsøg på at genvinde kontrollen over deres imperium. Samtidig med at fremtiden ser mere og mere usikker ud, truer fortiden med at ødelægge dem én gang for alle. I denne sæson medvirker Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, Rob Yang, J. Smith Cameron, Dagmara Dominczyk og Arian Moayed.


OUR BOYS
Premiere 13. august
I sommeren 2014 bliver tre jødiske teenagere kidnappet og myrdet af Hamas' militante styrker. Israels indbyggere er chokerede, rystede og rasende. To dage senere bliver liget af en palæstinensisk teenagedreng fra den østlige del af Jerusalem fundet i yderkanten af den vestlige del af byen. En efterforsker fra terrordivisionen Shin Bet bliver sat til at finde hoved og hale i sagen, alt imens forældrene til den myrdede dreng er knuste og ønsker at opnå retfærdighed på vegne af deres søn. Our Boys er baseret på de begivenheder, der førte til krigen i Gaza - herunder mordet på Muhammad Abu Khdeir. Det er Hagai Levi (The Affair og In Treatment), der står bag serien.


LIGHT AS A FEATHER
Sæson 2A bliver tilgængelig 20. august
Det uskyldige spil ”Light as a Feather, Stiff as a Board” går helt galt, da de fem deltagende teenagepiger begynder at dø på præcis den måde, som det blev forudset i spillet. De overlevende sætter sig for at finde ud af, hvorfor nogen er ude efter dem – og om den onde kraft, der jager dem, er en af deres egne? Blandt de medvirkende er Liana Liberato, Haley Ramm, Ajiona Alexus, Brianne Tju, Peyton List, Dylan Sprayberry, Jordan Rodrigues, Brent Rivera og Dorian Brown Pham.


BEFOREIGNERS
Premiere 21. august
HBO Nordics første norske serie har Nicolai Cleve Broch (Max Manus) og Krista Kosonen (Blade Runner 2049) i de bærende roller. Det er Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin (Lilyhammar), der har skabt serien, og Jens Lien (Den brysomme mannen) har instrueret alle seks episoder. Et sælsomt lysfænomen indtræffer over hele kloden. Kraftige lysglimt forekommer i havet, hvorefter forhistoriske mennesker pludselig dukker op. De kommer fra tre forskellige tidsaldre: Stenalderen, Vikingetiden og slutningen af 1800-tallet. Ingen forstår, hvordan det kan lade sig gøre, og folkene fra fortiden - kaldet ”beforeigners” - har ingen erindring om, hvordan de er endt der.


THE AFFAIR
Sæson 5 får premiere 26. august
Femte sæson følger eftervirkninger fra sidste sæsons forfærdelige begivenheder, og seriens karakterer forsøger alle at finde fodfæste i en ny virkelighed, hvor de må leve med konsekvenserne af deres handlinger. Helen (Maura Tierney) kaster sig ud i et nyt, intenst forhold med en karismatisk filmstjerne (spillet af danske Claes Bang), der tilbyder hende alt det, hun tidligere har savnet. Samtidig prøver Noah (Dominique West) at sluge sin stolthed og jalousi og tager sig istedet af familien i Helens fravær. Men netop som tingene virker til at have stabiliseret sig, roder et møde med fortiden op i det hele. I denne sæson medvirker desuden Anna Paquin (HBOs True Blood) som Alison og Coles nu voksne datter, der sætter sig for at finde ud af, hvad der skete med hendes mor dengang.


POWER
Sæson 6 får premiere 26. august
James “Ghost” St. Patrick har det hele: En smuk kone, et penthouselejlighed på Manhattan og New York hotteste nye natklub – Truth. Da dens succes vokser, vokser Ghosts planer om at bygge et imperium også. Der er blot et problem: Når han ikke er i klubben, står han i spidsen for byens mest indbringende narkonetværk, der kun sælger til de rige og magtfulde. Ghost er blevet forført af drømmen om et liv, der respekterer loven, så spørgsmålet er, om han kan ændre løbebane? Blandt de medvirkende finder man Omari Hardwick, Naturi Naughton, Joseph Sikora, Lela Loren og Curtis "50 Cent" Jackson.
Brugeravatar
Af Naiera
#301205 Bouillons - det største nye madprogram.

Jeg har Showtime-udvidelse indtil engang i september og er netop (endelig) blevet færdig med House of Lies, så jeg tror lige jeg snupper The Loudest Voice med.
Brugeravatar
Af Torben Rasmussen
#301211 Suits er kørt i hegnet og grænser pt. til det latterlige. Billions er stadig på rette spor, men de skal altså til at få afsluttet den serie før den lider samme skæbne. Det virker lidt som om, at de har forsøgt at reboote Billions med afslutningen denne sæson, så det bliver spændende at se, hvad næste sæson byder på.
Brugeravatar
Af Rasmus Larsen
#303219 Nyt på HBO Nordic i oktober 2019

Billede


Babylon Berlin
Sæson 1 og 2 bliver tilgængelige 1. oktober
Babylon Berlin er en tysk neo-noir krimiserie skabt af Tom Tykwer, Achim von Borries og Hendrik Handloegten. Den anmelderroste serie er baseret på den tyske forfatter, Volker Kutschers, bøger og udspiller sig i Weimarrepublikkens Berlin. Blandt de medvirkende finder man Volker Bruch, Liv Lisa Fries, Leonie Benesch og Peter Kurth.


Catherine the Great
Premiere 3. oktober, hvor alle fire episoder bliver tilgængelige
Den nye miniserie, der er en co-produktion mellem HBO og SKY, udspiller sig midt i en turbulent tid ved det russiske hof, hvor kejserinden Catherine the Great besidder den ubestridte magt over landet. Helen Mirren spiller den altoverskyggende hovedrolle som Catherine, og serien følger hende i de sidste år af hendes regeringsperiode - en periode, hvor hun blandt andet indleder en lidenskabelig affære med Grigory Potemkin (Jason Clarke). Midt i skandaler, intriger og enorme konflikter udvikler de et unikt og hengivent forhold, der er med til at overvinde deres modstandere.


1994
Premiere 5. oktober
1994 er en italiensk tv-serie og opfølgeren til 1992 og 1993. Serien er skabt af Stefano Accorsi, Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi og Stefano Sardo, og det er Giuseppe Gagliardi, der har instrueret. Historien foregår i 1990'ernes Italien, hvor landet er voldsomt påvirket af det hurtigt skiftende politiske landskab. Her følger man seks mennesker, hvis liv flettes sammen på kryds og tværs. Blandt de medvirkende er Stefano Accorsi, Miriam Leone, Guido Caprino, Tea Falco, Domenico Diele, Antonio Gerard og Laura Chiatti.


Gary Gulman: The Great Depresh
HBO Comedy Special med premiere 6. oktober
I denne comedy special sætter komiker og skuespiller Gary Gulman fokus på mentale sygdomme på en måde, der er både underholdende og gribende. Han krydrer showet med små klip fra den rejse, han selv har været på - en rejse, der har inkluderet svær depression. Gulman er blandt andet kommet sygdommen til livs ved at tale åbent om den kamp, han har kæmpet, og nu håber han, at han kan hjælpe andre i samme situation med at føle sig mindre bange og mindre alene.


The Walking Dead
Hele sæson 9 bliver tilgængelig 7. oktober
Publikumfavoritten The Walking Dead er tilbage med niende sæson. Serien fortæller historien om en gruppe mennesker, der skal forsøge at overleve i en post-apokalyptisk verden, hvor levende døde "vandrere" og andre potentielle farer lurer overalt. Gruppen er anført af politibetjent Rick Grimes (Andrew Lincoln ), og blandt de øvrige medvirkende finder man Norman Reedus, Lauran Cohen, Danai Gurira, Chandler Riggs og Jeffrey Dean Morgan.


Supergirl
Sæson 5 får premiere 8. oktober
Da hun var 12 år, undslap Kara Zor-El (Supergirl) den farlige planet Krypton og blev sendt til Jorden, hvor hun voksede op hos en plejefamilie. Her lærte hun at skjule de spektakulære kræfter, hun deler med sin kendte fætter, Superman. Mange år senere, da hun som 24-årig bor i National City og arbejder for mediegiganten CatCo, beslutter Kara sig for at anvende sine overmenneskelige kræfter og blive den helt, det er hendes skæbne at blive. Melissa Benoist spiller Supergirl.


All American
Sæson 2 får premiere 8. oktober
Da en fremadstormende amerikansk fodboldspiller fra South L.A. rekrutteres til at spille for Beverly Hills High, er det en helt ny verden, der venter ham. Imellem sejrer og nederlag kolliderer to familier med forskellig baggrund - den ene fra Crenshaw og den anden fra Beverly Hills. Serien er inspireret af historien om Spencer Paysinger, der er berømt inden for amerikansk fodbold. Blandt de medvirkende er Daniel Ezra, Michael Evans Behling, Jordan Belfi, Bre-Z og Taye Diggs.


Batwoman
Premiere 8. oktober
Tre år efter, Batman på mystisk vis forsvandt, er Gotham i oprør, og uden byens kappeklædte beskytter er politiet blevet udmanøvreret af kriminelle bander. Selvom det aldrig lå i kortene, at Kate Kane (Ruby Rose) skulle overtage rollen efter fætteren, Bruce Wayne, påtager hun sig alligevel ansvaret som Gothams nye beskytter i skikkelse af Batwoman. Til at hjælpe sig har hun stedsøsteren Mary (Nicole Kang) og den finurlige Luke Fox (Camrus Johnson), der er søn af Wayne Enterprises tech-guru Lucius Fox.


Legacies
Sæson 2 får premiere 11. oktober
Legacies følger ”tribiden” Hope Mikaelson, datteren af Klaus Mikaelson og Hayley Marshall, der stammer fra fortidens mest magtfulde vampyrer og varulve. Serien starter to år efter, serien The Originals (den oprindelige spinoff-serie fra den populære The Vampire Diaries), sluttede. Hope og Saltzman-tvillingerne, Lizzie og Josie, går på Salvatore skolen – en skole for unge vampyrer, hekse og varulve, hvor eleverne lærer at kontrollere deres superkræfter. Blandt de medvirkende er Danielle Rose Russell, Matt Davis, Kaylee Bryant og Jenny Boyd.


Torn Apart: Separated at the Border
HBO-dokumentar med premiere 11. oktober
Dokumentaren er instrueret og produceret af Oscar-vinder Ellen Goosenberg Kent og følger to mødre, der har søgt asyl i USA, og som følge af et kompliceret system bliver adskilt fra deres børn. De kæmper nu en desperat kamp for at blive genforenet med børnene. Den ene mor er Maria, der flygter fra Honduras og derefter bliver adskilt fra sønnen Alex. Den anden mor er Vilma, der flygter fra sin voldelige mand i Guatemala og siden bliver skilt fra sin 11-årige datter Yeisvi. Kan de to mødre og deres børn blive genforenet mod alle odds?


The Secret Life of Couples
Sæson 2 får premiere 14. oktober
Brasiliansk dramaserie skabt af Bruna Lombardi og instrueret af Kim Riccelli og Carlos Alberto Riccelli. Sofia Prado (Bruna Lombardi) er en sexolog og terapeut, der leder et center for alternativ parterapi. Mens hun hjælper folk med at konfrontere deres problemer og drifter, må hun også håndtere sin egen følelsesmæssige tumult. I takt med, at hemmelighederne dukker op, bliver hun involveret i en omfattende efterforskning, der bringer endnu flere problemer med sig.


Liberty: Mother of Exiles
HBO-dokumentar med premiere 18. oktober
Dokumentaren udforsker den overraskende fortid og den kulturelt relevante nutid for den ikoniske statue, Frihedsgudinden. Filmen fortæller blandt andet den forholdsvis ukendte historie om, hvordan den franske billedhugger Frédéric Auguste Bartholdis drøm blev en realitet, da han fik lov at lave det berømte monument. Samtidig følger man de udfordringer, statuen har haft over årtier, og hvad "Lady Liberty" betyder for mennesker over hele verden - både som et symbol på frihed og som et fyrtårn af håb for indvandrere.


Looking for Alaska
Premiere 19. oktober, hvor alle otte episoder bliver tilgængelige
Den nye ungdomsserie, Looking for Alaska, er baseret på New York Times-bestselleren af samme navn af John Green (En flænge i himlen). Det er Josh Schwartz, som også står bag de populære serier Gossip Girl og The O.C., der har skabt serien. Historien handler om Miles, der lever et trygt liv uden de store begivenheder. Men en dag begynder han på kostskole, og her møder han den fantastiske, sjove, sexede, gådefulde og selvdestruktive Alaska Young, og herefter bliver ingenting nogensinde det samme igen for Miles. Det unge cast tæller norske Kristine Froseth, Charlie Plummer, Denny Love, Jay Lee, Landry Bender, Sofia Vassilieva, Uriah Shelton og Jordan Connor.


Light as a Feather
Hele anden halvdel af sæson 2 bliver tilgængelig 20. oktober
Den uskyldige leg ”Light as a Feather, Stiff as a Board” går galt, da de fem deltagende teenagepiger begynder at dø på den måde, det blev forudset i spillet. De overlevende tvinges til at finde ud af, hvorfor nogen er efter dem – og om den onde kraft, der jager dem, er en af deres egne? Blandt de medvirkende er Ajiona Alexus, Brianne Tju, Haley Ramm, Jordan Rodrigues, Liana Liberato og Peyton List.


Watchmen
Premiere 21. oktober
Den nye HBO-dramaserie er skrevet og produceret af Damon Lindelof (Lost, The Leftovers). Serien omfavner nostalgien fra den banebrydende grafiske roman af samme navn, men fortæller på sin egen måde en ny, skelsættende historie. En historie, hvor maskerede selvtægtsmænd bliver betragtet som lovløse. Oscar-vinderen Regina King spiller hovedrollen som Angela Abar, der er chef-efterforsker ved Tulsas politi. Blandt de øvrige medvirkende finder man Oscar-vinderen Jeremy Irons, der spiller en mystisk rigmand på et gigantisk gods og Golden Globe-vinderen Don Johnson, der spiller politichefen Judd Crawford. Nicole Kassell har instrueret seriens pilot-afsnit.


Castle Rock
Sæson 2 får premiere 24. oktober
Castle Rock byder på et gensyn med nogle af de mest skræmmende historier og karakterer fra Stephen Kings forfatterskab, knyttet sammen i en mørk fortælling, som finder sted i den fiktive by Castle Rock i Maine. Byen har været skildret flere gange i Stephen Kings romaner, og serien omfatter temaer og verdener fra hele Kings litterære univers. I denne sæson er Misery omdrejningspunktet, og på rollelisten finder man Lizzy Caplan, Tim Robbins, Garrett Hedlund, Elsie Fisher, Yusra Warsama, Barkhad Abdi og Matthew Alan. Serien er produceret af J.J. Abrams.


Saudi Women’s Driving School
HBO-dokumentar med premiere 25. oktober
I juni 2018 blev det lovformeligt tilladt for kvinder i Saudi-Arabien at køre bil. Dokumentaren følger en køreskole i hovedstaden Riyadh, der udelukkende henvender sig til kvinder. Via interviews og videooptagelser viser filmen, hvordan kvinders liv har ændret sig i Saudi-Arabien som følge af den nye lovgivning. En lovgivning, der førte et håb om bedre ligestilling mellem kønnene med sig. Dokumentaren er instrueret af Erica Gornall og produceret af Nick London.


Mrs. Fletcher
Premiere 28. oktober
Eve Fletcher (Kathryn Hahn) er en enlig mor i midten af 40'erne, der arbejder som administrerende direktør på et ældrecenter. Da hendes eneste barn, Brendan (Jackson White) begynder på universitetet, er Eve pludselig helt alene og skal finde ud af, hvad hun vil med sit liv. Brendan, der var den populære sportsfyr i gymnasiet, finder ud af, at universitetet er lidt mere kompliceret end han forventede, og han kæmper for at indynde sig hos de mere socialt og politisk bevidste medstuderende. Serien udforsker temaer som forældreskab, seksualitet, kærlighed og identitet i en tid, hvor holdninger til køn og sex udvikler sig hurtigt. Baseret på bogen af Tom Perrotta (The Leftovers), der også har skabt serien.


Silicon Valley
Sæson 6 får premiere 28. oktober
Emmy-vinderen Silicon Valley er tilbage med sjette og sidste sæson. Serien giver et humoristisk indblik i IT-verdenen og den guldalder, branchen befinder sig i. En branche, hvor det ofte er dem, der har de bedste forudsætninger for at få succes, der ikke kan finde ud af at håndtere den. På rollelisten finder man Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr, Josh Brener, Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer og Jimmy O. Yang. Serien er skabt af Mike Judge, Alan Berg, John Altschuler og Dave Krinsky.